kaca123 12.08.05, 10:43 Ponieważ mam pytanie w sprawie rekrutacji a nie wiem gdzie wysłać wysłałe w środę na adres Działu Toku Studiów i nie otrzymałem odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: proszę o adres e-mailna kul IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 12.08.05, 11:27 Wejdz na www.kul.lublin.pl/rekrutacja/kontakt - tam jest formularz kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie1986 Re: proszę o adres e-mailna kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:08 a czy mozna wysylajac mejla zwolnic miejsce na uczelni? bo ja sie dzis dodzwonic nie moge a chce zwolnic miejsce i nie wiem czy przez email przyjma moja rezygnacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: proszę o adres e-mailna kul IP: *.netcorp.pl 13.08.05, 15:02 stary to nie jest email do kumpla...to jest wazna sprawa przeciez kazdy se moze np wyslac za Ciebie maila albo zadzwonic za Ciebie i powie ze se rezygnuje badz potwierdza...takie cos musi byc potwierdzone podpisem Twoim...no chyba ze masz elektroniczny...takze ja watpie zebys mogl takie rzeczy zalatwiac mailem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie1986 Re: proszę o adres e-mailna kul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:06 po pierwsze stara a nie stary :P ale i tak we wtorek zadzwonie :P Odpowiedz Link Zgłoś