Dodaj do ulubionych

ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:02
Nic nie zrozumialem, koles mial kluchy w gebie chyba. Za to zadanie bylo aż 9
punktów. Dramat!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.eltronik.net.pl 06.05.05, 14:07
      zgadzam sie w 100 % to skandal z tym zadaniem az sie plakac chcialo ja tu
      jestem przy drugim a ten jest juz przy koncu normalnie tragedia
      • Gość: Ami19 Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.lnt.pl 06.05.05, 18:00
        nie zdążyłam przeczytać zadania a tu już był koniec. Dobrze, że istnije cos
        takiego jak entliczk pentliczek. Zawsze jst jakaś szansa bo to przecież 50 na
        50%
        • Gość: farciara a ja mam 8punktów za pogodę :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:35
          rzeczywiście ten gostek napierniczał jak powalony!!! a ja sobie loterię
          zrobiłam i 8/9 genialne to lotto ;-) ma sie wprawę!!! a moja qmpela zaznaczyła
          wszystkie ze są prawdziwe (uznała ze coś zawsze trafi) i trafła 5/9 !! to się
          nazywa fart
      • Gość: asiek.stefa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:40
        Racja!!!! Gość miał chyba wade wymowy, tragedia!
      • Gość: 'im :( Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:53
        no zastanówmy sie teraz tyle osob protestuje i co zrobicie szanowni
        egzamianorzy ?:PPPPP maturka nowa nie wypala? ;>
        • Gość: kate Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.05.05, 23:21
          jestem absolutnie za!!!!!!!!!to jakas paranoja!!!ten facet mówił jak by chciał a
          nie mógł!!!!!To było jedno wilkie strzelanie...wspłóczuje komuś kto nie ma
          najlepszego słuchu...ale właściwie to na jedno wychodziło...i tak nikt nic nie
          zrozumiał
      • Gość: zdziwiona Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:54
        zaskoczyło mnie to ze ja czytam 3 a tu biiiiiiip i KONIEC :ppppp
        beznadzieja!!!!!!
      • babykasz Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 22:08
        mieszkalam w stanach mowie po angielsku plynnie a goscia co wyjechal z 'uezia
        fakas'(czyt. weather forecast) kompletnie nie zrozumialam za pierwszym razem,
        za drugim nie nadazylam za nim. swietnie.
      • Gość: tomek Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.05, 23:32
        To było jakieś nieporozumienie. Niedość że nie dało się zrozumieć lektora gdyż miał wade wymowy, to co chwile przelatywały jakieś samoloty. NO SORY ALE TE ZADANIE JEST BARDZO WYSOKO PUNKTOWANE, CZEMU TAK ?!!!! Już łatwiej jest zrozumieć angielskiego bezdomnego.
    • olkamotylek Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 14:11
      tak tak anulowac!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bati Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:23
        Przyjaciele niema co sie bulwersować i tak wiecie że z CKE nie wygramy i nikt tego zadania nie anuluje , co z tego ze było do bani , nikogo to nie obchodzi oprócz nas oczywiśćie !!!!!!! pozdro.
        • Gość: no tak Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:07
          dokladnie !!!!u mnie w klasie kazdy narzekal na zadanie z pogoda!! Lektor mowil
          jakby mial kluski w gebie!!malo tego strsznie szybko!! kto to ukladal
          wogole???!!!! a rozszerzony to juz calkiem porazka...
          • Gość: Marta-maturzystka Tak niestety mówią Anglicy... IP: 195.117.119.* 06.05.05, 20:29
            Drodzy maturzyści... Podzielam Waszą opinię, że zadanie było straszne...
            Zgadzam się, że facet mówił bardzo niewyraźnie i też mnie to zdenerwowało. Ale:
            na samym początku powiedziane było, że zadanie to sprawdza umiejetność
            zrozumienia rodzimych Anglików (a przynajmniej coś w tym sensie), a niestety
            wielu z nich właśnie tak gada- jakby mieli w gębie kluchy. Więc, mimo że było
            to niezbyt przyjemne zagranie ze strony komisji, było ono mimo wszystko fair.
            Tak że nie ma co liczyć, na unieważnienie zadania, przykro mi!
            • babykasz Re: Tak niestety mówią Anglicy... 06.05.05, 22:10
              Gość portalu: Marta-maturzystka napisał(a):

> Drodzy maturzyści... Podzielam Waszą opinię, że zadanie było straszne...
              > Zgadzam się, że facet mówił bardzo niewyraźnie i też mnie to zdenerwowało.
              Ale:
              >
              > na samym początku powiedziane było, że zadanie to sprawdza umiejetność
              > zrozumienia rodzimych Anglików (a przynajmniej coś w tym sensie), a niestety
              > wielu z nich właśnie tak gada- jakby mieli w gębie kluchy. Więc, mimo że było
              > to niezbyt przyjemne zagranie ze strony komisji, było ono mimo wszystko fair.
              > Tak że nie ma co liczyć, na unieważnienie zadania, przykro mi!

NOT RYLY MAJ DARLING....ten facet mial szczekoscisk- trast mi z jezykiem obcuje
              na codzien ;)

pozdrawiam mr. uezia fakas
        • Gość: cichy Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 83.238.70.* 06.05.05, 17:43
          3 pkt mam z tego zadnia a za reszte max dziwne ANULOWAC
          • Gość: PuzoN Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pl / *.covernet.pl 06.05.05, 18:54
            Podstawowy to bajka... trzeba było wysłuchac tych z rozszerzonego...
        • Gość: a mi to rybka:) USPOKUJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 06.05.05, 20:42
          no i co z tego, ze bylo zle nagranie, ze nie nadarzala wiekszosc... w koncu
          takie samo nagranie bylo dla kazdego, wiec tak naprawde szanse sa wyrownane, a
          tylko ktos moze czuc sie pokrzywdzony, kto zostanie urazony i sie nie bedzie
          mial wlasnej satysfakcji, bo stracil np pkt na tym zadaniu:/
      • Gość: sec Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.rambler.com.pl 06.05.05, 17:04
        to byla bzura z tym zadaniem koles zadanie za 9 punktow powiedzial chyba w 1
        minute. Za pierwszym razem udalo mi sie chyba z 4 odpowiedzi znalezc. Zreszta
        jakos tych nagran tez nie byla super.
      • Gość: Nuta Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:18
        Widze ze wszyscy mamy takie samo zdanie na tamat zadania o pogodzie :) Ja się
        nawet w to nie wsłuchałam a to już sie skończyło :)
        • Gość: ja to było żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:19
          jak można dać zadanie o takiej jakości???????? Facet se chyba usra czymś
          wypchał. U nas to był totolotek, wszyscy strzelali.
          • Gość: Yelonek to nie było żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:47
            Było trudne, ale dało się to przejść. U nas niektórzy mieli problemy, niektórym brakło jednej odpowiedzi. Zadanie trudne i dlatego wysoko punktowane. To chyba jasne.
            • Gość: Lucy Re: to nie było żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:50
              spoko ze trudne (ja stracilam 1 pkt) ale nie na podstawowej, ja zdaje
              rozszerzona, ale u mnie ludzie, ktorzy pisali tylko 1 arkusz byli zalamani
              poziomem ...
    • Gość: Marcus Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:12
      Ja mam 9/9 wiec looz.
      • Gość: hszaffa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 83.238.41.* 06.05.05, 17:05
        No to się ciesz, innym nie jest tak miło. Kto by pomyślał, że takie zadanie
        będzie na podstawowym.
      • Gość: grobla Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 06.05.05, 18:27
        To on mówił o pogodzie...?Kolega mówił mi że to był walijski akcent.Ale ja do
        cholery zdaje angielski nie walijski:P!!!!
      • Gość: Ania_J. Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.178-103.szeptel.net.pl 06.05.05, 19:44
        Ja też!
        • Gość: pogoda=extra:-) Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:37
          Anulujcie sie sami i swoaj niewiedze, ja mam wszytko dobrze o pogodzie he he.
          kady mail rowna szanase, jesli zadanei bylo by anulowane to bylo by to
          wykroczenie prawne.
    • Gość: pablo Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:13
      to zadanie było zryte/ludzie wybuchli smiechem jak ten koles je mowil/nie
      powinno go byc/
      • Gość: Karola Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.crowley.pl 06.05.05, 16:19
        koleś seplenił a jak wysłuchałam pierwszy raz to zwątpiłam...nic nie
        zaznaczyłam a potem strzały...dupa,dupa,dupa...
    • Gość: Dianusia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:13
      Z tego zadania nie zrozumiałam ani słowa, moje odpowiedzi to było zgadywanie!!!
      Jak może dać na mature taki bełkot...LEKTOR-ANALFABETA !!!
      • Gość: mik:D Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:29
        nie lektor analfabeta tylko tak sie mowi w Anglii... typowy akcent, takie
        mowienie od niechcenia :] tacy sa anglicy ja mam 7/9 przez swoja glupote bo po
        1 wysluchaniu zaczalem juz robic dalje zamiast sprawdzic to zadanie
        • Gość: Kasia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:33
          Hehehe.niom nie było łatwe to zadanko....
        • Gość: MARCIN Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.mdi.pl 06.05.05, 15:11
        • Gość: hosen22 Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 22:04
          Nie mondruj sie bo kociej mordy dostaniesz i cie krasnoludki wciągną za obrazek
          • Gość: ziomal Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.smstv.pl 06.05.05, 23:52
            HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHH true ; p
          • Gość: aga Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.podgorzyn.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 17:53
            zgadzam sie
            ten koles w tym zadaniu seplenil przeokrutnie!
            to byla masakra
    • Gość: Madzia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.funetia.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.05, 14:32
      jestem tego sameg zdania słuchanka o pogodzie była na poziomie rozszerzonym a
      nie podstawoym facet za szybko i niewyraźnie mówił
      • Gość: Camil Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:35
        skad wiecie ze macie np. 9/9 czy 7/9 ? gdzie są poprawne odpowiedzi ????
    • Gość: Hoot Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 82.139.27.* 06.05.05, 14:38
      Mozg sobie anuluj...
      • Gość: xyz Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:49
        sam sobie mozg anuluj!!!...pochwal sie ile masz punktow cfaniaczku...
      • Gość: ziomal Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.smstv.pl 06.05.05, 23:54
        nastepny wielki anglista :-o do domu buraku
    • Gość: gosiak Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:41
      zgadzam sie całkowicie nic nie mozna bylo zrozumiec, i 9 ptk
      stracone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Monisia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 06.05.05, 23:27
        ja tez nic nie rozumialam ale mija kochana psispsiola siedziala przedemna i
        wszystko spisalam od niej :Pa ona to jest taki mozg z anglika ze pewnie
        troche pkt za to dostane :)
    • Gość: diehard Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 80.55.171.* 06.05.05, 14:55
      ;) Ciekawe ze mimo 'kluch w gebie' zrobilem to zadanie przy pierwszym sluchaniu
      :\ To ze nastawiacie sie na dokladne, a raczej 'przesylabowane' zdania czy
      wyrazy no to sorry... Chyba nie o to chodzi.
      • Gość: gos Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.05, 19:57
        chyba jednak o to chodzi. przeciez podstawa jest po to, zeby kazdy mogl
        zrozumiec i zdac.
      • Gość: ziomal Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.smstv.pl 06.05.05, 23:56
        jesli zrobiles to zadanie za pierwszym razem masz tylko jedno wyjscie isc
        staad d;
    • Gość: mini Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 06.05.05, 14:58
      Przestancie narzekać na teksto pogodzie. Chyba w życiu nie słyszeliście
      prawdziwej na BBC. Telewizory włączyć, oglądać i uczyć się.
      • Gość: xyz Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.waw.pl 06.05.05, 16:01
        Matura na poziomie podstawowym powinna byc zrozumiala dla osoby srednio znajacej
        jezyk mowiony. Nie kazdy ma kablowke w domu zeby moc ogladac BBC i nie kazdy ma
        mozliwosc wyjazdu do WB i posluchania tego ich belkotu.
        Akurat mi poszlo to zadanie calkiem niezle, co nie znaczy ze popieram jego
        umieszczenie na arkuszu podstawowym.
        • Gość: maturzystka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 06.05.05, 17:10
          calkowicie sie z Toba zgadzam! umiem angieslki, mimo to nie bylam w UK ani nie
          mam BBC i uwazam,ze z tym przesadzili zwlaszcza,ze na wszystkich probnych jakie
          pisalam byly latwiejsze teksty. a to teraz to zaczynam sie obawiac!
        • Gość: Basia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 06.05.05, 17:38
          TO BYŁA MASAKRA
        • Gość: bika Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:05
          a moze tak zbiorowe odwołanie!? musimy cos z tym zrobic!
          • Gość: malwa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:53
            taaaaaaak! tylko co?? i kto nas wyslucha?? po maturze myslalam ze jetem jakims
            glabem, mialam zacmienie albo ogluchlam ale jak czytam wszystkie wasze wpisy to
            zaczynam w to watpic. chce mi sie plakac i smiac na przemian, ale nie wiem co w
            tym smiesznego, ze strace cenne punkty bo zadania nie byly adekwatne do
            poziomu...
        • Gość: malwa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:50
          popieram w 100% ja miedzy nagraniami z podstawowej i rozszerzonej nie widzialam
          (a raczej nie slyszalam) zadnej roznicy. poza tym, o ile mi wiadomo, to na
          poziomie podstawowym powinien mowic 'rodzimy lektor' a nie jakis angielski
          weatherman z BBC. i o ile z probna podstawowa nie mialam zadnych problemow, to
          dzis sie one pojawily :(
      • Gość: regałka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pl 06.05.05, 16:37
        powiem ci, ze ja oglądam bbc i nie słyszałam tam takiego bełkotu jak ten dziś na maturce...same fff f fff f f f ffff f...to tyle. ale napisac napisalam.

a rozszerzenie bylo przystępniejsze jak podstawa:) teraz czekam na wyniki:)
    • myrtana To był istny BEŁKOT 06.05.05, 15:00
      Ja rozumiem, że tak prawdopodobnie wygląda oryginalny angielski akcent,
      ale...On po prostu bełkotał. Czysta złośliwość autora zadania.
    • Gość: marshall Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.elsat.net.pl 06.05.05, 15:01
      Z jakiego powodu anulowac? Zaciela sie plyta, trzeszczalo czy co? Moze
      pomysliles egzaminy, wychodzac z domu szles na egzamin dla 13 latkow a dotarles
      na mature? W takim wypadku mozesz byc rozdrazniony, jednak tylko na siebie...
      • Gość: cYnik Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 82.177.80.* 06.05.05, 15:26
        > wychodzac z domu szles na egzamin [...]

szedłeś, SZEDŁEŚ!
      • Gość: maturzystka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 06.05.05, 17:11
        no tak u nas sie zaciela no i co na to powiesz?
      • Gość: DoMinia Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:58
        a własnie ze u mnie trzeszczało ;/;/;/ ale nam wymienili
        • Gość: cpt. Nemo Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:06
          hehe u nas na podstawowym przesluchalismy raz 1 zadanie a potem lecialo to juz
          2 raz no i w polowie siadlo potem jeszcze raz to samo. Poszedl przewodniczacy
          komisji do sekretariatu po nowa plyte--> zamiast tego przyniosl magnetofon (bo
          plyt zapasowych nie mieli :/). Potem sie okazalo ze ten pierwszy magnetofon byl
          i tak zepsuty no ale tez byl spadek napiecia i dlatego siadlo. W sumie to
          podczas gdy na to zadanie bylo przeznaczone 20 min to my to sluchalismy 50 min:/
          CKE jest bardzo madre --> zamiast zapisac kazdy tekst na osobnej sciezce i
          podac czas miedzy przesluchaniami to takie cos nam dali ze szkoda gadac, a o
          jakosci to nawet nie wspominam:/
    • Gość: mesi Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.05, 15:08
      zgadzam sie z Toba w 100% !!!!!! zadanie o pogodzie bylo totalna porazka..
      rozumiem gdyby ktos tam tak do znajomego pyrkowal!! ale to matura.. nie
      zdziwilabym sie gdyby nikt nie mial tego zadania zle.. tego goscia trzeba do
      logopedy wyslac czy gdzies tam a nie to matury go pakowac.. samakra konkretna..
      taka wade wymowy do waznych rzeczy kierowac.. cool.. przez to glupie zadanie
      mozna stracic az 9 pkt.. a to cholercia duzo jest no ;/
      • Gość: ..... Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.czad.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:02
        Buce skalne, ja mam 9/9.

NIe bylo az tak trudne.
    • Gość: Olcia-maturzystka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:25
      No to piszcie te mejle do CKE!!!!!!!!!! ja napisalam b.dlugiego, nie
      obrazajacego mejla!!!!jak ich bedzie 1000 to zaczna o tym myslec!!!!!!!
      • Gość: asd Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:35
        zapodaj treść to też taki wyśle :D

Będa na necie gdzieś mp3 z tym listingiem ?
    • Gość: ala Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.gliwice.pl 06.05.05, 16:40
      hehehe, a u mnie prócz załamki z niewyraźnego kolesia dochodziły odgłosy ciągle
      kaszlącej pani w komisji...
      hehehe...ale co tam... LAJT !!! :)
    • Gość: Gumiak Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:42
      zgadzam sie nawet proste było wszystkoa le to była porazka, u nas na sali
      gimnastycznej nic sienie dalo zrozumiec!!!
    • Gość: szanti Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:49
      nie wiem kto to czytał, ale ten ktoś powinien sobie zafundować wizyte u
      logopedy i nauczyć się dykcji !!! masakra ...
      ANULOWAĆ !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: m Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.05.05, 00:08
        a to Polska właśnie, czy w tym kraju już nawet matura nie może być poprawnie
        przeprowadzona. pozdr
    • Gość: what's the weather Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.astral.lodz.pl 06.05.05, 16:55
      anulowac,anulowac!!!!!
      • Gość: metzger Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:19
        Podpusije sie pod tym to byl bełkot!!
        • Gość: LukAs Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.biecz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:41
          Eh szkoda gadac........Bede miał z 80% i zawiedzonym jak nie wiem:(Liczyłem na ok 94% ale dupa jebac...MI cały czas okna strzelały i panie chodziły i buciorami w parkiet:(eh ale rozszerzony lepszy był......ale anulowac mozna;-)
    • Gość: Michał Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.brda.net 06.05.05, 17:00
      Też mi nie poszło to zadanie...
      Znam tego kolesia. Mieszka w W-wie
      Chcecie numer jego komy?
      proszę!
      505-296-490
      • myrtana Wiesz co.... 06.05.05, 17:11
        Propozycja w bardzo złym guście :]. I tak rodzą się wojny... PEACE
        • Gość: ktoś Re: Wiesz co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:55
          ta pogoda to byl niesmaczny zart jakis przy drugim puszczaniu tekstu zamiast
          sluchac klnalem w myslach na cke i szkolny sprzet naglasniający paranoja
          normalnie
          • Gość: s to już twój problem co robiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:12
      • Gość: hszaffa Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 83.238.41.* 06.05.05, 17:14
        nie skorzystam z telefonu ale nieźle że znasz tego kolesia. Zadanie ogólnie
        było nie na podstawową. Chyba też mi nie poszło w 1/2 strzelałam
    • Gość: Daniel Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 81.6.129.* 06.05.05, 17:08
      Popieram,ale ja akurat chyba mam cale dobrze. Przydala sie praktyka gadania z
      amerykancami i anglikami,oni nawiaja i czesto niewyraznie... :)
      • Gość: hehe Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.05.05, 17:10
        Dokładnie...ja mam 9/9..zaznaczyłem je juz za pierwszym razem nie było takie
        złe...a dobrze ze dali takie bo przynajmniej bedzie widac ktos jest dobry z
        anglika a kto nie..a nie kazdy po 100%..albo sie umie albo sie strzela..pozdro
        dla maturzystów ;)
        • Gość: ja Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 06.05.05, 17:12
          hehe w zasadzie mam ze dwa bledy to i tak wydaje mi sie,ze niezle:)
          • Gość: hehe Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.05.05, 17:13
            niezle ? bardzo dobrze 7/9 to dobry wynik ale jak ktos nie zrozumiał nic..to
            jest porazka..rozumiem ze ten koles mowil nie wyraznie tak przyznaje to ale na
            ulicy w Anglii myslicie ze co koles bedzie wam literował kazde słowo..trzeba
            doszukiwac sie senu z kontekstu;)
            • Gość: kurs Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:51
              Z kontekstu? Jak ja nic chlopa nie rozumiem, nawijal jak popierniczony jakby
              chcial zdarzyc przed ramowka wiadomosci na CNN i zmiescic sie w czasie!
              Organizacyjnie NOWA MATURA OK, nic nie mam, ale ludzie z CKE bez takich
              wybrykow, dobra????????????!!!!!!!!!!!!!!
      • alonzo-kaloryfer Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! 06.05.05, 17:16
        > amerykancami i anglikami,oni nawiaja i czesto niewyraznie... :)

Ale przecietny amerykaniec czy anglik nie jest prezenterem pogody bo sa nimi
        tylko ludzie z perfekcyjna dykcja
    • Gość: aga Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:14
      zgadzam sie z tobą!!ja tez nic nie zrozumialam,po powtornym uslyszeniu cos tam
      wylapalam,ale ledwo,ledwo,massakra!!!to pierwsze zadanie bylo zrozumiale,ale
      to!!
      • Gość: Johny-o Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:16
        Ja tam mam maxa za to zadanie ale i tak ta matura ogolnie byla trydna....ja mam
        tylko 2 bely w zadn 5 z pods i jestem zly bo gupoty ta sa...
    • Gość: trul Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:18
      uczyć się!!
      • Gość: Kacha Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.05, 17:23
        No cóż. Ja mam 7/9...z tym, że ja zdaje też rozszerzony, więc jakoś sobie
        poradziłam. Ale gorzej z tymi osobami, które są troche słabsze i rozszerzonego
        nie zdają (choć nawet rozszerzony wydał mi się prostrzy niż to o pogodzie na
        podstawowej)...no cóz. Wg mnie to zadanie było trudne. Napewno nie na poziom
        podstawowy.
    • Gość: maturka Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: 212.87.241.* 06.05.05, 17:21
      ej sorry to bylo prawdziwe przegiecie,dobra spoko ja wiem ze tak mowia anglicy
      tak niewyraznie i wogole,ale takie zadanie jezeli juz to powinni dac na
      rozszerzonym,a nie podstawowym!!! bo do podstawowego przystepuje kazdy z
      mniejsza lub wieksza znajomoscia jezyka a oni jakiegos kolesia puscili co
      nawijal ta prognoze jakby go ktos gonil,przeciez w polskiej telewizji nawet tak
      nei zapowiadaja,po polsku bym tego nie zrozumiala za bardzo,owszem Ci co sie
      ucza dlugo i maja lekcje z native speakerami,badz korki to dla nich normalka
      ale nie dla przecietnego ucznia...myslalam ze podstawowy to podstawowy jednak
      sie mylilam,CKE zrobilo nas w balona,tym bardziej ze na probnej dali banalne
      zadania
    • Gość: Kina Re: ANULOWAĆ ZADANIE O POGODZIE!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:23
      hmm jesli Twoja znajomosc jezyka nie wystarczyla na tyle zeby to zrozumiec to
      dlaczego odrazu anulowac? przeciez sa osoby (np ja) ktore zrozumialy pogode i
      dobrze zrobily zadanie,wiec nie bylo ono niewykonalne, faktycznie trudne,ale
      gdyby wszystkie zadania byly latwe wyniki nie niosly by ze soba zadnych
      informacji..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka