Dodaj do ulubionych

Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:52
Zdobyłem kilka dni temy te arkusze , też w to nie wierzyłem , ajednak to było
to , szkoda ,że podstawowe, zdaje jeszcze geografie 16.05 :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:52
      Kontakt omnia@op.pl
      • Gość: ania Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.com.pl / *.abp.pl 07.05.05, 15:55
        a z bioli masz?? anusia_am@wp.pl
        • anusia202 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! 07.05.05, 15:58
          no coś Ty! Jakim cudem??? Przeciez tyle trąbili na około ze takie tajne
          wszystko...hmmm. Ja pisze wos, ale pewnie nie masz dojść do tego.. :(((
          • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:00
            Nie , tylko jeszcze mam gegre , ale zakupiłem , po kontaktach z kimś co sie na
            forum ogłaszał , po wpłacie na konto , dostałem e-mailem , jestem w niebo
            wzięty !
        • Gość: aga Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.marsoft.com.pl / 83.238.56.* 07.05.05, 16:37
          a moglbys mi przeslac te z geografi?? bylabym ci bardzo wdzieczna
          gacek66@poczta.onet.pl
    • Gość: asia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.aster.pl 07.05.05, 16:01
      a masz moze historie? ;-) ale geografia tez bym nie pogardzila
      asia_jasinska@poczta.onet.pl
      • Gość: cichy Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: 83.238.70.* 07.05.05, 16:02
        djcichy86@interia.pl gg2989832 napisz lub daj ten kontakt z tym kolesiem
      • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:02
        Podałem kontakt , czytajcie !
    • Gość: Eko biznes Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:04
      Ściemaaaaa, straszna ściemaa, dacie mu kase a on was wydyma...i będziecie mieli
      lipe. Nikt nie ma dojść do tego, to są brednie !!
      • Gość: anaiwniak Polacy to naiwne zwierzęta? IP: *.pl / 80.48.247.* 07.05.05, 16:08
        uwierzyliście mu???Naiwniacy
    • Gość: justyna Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: 80.50.191.* 07.05.05, 16:11
      masz geografie? jak moge sie z toba skontaktowac? niie odsprzedalbys mi?
      • Gość: fallen jak by to powiedziec.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:59
        czy myślicie że ktoś kto ma pytania do matury ogłaszał by się na forum..
        przecież łatwo jest kogoś takiego namierzyć.. a pozatym.. nikt kto wiedziałby
        coś takiego nie ogłaszałby tego publicznie.. żeby unieważnili maturę?? dzieci
        drogie..
    • Gość: gosc Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:13
      nie no nie przesadzaj kolego. malo kto uwierzy, a moze sie zdarzyc ze przez
      takie cos cala Polska bedzie powtarzac caly angielski... zastanow sie co robisz.
    • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:14
      No dobra , koniec tematu , teraz mnie przestraszyłeś , kontakt omnia@op.pl
      • Gość: ja Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.jjs.pl 07.05.05, 17:34
        Powodzenia z tymi rzekomo posiadanymi arkuszami.... Założę się, że sporo osób
        może i zana pytanie, ale również mogę się założyć, żę akurat te osoby nie
        rozgłaszają tego wszem i wobec, więc po cholerę te ściemy?!
        • Gość: aj :/ IP: *.eltronik.net.pl 07.05.05, 17:39
          te ściemy to po to żeby sobie biznes ukręcić na maturzystach,a można pewnie
          niezły,zwłaszcza ze wielu jest naiwnych...albo moze tak bardzo im zalezy że są
          ślepi
    • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37
      A jednak , sądze , że nikt nie unieważni matury , bo to by by.ł za duży
      wydatek !
      • Gość: we1 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 17:39
        sciema :] . moze komus nie poszlo i liczy ze taki temat spowoduje ze jeszcze raz bedziemy pisac :D
        • Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:47
          Nie chcecie , to nie już nikomu nie wyśle , zdenerwowaliście mnie !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: julia f. Re: Pytania z angola sie sprawdziły!// WYDATEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:58
          z wlasnej kieszeni bedziesz łożył, a nie wydatek!! powiedza Ci, zebys wplacil
          10zl czy 20, i bedzie.
      • Gość: fallen Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:02
        to jesteś idiotą..przykre ale prawdziwe..
    • Gość: Maturzysta Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:47
      Człowieku ty się lepiej zastanów co ty robisz. Po pierwsze nie wkręcaj ściemy
      dla ludzi którzy którzy będą się teraz łudzić że to jest prawda lol, po drugie
      jestes jeb***m oszustem który chce się dorobić na maturzystach, a po 3 jeśli
      nawet masz odpowiedzi to największy DEBILIZM na świecie to pisanie tego publicznie.

P.S do użytkowników - olejcie pjaca/kretyna.
    • Gość: muzza niedojrzały frajer IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 17:55
      ale z Ciebie debil. Sorka może maturzysta nie powinien się tak wyrażać - ale
      jebak leśny pospolity i totalny! Ogłaszaj sobie ogłąszaj, że masz arkusze a
      będziesz sobie mógł je w d... włożyć jak nam każą napisać jeszcze raz albo
      dowalą dodatkowe egzaminy na uczelnie... Zresztą - jesteś prowokator i tylko
      robisz dym wokół sprawy. Miałam kontakt z osobą, która te arkusze ukłądała i oni
      tam nawet własnej rodzinie nie mówią!!!!! NIeby po egzaminie dojrzałości a taki
      głupi szczeniak z Ciebie...
    • Gość: Maturzysta Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:58
      Weś kretynie odrazu swój link do allegro daj, zara kupuje lol
    • Gość: uprzejmy Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:05
      ludzie proszę was czy wy naprawdę myślicie, że gdyby ktoś miał wcześniej
      zadania to by się z tym tak ogłaszał-nie sądze!!! albo jesteście strasznie
      naiwni albo poprostu głupi
    • Gość: fallen aha, i jeszcze coś.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:13
      jak się okaże że jednak jakimś cudem zdobyłeś ten
      egzamin i masz wszystko dobrze to masz przekichane...
      podałeś swój e - mail.. czyli każdy znający się lepiej na kompie może cię
      rozpracować.. spoko.. nie przejmuj się najwyżej jakaś wizyta na policji
      musisz pewnie tam często bywać bo nie dość że oszust to jeszcze głupi
    • Gość: Dominika Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 19:15
      cześc jeżeli masz jakieś przecieki z matmy to posze powiedz mi coś mój mail
      myszka11986@interia.pl czekam plissss :)
    • anusia202 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! 07.05.05, 19:22
      wezma twoj IP i cie dojada :P hihi
      • Gość: Plazmoliza Omnia jest sprytny, nie każdy by wymyślił IP: *.pl / 80.48.247.* 07.05.05, 19:35
        taką bzdure a i jeszcze kasa może jaka wleci
    • Gość: maturzystka j. Re: stul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:54
      pysk, za przeproszniem.. po co takie bzdury wypisywac. po pierwsze i tak nikt
      Ci nie wierzy, po drugie jesli jest w tym cos z prawdy: lepiej zachowaj dla
      siebie, bo jesli nie dostaniesz 100% + 100% majac odp. to jestes .. nie bede
      wyzywac, a po trzeciez chcesz narazic na podejrzenia jakichs wazniakow i cala
      polska ma powtarzac przez glupie Twoje zabawy?!
    • Gość: Emi Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.05.05, 21:48
      A masz moze jeszcze arkusze z historii:)?bylabym ci niezmiernie wdzięczna:P mój
      mail to yuppi@wp.pl
    • Gość: ja Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:42
      Straszne...

Z matematyki tez sie sprawdza
    • jazz_bass sluchaj pajacu 08.05.05, 13:11
      nie mysl ze ci zazdroszcze tego iz masz te arkusze - jesli w ogole je masz, nie
      wiem. ale za to wiem ze kupienie sobie pytan swiadczy tylko o tym ze jestes
      tepym idiota ktorego IQ jest rowne progowi zaliczenia matury i jego mozg nie
      poradzi sobie z zadaniami na maturze.
      slowa te kieruje tez do ludzi ktorzy tak desperacko szukaja pytan do innych
      przedmiotow. to jest sprawdzian wiedzy i inteligencji (nawet bardziej). ja np
      nie chcialbym zeby taki debil co skombinowal sobie odpowiedzi zajal moje
      miejsce na studiach. gdyz po pierwszym roku i tak odpadnie. jesli was te slowa
      smiesza to zastanowcie sie: jakby kazdy myslal tak jak wy, to jak by to
      wszystko wygladalo? daleko nie szukac - rzad. kazdy tylko oszukuje i kieruje
      sie swoim dobrobytem. to sa tacy ludzie jak wy. tylko skala ich dzialan jest
      wieksza. naprawde sklaniam do refleksji.
    • Gość: mała~ Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:22
      Omnia ciekawe czy masz jeszcze jakies dojscia.Ja zdaje fizyke 18.05 i strasznie
      sie boje.Jakbys cos wiedzial to pisz.Dobrze zaplace
      • Gość: asd Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:40
        Laske zrobisz to ci dam odpowiedzi , kretyński naiwaniaku lol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka