Dodaj do ulubionych

AM Białystok

20.06.06, 10:59
Hej! mam pewien problem... chodzi o to ze dokonałam oplaty rekrutacyjnej
przed zarejestrowaniem sie na stronie AMB. W zasadzie nic tam nie pisze w
jakiej kolejnosci trzeba wplacac pieniadze i sie rejestrowac ale po
wypelnieniu formularza wyskoczylo mi takie coś: "Przelewu opłaty
rekrutacyjnej należy dokonać po otrzymaniu drogą mailową informacji
potwierdzającej rejestrację. W tytule przelewu należy wpisać kierunek
studiów, imię i nazwisko oraz numer rejestracyjny kandydata."
Oczywiście w tytule przelewu nie wpisalam ww. informacji bo niby skąd mogłam
o tym wczesniej wiedziec?
Moze ktos rowniez rejestrował sie na tej uczelni i miał podobny problem??? i
jeszcze jedno pytanie do składajacych na amb - skąd mam wydrukowac ten
formularz rejestracyjny ktory trzeba dostarczyc na akademie? z gory dzieki :)
Obserwuj wątek
    • kama.86 Re: AM Białystok 20.06.06, 11:41
      Ja wprawdzie najpierw sie zarejestrowałam a potem wpłaciłam pieniadze na konto
      ale u mnie wciaz po zalogowaniu pisze "Należy dokonać wpłaty na konto w tytule
      przelewu podając imię, nazwisko oraz numer kandydata."

Wydaje mi sie ze nie wpisanie Twojego numeru to nie taka straszna tragedia jest
      on wpisany na poczatku formularza, a co do fortmularza to po przesłaniu na
      Twojego maila drukujesz go w pionie ( mi poziomego wydruku nie przyjeli :P ) a
      jezeli nie masz drukarki to drukujesz go w dziekanacie AMB :) jezeli nie pisałam
      klarownie to pisz a sprubuje jeszcze Ci odp. MAM NADZIEJE ZE DO ZOBACZENIA W
      PAZDZIERNIKU :) ja strartuje na lekarski, oby sie udało.
      • patiem20 Re: AM Białystok 20.06.06, 13:27
        hej mi tez wyskakuje informacja ze nalezy dokonac wplaty(mniejsza z tym ze
        dokonalam jej blisko miesiac temu).I co teraz?
    • karolinaaa86 Re: AM Białystok 20.06.06, 14:42
      u mnie po zalogowaniu nie ma zadnej informacji prócz tego ze musze dokonac
      opłaty... takze chyba wszyscy mają ten sam problem :) ja mam tylko nadzieje ze
      uwzglednią mi ten dowód wplaty
    • karolinaaa86 Re: AM Białystok 20.06.06, 14:55
      mam jeszcze pytanie - czy wydrukowac tylko to zaczynające się od
      nagłowka "Akademia Medyczna w Białymstoku" czy tez te wczesniejsze
      informacje /hasło, login, co mam przesłac - w samym formularzu nie ma mojego
      numeru kandydata/ i czy na oddzielnych kartkach wydrukować formularz i
      oświadczenia? dzieki za pomoc:)
      • kama.86 Re: AM Białystok 20.06.06, 17:33
        Mozesz wydrukowac wszystko ( ja przynajmniej tak zrobiłam, i tego sie nikt nie
        "czepiał") login to jest Twój numer rekrutacyjny ( czyli numer kandydata), a co
        do kartek od formularza i oswiadczenia drukuj jak leci :) - czyli na wspolnych
        to i tak stanowi wszytsko integralna całosc. :)
        • karolinaaa86 Re: AM Białystok 21.06.06, 10:04
          a teraz do 30.06 złozyc tylko ten formularz i oswiadczenia czy takze chcą dowod
          wpłaty? bo na stronie pisze ze dowod wplaty przynosimy po zakwalifikowaniu się
          na studia a jak dzwonilam na uczelnie to mi powiedzieli ze mam go zlozyc teraz,
          razem z tymi formularzami. no i mam problem bo mieszkam daleko i nie zloze
          osobiscie dokumentow tylko je wysylam...
          • kama.86 Re: AM Białystok 21.06.06, 11:28
            ja bym wysłała z potwierdzeniem opłaty rekrutacyjnej :)
            • aaa8607 Re: AM Białystok 21.06.06, 12:17
              a co jeśli jestem nową maturzystką ale z 2005r i zarejstrowałam się już w maju,
              ale papiery wysłałam w czerwcu. Na moim koncie jest intormacja o wpłacie rek.
              ale jest co jeszcze , info. że nie ma jeszcze regulaminu egzaminu. I nie wiem
              czy mam się jeszcze raz rejstrować czy nie????????????????????? Dzwoniłam i
              pani sekretarka powiedziała że jeśli zaznaczyłam w kwestionariuszu że zdawałam
              nową maturę to nie muszę nic zmieniać. Ale obawiam się że na moim koncie 11
              lipca nie pojawi się ramka do uzupełnienia wyników!!!!!!!! bo jestem brana jako
              stary maturzysta w rejstracji elektronicznej. Pomocy! Co mam zrobić? Rejstrować
              się i płacić opłatę jeszcze raz?
              • karolinaaa86 Re: AM Białystok 21.06.06, 12:30
                nie martw się :) na moim koncie tez jest informacja o tym ze nie ma jeszcze
                regulaminu egzaminu a rejestrowalam sie 2 dni temu... wydaje mi sie ze nie
                powinnas nic zmieniac i zostawic tak jak jest /ja to dopiero zagmatwalam
                sprawe:)a wysylalas papiery razem z dowodem oplaty rekruacyjnej? bo troche sie
                obawiam zeby sie gdzies nie zawieruszyl jezeli teraz im go wysle
                jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc!!! :) obysmy sie spotkali w pazdzierniku;)
                • no_body87 Re: AM Białystok 21.06.06, 12:34
                  w prawdzie jestem z rocznika 87 i nie powinno mnie tu być, ale.. ja wyslalam
                  emaila z zapytaniem kiedy trzeba wyslac ten dowod oplaty..a pani mi napisala,ze
                  teraz,w raz z tym formularzem,moge wyslac ksero tego dowodu..i tak
                  zrobie.pozdrawiam
                • aaa8607 Re: AM Białystok 21.06.06, 12:43
                  ja wysłałam ksero dowodu wpłaty, i nie wiem? co ma być to będzie, teraz
                  próbowałam rejstrować się jeszcze raz, ale jest napisane że ta sama osoba nie
                  może zarejstrować się dwa razy, czyli chyba jest wszystko ok! Mam nadzieje że
                  11 lipca wszystko będzie w porządku. Na twoim miejscu wysłałabym jeszcze
                  kserówkę,ale nie orginał,bo sama bałam się o orginał. Na stronie inter.
                  wyraźnie jest napisane że dowód wpłaty składamy dopiero po dostaniu się, więc
                  niech teraz nie robią zamieszania. Powinni podać jednoznaczną informację w
                  internecie,bo przecież dla wielu osób to jedyne źródło info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka