Dodaj do ulubionych

Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD

15.08.05, 22:36
Zintegrujmy sie jakos , podawajcie swoje numery gg jest takowe posiadacie:DD
Obserwuj wątek
    • Gość: gingersowna Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 00:20
      8113300 jesli cos odburkne to sie nie zrazac, rzadko kiedy mam dobry humor, ale krzywdy nie zrobie :]
      • Gość: magda Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: 80.51.226.* 16.08.05, 13:02
        4654875 - administracja kul
        • gingersowna1 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 14:53
          no właśnie ! zapomniałam, też administracja ! 8113300 ( na wszelki wyapdek jeszcze raz)
          • Gość: smieszka1986 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:30
            No wreszcie siem cos zaczyna dziac:] ja bede na prawie
            • Gość: a Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:07
              2191028 prawo
    • Gość: an ia Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:29
      6758075 zarządzanie i mark ... ale tez Was mocno lubię ;)
      • Gość: kasia Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.chelm.mm.pl 16.08.05, 21:59
        5665618-filologia polska
      • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 22:16
        1843355... psychologia... już was lubie..:):D
        • Gość: ... Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.08.05, 22:22
          Kasiu_72 czy byłabyś tak uprzejma i napisała od ilu punktów przyjmowali na
          psychologię. z góry dziękuję. pozdrawiam :)
          • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 22:35
            ale wiesz.. ja niestety nie dostałam sie na dzienne jestem na wieczorowych(mam
            nadzieje ze tylko jeden rok) takze bardzo mi przykro ale nie pomoge ci:(:(:(
            • herbataczarna Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 22:48
              z tego co pamiętam, na dzienną psychologię przyjmowali bodajże od 52,3 pkt (lub
              jakoś tak - może 53,2?) coś takiego :)
              • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 22:52
                hmmm czyli Ty ejstes studentką psychologii ??:>
                • herbataczarna Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 17.08.05, 11:23
                  owszem :)
                  i bardzo sie z tego cieszę :)
            • Gość: ... Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 16.08.05, 22:52
              hmm... jeśli składałaś na dzienną psychologię to w liście od nich powinno być
              napisane ile wynosił próg w pierwszej rekrutacji, ale jeśli Ci nie napisali to
              trudno :(. życze miłego studiowania :)
              • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 16.08.05, 22:54
                no juz popatrze..:):) wiesz co w 1 turze przyjmowali od 52 punktow... no mi
                mało brakło ale ócż ani tak ani z odwołania sie nie dostałam an dzienne zostało
                wieczorowe..:) cóż zrobić waże ze ejstem przyjeta a co dalej zobaczymy..:)
    • Gość: smieszka1986 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:32
      No KULowcy wreszcie siem cos ruszło:DD
      • Gość: Gość Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:42
        :D Ja też Was lubie!! I to już teraz!! A najbardziej tych którzy mieszkają w
        Lublinie, albo chociaż troche go znają... Bo ja, taki samotny :( W Lublinie
        byłem... A właśnie - wogóle nie byłem :D :D :D Prawo - 2472703
        • cherryf1 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 17.08.05, 02:21
          heh,ta ostatnia wypowiedz jakby z ust mi wyjeta. zanosi sie na to,ze w Lublinie
          bede sam,chociaz poszczescilo mi sie i jedna osoba z mojej szkoly dostala sie na
          prawo z odwołania. tak czy inaczek,bedzie dobrze, bo przeciez inaczej nie
          moze..tako rzecze Zaratustra;-/
          • Gość: edyta Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:25
            O, jednak w Lublinie znajda sie tez samotnicy tacy jak ja;/;D Jak tu teraz
            znalezc mieszkanko, kiedy to bylo sie tylko raz w zyciu w Lublinie?:> PRAWO 3474638
            • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 17.08.05, 10:38
              no ja jedank byłam juz pare razy.. ale tez samotnik ze mnie.. :):)
              • Gość: edyta Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:41
                A znalazlas juz "samotniku" mieszkanko jakies?
              • Gość: gingersowna1 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:41
                No to ja tez...samiuśka jak palec i nadal bezdomna :>
                • Gość: edyta Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:57
                  A macie jakies strategie poszukiwania własnych czterech kątów w Lublinie?:>
                  • Gość: gingersowna1 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:34
                    Ja dopiero w polowie wrzesnia jade z siostra czegos poszukac, bo urlop bierze. Moze cos sie znajdzie....eee napewno sie cos znajdzie.
    • Gość: słonko Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:10
      jeszcze ja, jeszcze ja :D dawno mnie nie było, ale czasem zaglądam jeszcze :)
      prawo, mój numer: 2160155 :)
      • Gość: smieszka1986 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:43
        No widzem ze Wydział Prawa rzadzi :DDD i tak trzymac:]]
        • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 17.08.05, 11:57
          hmmm meiszkania jeszcze nie mam.. ale zdało by sie już szukać..:D:D:D

kurcze to ludzie tylko z prawa sie dostali:-/??? a gdzie psychologia??:>:D:D
          Buśka dla Ludzisków..:*
          • Gość: donkamillo1 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:22
            przyszly prawnik Kamil 8405249
            • Gość: asiek Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:22
              ja juz mam mieszkanko, 5 min. drogi od kul, ale łatwo nie bylo, radze sie
              przygotowac psychicznie, ;)ja jestem przyszla studentka
              administracji,nr.gg2391004
              • Gość: kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:14
                hmm a ja nic nie mam...:(:( joj przykro..:)
                • Gość: Pec Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:24
                  Nie przejmuj się!! Ja, ten samusienki z góry, właśnie wynająłem pokoik... Mogę
                  cie przygarnąć jeżeli tylko zechcesz :>
                  • Gość: aga Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:13
                    ja juz tez mam,ale niestety dosc daleko od KULu (Bronowice). Ale to
                    ladne,dwupokojowe mieszkanie,poszukam czegos lepszego za rok... :)

2149547 - Aga, prawo (z tym że obecnie net tylko u znajomych bo sie
                    przeprowadzamy,wiec lepszy bedzie mail: agaa@tenbit.pl:) )
      • Gość: słonko Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:30
        taaa a ja niby mam mieszkanie (mam mieszkac z kolezanka i dwoma kolegami), ale
        jeden z moich wspollokatorow narzeka ze bedzie mial 3 km na uczelnie :/ ja bede
        miala jeszcze wiecej i nie narzekam a mieszkanie jest super i dosc tanie.

no to tyle, popsul mi sie po prostu humor i musialam jakos to oddac.....

• Gość: kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:35
          hmm a gdzie znalazłas to mieszkanko?? na jakim osiedlu ?? jesli mogę wiedzieć??

pozdrawiam:)
          • Gość: słonko Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:11
            na czubach, ale zaraz pod parkiem wiec nie tak daleko ;) kolega liczyl odleglosc
            od UMCS i to jest wlasnie 3,1km :)
            • kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 19.08.05, 16:15
              oj to nie jest w końcu tak daleko jak by sie mogło wydawać .. jesli połączenia
              masz dobre i wogle to żyć nie umierać.. moja kumpela tez mieszka na czubach i
              mi tez mówiła ze jesli jakiesj mieszkanko to tylko czuby, ( w zimie troche
              wieje) hehe no i jeszcze poleciła mi sławinek:::) no ale co ztego jak ja
              jeszcze nie wiem z kim bede mieszkac:(:(
              • Gość: don kamillo Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:25
                ja bede mieszkal na Slawinku. W dzien wydaje sie bardzo fajne. Ciekawe czy w
                nocy jest bezpieczne. Waski uliczki, wszedzie domki jednorodzinne. Nie wiem jak
                to bedzie. Ja mam od KUL-u-jak to wyszlo panowi taksówkarzowi 2km. 20-25min
                spacerkiem od uczelni. Nie jest tak zlee
                • Gość: słonko Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:15
                  ja sie nie martwie, do liceum mialam 7 km i chodzilam na piechote (no tylko w
                  zima mi sie nie chialo) ;D polaczenia mam super, wiec jak cos to wsiade do
                  autobusu :)
    • Gość: kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:11
      no to masz spoksik..:) matko jak ja znajde mieszkanie:9 aż się boje..:)
      • Gość: kasia_72 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:45
        no to już przynajmniej wiemy cos więcej o Lublinie i jego niebezpiecznych
        okolicacjh..dzięki:)
    • Gość: lublinianka Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: 212.182.95.* 19.08.05, 18:29
      Sławinek jest bezpieczny. Ogólnie w Lublinie za najbardziej niebezpieczne
      uchodzą dzielnice: Bronowice (szczególnie stara część, ale i nowa po mału ją
      dogania) i Tatary.
      • Gość: anka&daga Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:10
        tatary :) o fuck a my jutro wynajmujemy tam meiszkanie na Odlewniczej...
        kojarzycie tęulicę? wiecie coso tej częsci? naprawde starch w nocy w racac???
        nei gadajcie!!
        • Gość: ANKA&DAGA Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:00
          weźcie napsizcie cos o tych tatarach prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • aguh86 Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD 19.08.05, 21:29
      hej,malo tu pisze ale jesli ktos ma ochote ponarzekac na przyszle zycie studenta
      albo inne takowe (bede studiowac administracje) to zapraszam :) 4525601
    • Gość: ;) KUL - ekonomia / zarzadzanie i marketing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:48
      Do tych co sie dostali:)

Co zdawaliscie na maturze? Wybierajac 4 przedmioty: polski, ang., matma i wos
      mam wieksze szanse dostania sie na ten kierunek niz jakbym zdawal sama matme?
    • Gość: karolka Re: Studencki Kulu - normalnie wstyd:DD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:46
      jest tu ktos z pedagogiki?:) <5874072>
      • Gość: karolka ludziki z pedagogiki poszukiwani:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:47
        bedzie ktos studiowal pedagogike?:) <5874072>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka