Dodaj do ulubionych

Odwołanie na UMCS i KUL

18.07.05, 09:03
Witam mam pytanko jak powinno wyglądac odwołanie na UMCS i na KUL czy ma ono
jakikolwiek sens gdy przed tobą jest ponad 300 osób:)?? dzięks za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia_86 Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:08
      ja piszę, choć przede mną jest 20 osób w kolejce na kierunek który ogólnie
      liczy 20 osób (lingwistyka umcs), ale i tak napisze odwołanie. a jak mi ine
      przyjma to mam ich głęboko w du.psku i idę do mojego miasta na fil. ang:))
      • Gość: sziney Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: 195.205.97.* 18.07.05, 09:14
        o widzisz więc musze zastanowić sie czy w ogóle warto coś pisać. Jeśli była byś
        tak miła czy mogłabys napisać mniejwięcej w jakiej to formie piszesz tzn. od
        czego konkretnie się odwołujesz i czym o argumentujesz:)
        • Gość: kinia_86 Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:18
          więc pisze całkiem normalnie, że zwracam sie z uprzejma prosbą o ponowne
          rozpatrzenie mojej kandydatury na kierunek tralala. potem wymieniam swoje
          zalety (certyfikaty, celujące z anglika i niemca, że chodziłam do renomowanego
          liceum a nie do zawodówy i takie tam pierdoły). coś takiego :) chociaż i tak
          wątpie żeby to się na cos przydało, jak jestem 20 w kolejce, ale żeby mnie
          potem nie gryzło sumienie, to pisze.

Ty też musisz!!!!!!
          • Gość: sziney Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: 195.205.97.* 18.07.05, 09:24
            napisać na[pisze własnie po to aby sumienie mnie nie zamęczyło potem że mogłem
            spróbowac choć szanse widze są bardzo nikłe ale kto wie:) dzieki za info
    • Gość: :( Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 18.07.05, 10:42
      a skąd wiesz, ze jest przed Tobą 300 osób??
      • Gość: sziney Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: 195.205.97.* 20.07.05, 07:09
        sprawdziłem to w najprostszy możliwy sposób liste rankingową uszeregowałem
        sobie w exelu i wyszło mi który z kolei jestem:-)
        • Gość: ktos Re: Odwołanie na UMCS i KUL IP: 80.51.226.* 20.07.05, 09:12
          Z tego co wiem na umcs nie ma czegos takiego jak odwołanie. Istnieje tzw.
          oświadczenie, tam jedyne co musisz napisac to swoje imie i nazwisko oraz adres.
          Cala reszta jest napisana za ciebie. Nie jest istotne to jaką szkolę
          skonczylas czy jakie masz nagrody, przyjmowanie na wolne miejsca nastepuje
          automatycznie biorąc kolejne osoby na liscie, ty wyrazasz tym oswiadzeniem
          tylko zainteresowanie tym miejscem. Taki formularz oswiadczenia jest dolączany
          do listu z ktorego wyczytac mozesz ze sie nie dostales.
          Pozdrawiam
          A co do KULu to nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka