maro_k 24.05.07, 20:58 matura i edukacja od innej strony... plany na wakacje? możliwości samodoskonalenia? próby owocnego wykorzystania czasu? piiiszczcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulka Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:49 wyjazd nad morze. może jakaś praca. kasa się przyda ;) zero nauki w żadnej postaci. wolneee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:59 Paris Paris Paris jadę się ukulturalniać przeczytać wszystkie książki na jakie nie miałam czasu oglądnąć te wszystkie filmy teatr kino knajpa praca Kraków hehe miodzio :> Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 24.05.07, 22:02 łoooo no to dla mnie wszystko się zdarza oprócz Paryża :-) dla mnie teatr (w przyszłym tygodniu, zaległości, czyli Mayday w "Bagateli") książki (Shulz, Hrabal, Dostojewski) film (Purpurowe skrzypce) muzyka.... :) pozdrawiam cieeepło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:08 masz blisko do bagateli? zazdroszczę. ja się pocieszę nocnymi seansami filmowymi :) aha i książka o napoleonie czeka... zaczęłam ja 3 lata temu... muszę skończyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:21 kawałeczek przecież to jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: w a k a c j e 24.05.07, 22:23 moje plany na wakacje? truskawki, truskawki, truskawki i ogórki......(do pielenia i rwania) ciekawe czy wy wiecie co to znaczy.... mieszkam na wsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 24.05.07, 22:24 hehe, plewienie truskawek to zmora niejednego miastowego amatora :-) akurat mam działkę na wsi, no i czasem mnie to spotyka :) ogórki na szczęscie mamina sama pielęgnuje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: w a k a c j e 24.05.07, 22:28 no to może wiesz co to znaczy.... ale nadziałce to masz kilka krzaczków, a ja z mamą truskawki pielę już czwarty dzień i jeszcze co najmniej dwa napewno Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 24.05.07, 22:35 no to niefajnie raczej, mnie to schodzi góra dzień... no ale co poza truskawkami i ogórkami? :-) jakieś twórcze fajne rzeczy może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:53 przecież truskaweczek miało w tym roku nie być przez te przymrozki :? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:54 cicho, ciesz się, że są. z czego chcesz kompot zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 24.05.07, 23:00 no raaaaczej, kompot z truskawek.... heh, pobiją to chyba tylko pierożki z truskawkami i bitą śmietaną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:01 ojjj... <buja_w_oblokach> Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 24.05.07, 23:11 heh... zbaczamy niebezpiecznie z głównego wątku :) zapraszam do powrotu i dalszych wywodów :-) i miłego wieczoru wszystkim Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeloba19 Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 17:59 JA WIEM^^ TEŻ DZIEWCZYNA ZE WSI JESTEM^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sable_marguerite a moje plany tooo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:46 1. oczekiwanie na tte zasrane wyniki. 2. czytanie książek, na które nie miałam wcześniej czasu. 3. Nadrabianie zaległości filmowo-kinowo-teatralnych. 4. Rowerek na żeromszczyznę:) 5. Praca. praca. praca. 6. Ognicho w środku lasu. 7. Stolica. stolica. stolica. 8. Zabawa. zabawa. zabawa. 9. Żal tego liceum, nooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: a moje plany tooo.... IP: *.subscribers.sferia.net 25.05.07, 07:12 a ja mam już dziś ostatni ustny angielski... boje się jak cholera, ale co tam... :(:(:(:(:(:( No i od dziś wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: w a k a c j e IP: *.mmpnet251.tnp.pl 25.05.07, 19:31 A ja zamierzam nadrobić zaległości w czytaniu książek-nielektur, zrobić prawko i leniuchować, bo potem na studiach nie będzie na to czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: w a k a c j e IP: *.broker.com.pl 25.05.07, 20:28 I looking for job :))) tylko gdyby to bylo takie proste hehe na razie śliczna pogoda wiec ja spie do 10, nex ide sie opalac na działek , popoludniu drzemka wieczorem pub :))) Aa.. po pubie modlitwa o zdaną mature i nyny ... a dzis ide ze znajomymi do clubu gayfriendly ostatnio mi się spodobało tam .. super atmosfera :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.marlena.sw Re: w a k a c j e 26.05.07, 14:50 Ja tez bywam w takich clubach najczesciej w Krakowie w coconie a Ty Marzena? :) Tam do dopiero imprezy są wypasione :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2706 Re: w a k a c j e 26.05.07, 16:05 no dobra... oprócz tych truskaweczek mam zamiar zrobić prawo jazdy albo przynajmniej iść na kurs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myth Re: w a k a c j e IP: *.centertel.pl 26.05.07, 23:39 Dla mnie te dlugie wakacje to przede wszystkim sport: parkour, rower, pilka, bieganie, no i w koncu musze sie nauczyc plywac:), poza tym mam zamiar duuuzo jezdzic na rybki i wreszcie sie na jakas dobra impreze wybrac. w licu najpierw wypad nad jeziorko z ziomkami a pozniej do francji, a w sierpniu mam zamiar wyjechac gdzies za granice do pracy zeby zarobic na utrzymanie na studiach 8) Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: w a k a c j e 26.05.07, 23:48 acha... bieszczady jeszcze mnie czekają, jak najszybciej, zbieramy z fufnlem jeszcze kipę, ktoś chętny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myth Re: w a k a c j e IP: *.centertel.pl 27.05.07, 13:39 Podaj moze jakeis konkrety o ile takie sa: ile osob juz macie na jak dlugo jedziecie i kiedy?? Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Re: w a k a c j e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:51 na razie jeżdżę na rowerze nad wodę i włóczę się ze znajomymi ale jak się człowiek znudzi i już nie będzie co robić to trzeba będzie się rozglądnąć za jakąś pracą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risole Re: w a k a c j e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:57 a ja się może naucze gotować... :D Odpowiedz Link Zgłoś
ana881 GÓRY 27.05.07, 22:39 Organizował ktoś z Was na własną rękę wypad w góry? Gdzie/jak szukaliście noclegów itd. Może możecie się podzielić doświadczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_k Re: GÓRY 27.05.07, 23:05 hmm.. ja zawsze miałem rezerwację w namiocie jak ze sobą go brałem :-) a tak poważnie to zalezy przecież, można spać w schronisku, jeżeli planujesz wędrówki, ryzyko wiąże się z ceną takiego noclegu - może być różnie (nie mam pojęcia jak bardzo różnie), a jak wypad w jedno miejsce, z którego ewentualnie planujesz robić wycieczki krótkie, no to wtedy szukassz noclegu w necie taniego, dzwonisz - rezerwujesz i po sprawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś