patrur 10.11.06, 21:22 witam, czy probna matura w dniach 15-17 listopada jest obowiazkowa? doszly mnie sluchy ze kazdy uczen ma ja obowiazek pisac.... z gory thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: Próbna matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:02 nie- ona nie jest obowiązkowa. a u mnie w szkole powiedzieli, jest ona tylko sprawdzeniem samego siebie i swoich umiejetności jakie już posiadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaa Re: Próbna matura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:11 jest obowiazkowa. nam powiedzieli ze punkty przelicza na oceny i to bedzie jedna z wazniejszych ocen branych pod uwage przy wystawianiu oceny semestralnej:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Próbna matura IP: *.aster.pl 11.11.06, 14:23 No to u Was lamie sie prawo. Matura nie jest obowiazkowa, nauczyciele nie maja prawa wystawiac z niej ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Próbna matura IP: *.aster.pl 11.11.06, 14:24 nie napisalam ze probna, no ale to w sumie jest prawdziwe i dla probnej i dla normalnej :P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: Próbna matura 11.11.06, 15:28 ja slyszałam ze niee jest obowiązkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosieńka Re: Próbna matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 16:36 u mnie też będą wystawiać za próbne ocent! bez sensu-prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Próbna matura IP: *.aster.pl 11.11.06, 17:27 a kto sprawdza tą maturę? Nauczyciele w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Próbna matura IP: *.e-wro.net.pl 13.11.06, 19:15 Nie piszcie, że nauczyciele nie mają prawa stawiać ocen za matury próbne, bo to nie jest prawda. Prawo nie mówi nic na ten temat, a co nie jest prawem zakazane, jest dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś