Gość: omnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:52 Zdobyłem kilka dni temy te arkusze , też w to nie wierzyłem , ajednak to było to , szkoda ,że podstawowe, zdaje jeszcze geografie 16.05 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:52 Kontakt omnia@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.com.pl / *.abp.pl 07.05.05, 15:55 a z bioli masz?? anusia_am@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! 07.05.05, 15:58 no coś Ty! Jakim cudem??? Przeciez tyle trąbili na około ze takie tajne wszystko...hmmm. Ja pisze wos, ale pewnie nie masz dojść do tego.. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:00 Nie , tylko jeszcze mam gegre , ale zakupiłem , po kontaktach z kimś co sie na forum ogłaszał , po wpłacie na konto , dostałem e-mailem , jestem w niebo wzięty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.marsoft.com.pl / 83.238.56.* 07.05.05, 16:37 a moglbys mi przeslac te z geografi?? bylabym ci bardzo wdzieczna gacek66@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.aster.pl 07.05.05, 16:01 a masz moze historie? ;-) ale geografia tez bym nie pogardzila asia_jasinska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: 83.238.70.* 07.05.05, 16:02 djcichy86@interia.pl gg2989832 napisz lub daj ten kontakt z tym kolesiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:02 Podałem kontakt , czytajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko biznes Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:04 Ściemaaaaa, straszna ściemaa, dacie mu kase a on was wydyma...i będziecie mieli lipe. Nikt nie ma dojść do tego, to są brednie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaiwniak Polacy to naiwne zwierzęta? IP: *.pl / 80.48.247.* 07.05.05, 16:08 uwierzyliście mu???Naiwniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: 80.50.191.* 07.05.05, 16:11 masz geografie? jak moge sie z toba skontaktowac? niie odsprzedalbys mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallen jak by to powiedziec.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:59 czy myślicie że ktoś kto ma pytania do matury ogłaszał by się na forum.. przecież łatwo jest kogoś takiego namierzyć.. a pozatym.. nikt kto wiedziałby coś takiego nie ogłaszałby tego publicznie.. żeby unieważnili maturę?? dzieci drogie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:13 nie no nie przesadzaj kolego. malo kto uwierzy, a moze sie zdarzyc ze przez takie cos cala Polska bedzie powtarzac caly angielski... zastanow sie co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:14 No dobra , koniec tematu , teraz mnie przestraszyłeś , kontakt omnia@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.jjs.pl 07.05.05, 17:34 Powodzenia z tymi rzekomo posiadanymi arkuszami.... Założę się, że sporo osób może i zana pytanie, ale również mogę się założyć, żę akurat te osoby nie rozgłaszają tego wszem i wobec, więc po cholerę te ściemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj :/ IP: *.eltronik.net.pl 07.05.05, 17:39 te ściemy to po to żeby sobie biznes ukręcić na maturzystach,a można pewnie niezły,zwłaszcza ze wielu jest naiwnych...albo moze tak bardzo im zalezy że są ślepi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37 A jednak , sądze , że nikt nie unieważni matury , bo to by by.ł za duży wydatek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we1 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 17:39 sciema :] . moze komus nie poszlo i liczy ze taki temat spowoduje ze jeszcze raz bedziemy pisac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnia Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:47 Nie chcecie , to nie już nikomu nie wyśle , zdenerwowaliście mnie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia f. Re: Pytania z angola sie sprawdziły!// WYDATEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:58 z wlasnej kieszeni bedziesz łożył, a nie wydatek!! powiedza Ci, zebys wplacil 10zl czy 20, i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallen Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:02 to jesteś idiotą..przykre ale prawdziwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:47 Człowieku ty się lepiej zastanów co ty robisz. Po pierwsze nie wkręcaj ściemy dla ludzi którzy którzy będą się teraz łudzić że to jest prawda lol, po drugie jestes jeb***m oszustem który chce się dorobić na maturzystach, a po 3 jeśli nawet masz odpowiedzi to największy DEBILIZM na świecie to pisanie tego publicznie. P.S do użytkowników - olejcie pjaca/kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzza niedojrzały frajer IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 17:55 ale z Ciebie debil. Sorka może maturzysta nie powinien się tak wyrażać - ale jebak leśny pospolity i totalny! Ogłaszaj sobie ogłąszaj, że masz arkusze a będziesz sobie mógł je w d... włożyć jak nam każą napisać jeszcze raz albo dowalą dodatkowe egzaminy na uczelnie... Zresztą - jesteś prowokator i tylko robisz dym wokół sprawy. Miałam kontakt z osobą, która te arkusze ukłądała i oni tam nawet własnej rodzinie nie mówią!!!!! NIeby po egzaminie dojrzałości a taki głupi szczeniak z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:58 Weś kretynie odrazu swój link do allegro daj, zara kupuje lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:05 ludzie proszę was czy wy naprawdę myślicie, że gdyby ktoś miał wcześniej zadania to by się z tym tak ogłaszał-nie sądze!!! albo jesteście strasznie naiwni albo poprostu głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fallen aha, i jeszcze coś.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:13 jak się okaże że jednak jakimś cudem zdobyłeś ten egzamin i masz wszystko dobrze to masz przekichane... podałeś swój e - mail.. czyli każdy znający się lepiej na kompie może cię rozpracować.. spoko.. nie przejmuj się najwyżej jakaś wizyta na policji musisz pewnie tam często bywać bo nie dość że oszust to jeszcze głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 19:15 cześc jeżeli masz jakieś przecieki z matmy to posze powiedz mi coś mój mail myszka11986@interia.pl czekam plissss :) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! 07.05.05, 19:22 wezma twoj IP i cie dojada :P hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazmoliza Omnia jest sprytny, nie każdy by wymyślił IP: *.pl / 80.48.247.* 07.05.05, 19:35 taką bzdure a i jeszcze kasa może jaka wleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka j. Re: stul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:54 pysk, za przeproszniem.. po co takie bzdury wypisywac. po pierwsze i tak nikt Ci nie wierzy, po drugie jesli jest w tym cos z prawdy: lepiej zachowaj dla siebie, bo jesli nie dostaniesz 100% + 100% majac odp. to jestes .. nie bede wyzywac, a po trzeciez chcesz narazic na podejrzenia jakichs wazniakow i cala polska ma powtarzac przez glupie Twoje zabawy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.05.05, 21:48 A masz moze jeszcze arkusze z historii:)?bylabym ci niezmiernie wdzięczna:P mój mail to yuppi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.05, 22:42 Straszne... Z matematyki tez sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_bass sluchaj pajacu 08.05.05, 13:11 nie mysl ze ci zazdroszcze tego iz masz te arkusze - jesli w ogole je masz, nie wiem. ale za to wiem ze kupienie sobie pytan swiadczy tylko o tym ze jestes tepym idiota ktorego IQ jest rowne progowi zaliczenia matury i jego mozg nie poradzi sobie z zadaniami na maturze. slowa te kieruje tez do ludzi ktorzy tak desperacko szukaja pytan do innych przedmiotow. to jest sprawdzian wiedzy i inteligencji (nawet bardziej). ja np nie chcialbym zeby taki debil co skombinowal sobie odpowiedzi zajal moje miejsce na studiach. gdyz po pierwszym roku i tak odpadnie. jesli was te slowa smiesza to zastanowcie sie: jakby kazdy myslal tak jak wy, to jak by to wszystko wygladalo? daleko nie szukac - rzad. kazdy tylko oszukuje i kieruje sie swoim dobrobytem. to sa tacy ludzie jak wy. tylko skala ich dzialan jest wieksza. naprawde sklaniam do refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała~ Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 15:22 Omnia ciekawe czy masz jeszcze jakies dojscia.Ja zdaje fizyke 18.05 i strasznie sie boje.Jakbys cos wiedzial to pisz.Dobrze zaplace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Pytania z angola sie sprawdziły !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 16:40 Laske zrobisz to ci dam odpowiedzi , kretyński naiwaniaku lol. Odpowiedz Link Zgłoś