kropelkaa1 24.07.06, 16:05 czy wyniki z am lublin będą ogłoszone na stronie uczelni, czy trzeba do nich jechać:/?dzwonił ktoś do nich i ma jakieś info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: AM LUBLIN IP: *.futuro.kielce.msk.pl 24.07.06, 16:09 pewnie beda na stronie...juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkaa1 Re: AM LUBLIN 24.07.06, 16:14 a na co składasz? i ile masz punktów;) tak z ciekawości, ja na stomę i mam 230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: AM LUBLIN IP: *.futuro.kielce.msk.pl 24.07.06, 16:23 ale ci fajnie,na pewno sie dostaniesz jak mam tylko 185 :/ tez na stome Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkaa1 Re: AM LUBLIN 24.07.06, 16:38 nie załamuj się, to prawda w pierwszej rekruracj próg moze byc wyzszy ale jestem pewna, że sie obniży i to dużo, sporo ludzi zabierze papiery:)takze badz dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
monika.b.87 Re: AM LUBLIN 24.07.06, 17:16 ja jak składałam w czerwcu papiery to pan mi powiedział, że ta lista z 25 lipca, będzie też w internecie, ale jak naprawdę ma być to chyba nikt nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:03 ale coś mało watków o am Lublin, czyżby tak mało chętnych:D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzina Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:32 zgadza sie, o wszystkich akademiach jest glosno, a o lublinie jakos nie slyszalam zbyt wielu komentarzy, to chyba dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: AM LUBLIN IP: *.jomar.ostrowiec.pl / 83.16.177.* 24.07.06, 19:42 zobaczysz co bedzie się działo jutro jak ogłoszą wyniki ja składaam na farm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:21 o której wyniki w necie????wie ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
janka41 Re: AM LUBLIN 24.07.06, 23:27 to dlatego ze nikt nie bardzo ma ochote na studiowanie w Lublinie- to nierozwojowe miast. Gdyby nie fakt ze dla mnie jest to jedyna mozliwosc, ze wzgledow finansowych, to napewno nie studiowalbym tu, zadnych perspektyw to miast nie ma, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:43 zgadzam sie z przedmowca. w ogole zastanawiam sie dlaczego ludzie w ogole z innych miast skaldaja do lublina.dziki wschod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:45 to skąd sie wzielo to 10 os/miejsce na stome:|??? dla mnie Lublin to tylko odskocznia:/ nie Za bardzo chcę tam studiować...no ale jakby nie bylo-jest blisko domu i można za niewielka kasę przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:50 a who knows??? moze sie zabezpieczaja? ;) bo ja gdybym mogl to wybralbym jakas tam wawe czy krak a nawet gdansk czy wroclaw...ludzie, nawet za mala kase da sie wyzyc w obcym miescie...a to jednak calutkie 6 lat. wiec fajnie spedzic je w fajnym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:56 czyli jednak Lublin kategorycznie odrzucasz?Jasię ciagle zastanawiam i bardzo chciałabym podjać własciwą decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: AM LUBLIN IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:05 cichoooooooo szaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:22 po pierwsze lublin nie ejst jakims tam jak to okresliles niedorozwinietym miastem..czy dzikim wschodem...tym to tylko ukazujesz siebie..i swoj poziom...lublin jets miastem jak kazde inne a do tego miastem z tradycja. a uniwersytety lubelskie sa w czolowce uniwersytetow w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: AM LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:37 wiesz...ja w sumie tu mieszkam i miasto znam bardzo dobrze, wiec o wadach i zaletach nie musisz mi mowic...kurcze niech kazdy podejmie taka decyzje jaka mu wygodna ja uciekam stad do jakiegos nowoczesniejszego osrodka i mowcie sobie co tam chcecie. no i przeciez moge nie rozumiec co ludzi pcha do tego lublina... Odpowiedz Link Zgłoś