Dodaj do ulubionych

/ / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / /

25.07.05, 12:00
HEJ!! MAM PYTANIE CZY WY TO PISALIŚCIE RĘCZNIE CZY NA KOMPUTERZE!! ILE WAM TO
ZAJELO??? NA ILE LINIJEK MNIEJ WIECEJ. BO JA NIE WIEM CZY MAM SIE ROZPISYWAC
NA STRONE CZY TEZNAPISAC 3-4 ZDANIA. A NAJLEPIEJ BY BYLO GDYBYŚ CIE DALI MI
SWOJ NR GG. WTEDY BYŚMY DOKŁADNIEJ POGADALI
Obserwuj wątek
    • Gość: Twixi Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.07.05, 13:41
      ja właśnie napisałam na komputerze, za chwilkę będę drukować ;) Całość zajęło
      mi 1 stronę, ale sporo miejsca zajmują adresy, daty, podpisy, załączniki.
      Samego uzasadnienia mam równiutko 7 zdań + 4 załączniki. Myślę, że rozpisywanie
      się na nie wiadomo ile stron jest bez sensu. Gdybym ja siedziała w komisji to
      wątpie czy chciałoby mi się tyle czytać ;) Poza tym bierzmy pod uwagę, że oni
      takich odwołań muszą przeczytać w ciągu dnia np. 400, więc oszczędzajmy im
      kłopotów:) Pozdrawiam i życzę powodzenia;]
    • Gość: basiac Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.chello.pl 25.07.05, 13:41
      ja dopiero mam zamiar napisać to odwołanie, ale radziłabym Ci postarać sie to
      ladnie i sensownie napisać. A na jaki kierunek nie dostałeś się? Ile pkt miałes?
    • Gość: :( Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 14:34
      KONTAKTOWAŁEM SIĘ Z KULem I POWIEDZIANO MI, ŻE PRZY ROZPATRYWANIU ODWOŁAŃ POD
      UWAGE BRANA JEST TYLKO LICZBA ZDOBYTYCH PUNKTÓW - CHCIAŁEM DOŁĄCZYĆ KSERA
      DYPLOMÓW, ALE POWIEDZIANO MI, ŻE TO JEST CAŁKOWICIE ZBĘDNE :(
      • Gość: leslie1986 Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:19
        a moglbys na nas nie krzyczec? ja dzis dostalam list z kulu a odwolanie
        wyslalam w piatek. zeby sie dostac zabraklo mi 0,3 pkt
        • Gość: don kamillo Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:32
          hejka!!! Ja sie nie dostalem na prawo. Brakło mi 8 pkt. Ale mam cichutką
          nadzieję że się może może uda jakimś fuksem . Ja mam pytanie. Jaakie daliście
          załączniki: pytanie do Basiac.Bo ja nie wiem co mam dolaczyc,np zaswaidczenie o
          zarobkach mojej mamy ktore wynosza tylko 700 zl a moj taata nie pracuje i nie
          stac mnie na zaoczne?? Czy jakies dyplomy czy jak ktos mowil. Prosze o odp :)
          • Gość: marika Re: / / DO LUDZI CO ZŁOŻYLI ODWOŁANIE NA KUL / / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:17
            Ja mam pytanie natury formalnej. Na odwołaniu pisac, ze to do Wydziałowej
            komisji rekrutacyjnej czy do Dziekana danego wydziału? Według mnie to nie ma
            sensu dawac zadnych załączników. Przeciez pisze wyraznie, ze wedlug miejsc na
            liscie rankimngowej. Wszystko i tak robi za nich komputer i tych odwolan sie
            nie bedzie chcialo nawet nikomu czytac:(
    • Gość: Asar Listy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:52
      A przyszły w ogole do Was listy z informacją, ze sie nie dostaliscie na dany
      kierunek ? Bo jesli nie, to od czego sie odwolujecie ? ;]
      • Gość: don kamillo Re: Listy IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:46
        ja wlasnie dzisiaj dostałem od nich list. Nareszcie
        • Gość: leslie1986 Re: Listy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:06
          ja tez dzis dostalam list.. naprawde jest wg listy rankingowej? tzn jak sie
          przysle odwolanie to przyjmuja potem z listy rankingowej??
          • Gość: Asar Re: leslie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:31
            Najlepiej do nich napisac/zadzwonic :P:P, ja tak zrobilem bo juz mnie wnerwiaja
            rozsiewane tu ploty ...
            • Gość: don kamilllo Re: leslie IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:47
              Asar o co sie pytaleś i co sie dowiedziałeś odnośnie tych odwołan??
              • Gość: Asar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:55
                Rano wyslalem mejla i jeszcze nie dostalem odpowiedzi, a jak wczesniej
                dzwonilem to powiedzli mi ze wszystko bedzie w liscie ktory do mnie przyjdzie
                (???) ...
                • Gość: :( Re: ? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 19:13
                  JA już wysłałem odwołanie i jest wszystko w porządku. Teraz czekam na decyzję,
                  która zapadnie do połowy sierpnia.
                  Mi powiedziano, że decyzyjącym kryterium przy rozpatrywaniu odwołań jest liczba
                  punktów, natomiast załączniki typu dyplomy itp. są zbędne.
                  • Gość: don kamillo do :( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:25
                    Mam prosbe!!! Mozesz mi podac swoj nr gg. Mam kilka pytań!!
                    • Gość: :( Re: do :( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 25.07.05, 19:29
                      3954076 :)
                      • Gość: don kamillo Re: do :( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:45
                        ok dzieki odezwe sie do ciebie w najlblizszym czasie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka