Dodaj do ulubionych

UW - rekrutacja - LAST MINUTE - pomóżcie!

21.07.06, 08:25
Witam. Czy ktoś mógłby mi jednoznacznie powiedzieć jak jest z tą opłatą
rekrutacyjną na tej uczelni? Bo czytam i czytam i doczytać się nie mogę;( Czy
termin "ostaniej wpłaty"( czyli sobota) to czas do którego mają wpłynąć
pieniądze na konto, czy może bardziej logicznie- mogę wpłacić najpóźniej w
sobotę po uprzednim zarejestrowaniu i liczy się tu data wpłaty a nie data
wpływu? Rozwiejcie moje wątpliwości! Będę b. wdzięczna. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudia Re: UW - rekrutacja IP: *.aster.pl 21.07.06, 08:39
      wplac najlepiej dzisiaj i to przelewem bankowym...i nie bedzie stresu
      • Gość: jakas Re: UW - rekrutacja IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.07.06, 08:48
        no nie jestem pewna czy dobrze radzisz,nie wiem jak na uw ale na wiekszosci
        uczelniac podany termin to termin wplyniecia pieniedzy a nie wplaty,jezeli
        pieniadze nie dojda ma czas wypada sie z procesu rekrutacji, ale jest mozliwosc
        przeslania faksem lub mailem scanu dowodu wplaty,przekazy zwlaszcza pocztowe ida
        kilka dni a sobote i niedziele nalezy wylaczyc
        • Gość: myosotis_ola Re: UW - rekrutacja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 09:08
          ja radzę zrobić szybko przelew i wysłać faxem potwierdzenie... Ja tak zrobiłam
          na AM :)
        • Gość: ja Re: UW - rekrutacja IP: 217.96.125.* 21.07.06, 11:48
          na stronie jest takie info:
          "Ostatni termin rejestracji dla kandydatów z nową maturą to 21 lipca, a
          ostatnim dniem dokonania przelewu opłaty rekrutacyjnej jest 22 lipca. "
          Jeśli więc dzisiaj się na coś zarejestruję i dokonam wpłaty ,to mogę im
          przesłać te potwierdzenie faxem i będzie ok ,tak?:P

• Gość: hullla Re: UW - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:01
            jesli jestes zarejestrowana w IRku to wejdz na forum uw tam jest duza podobnych
            tematow. Liczy sie data wplaty a nie wplywu kasy z tym ze jesli pieniadze nie
            dojda na kontoprze 27 to musisz stwic sie w biurze komisji rekrutacyjnej z
            dowodem w platy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka