myszkaa8 18.05.06, 20:00 Nie ma jeszcze klucza cke a wy sobie liczycie punkty !!! Żebyście się nie przeliczyli !!! POzdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami_18 Re: Przeliczycie się :D 18.05.06, 21:50 heh masz racje...dlatego ja nie licze z niczego:P po co mam liczyc i policzyc sobie za duzo a pozniej sie rozczarowac bo skad mam wiedziec co egzaminatorowi odstrzeli:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kredkova Re: Przeliczycie się :D 18.05.06, 21:52 a mowi sie trudno...jak spadac,to z wysokiego konia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przeliczycie się :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:05 ale jezeli chodzi o pytania abc to niewiele moze sie zmienic, a ja sie nie dziwie osobom, ktore sobie sprawdzaja, bo teraz jest czas na ewentualne uwagi do cke a propos wlasnie klucza, jesli ktos sie z nim nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa8 Re: Przeliczycie się :D 19.05.06, 15:43 Ale mmi chodzi o wypracowania !! Ludziska normalnie z rozszerzeń lcza sobie po 80 % a w rzeczywistości będzie gorzej !! Przekonaja się o tym 11 lipca :)Mimi to życzę wysokich wyników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonicool Re: Przeliczycie się :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:24 Idiota jesteś, jeśli ktoś pisał wypracowania dziesiątki razy w LO i wie jakie dostawał średnio oceny (gdy wypracowania były sprawdzane tak jak matury, klucz itp) to moze wstepnie powiedziec ile bedzie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
olencja86 Re: Przeliczycie się :D 19.05.06, 20:21 tu sie z Tobą nie zgodze. Moja koleżanka miała dobre oceny z polskiego, pisała dobre wypracowania, sama polonistka powiedziała jej że nie musi się obawiać o mature bo dostanie się na pewno na upragnioną polonistyke. A z matury rozsz dostała 29%, bo akurat nie wstrzeliła się w klucz. Poza tym prawdopodobnie nie spodobał się egzaminatorowi sposób jej pisania, bo ona pisze ładnym, wyszukanym językiem Odpowiedz Link Zgłoś
ariska86 Re: Przeliczycie się :D 23.05.06, 02:09 widocznie nie pisała dostatecznie ładnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Przeliczycie się :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 10:16 ja sprawdzając maturę nie liczę punktów, których na 100% nie jestem pewien, przy odbieraniu świadectwa mogę być tylko mile zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
katerina87 Re: Przeliczycie się :D 24.05.06, 11:20 myszkaa8 napisała: > Nie ma jeszcze klucza cke a wy sobie liczycie punkty !!! Żebyście się nie > przeliczyli !!! POzdro może i masz racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: Przeliczycie się :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:52 "Przekonaja się o tym 11 lipca" ????????? Co to znaczy?? Ja chyba widocznie jestem 'za murzynami" :D, bo myslslam, ze wyniki beda 14... jesli ktos wie, to niech odpowie, please !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tama Re: Przeliczycie się :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:29 odpowiedzi mają by 11 lipca do szkoł przysłane Odpowiedz Link Zgłoś