dasz_bor 05.06.07, 11:46 Ktoś planuje iść oprócz mnie? na jakie kierunki i jak wam poszła matura??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 07.06.07, 12:26 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:15 ja sie wybieram tam;] na technologie zywnosci i zywienia.. a ty??? matura z chemii rozszerzona poszla mi tak sobie jakies 80% pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 07.06.07, 14:20 ja biologia około 70%;] i na leśnictwo;] oby się udało:) a ty nie marudź , że średnio bo ja bym chciał mieć 80%:] i dobrze wiesz , że jeśli uda ci się tyle zdobyć to technologię żywności masz w kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:20 wiecie może czy na ekonomię było dużo chętnych? szkoda że nie zdawałem wosu :( Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 07.06.07, 21:54 też mnie to interesuje, bo na wszelki wypadek będę skłądął też na ekonomię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 13:25 zobaczymy czy dostane sie :) tak sobie sprawdzałam odp z matury i tyle sobie naliczyłam ale zobaczymy jak mi zobacze wyniki ;]Ty tez nie marudz bo 70%z biologii tez jest super bo słyszałam że prosta nie była!! ;] pozdrawiam;] Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 08.06.07, 13:41 narazie nie marudzę, zacznę jeśli się nie dostanę:P póki co optymistycznie:) do zobaczenia w Poznaniu!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:21 z pewności sie znajdziemy :p a tak poza tym wiesz moze od kiedy można składać papiery i ile opłata rekrutacyjna wynosi?? Pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 08.06.07, 20:39 od kiedy nie wiem ale do 15 lipca;]wiem że opłata wynosi 85 zł, numer konta znajdziesz na stronie ARu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:25 hej! wiecie moze czy na tej uczelni obowiązuje wstępna rejestracja??czy wystarczy zawiezc wszystkie dokumenty od razu łącznie z wynikami matury do 15 lipca??bo dodzwonic sie nie moge od kilku dni i sie lekko podłałam;/:( Odpowiedz Link Zgłoś
kim_ki_duk Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 21.06.07, 15:35 z tego co wiem wystarczy zawieźć papiery do 15 lipca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:44 Acha dziekuje bardzo za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpop Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:41 wiecie jak ciezko jest na ekonomii?? Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 10.06.07, 12:13 ktoś tu mi robi konkurencje na gospodarkę leśną?:P niech cię kule biją:P jak się oboje dostaniemy to zapraszam na piwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaboposzlo Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:50 a jest tam jakiś kierunek gdzie z 40 % geo rozszerz sie dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:05 od kiedy mozna składać papiery na ar poznan??? wie ktos??? Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 12.06.07, 18:58 prawdopodobnie nie ma takiego kierunku.. na wiekszosci nie biora pod uwagę geografii a tam gdzie biorą to trudno się dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 23:11 Wiecie może jakie były progi w zeszły roku na leśnictwo i technologie żywnosci i żywienia, i ile osób przypadało na 1 miejsce na tych kierunkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 12.06.07, 23:20 już kiedyś to było pisane.. na technologię żywności ok 8 osob na leśnhictwo ok 7 osób na miejsce... jak poszła matura mniej więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 18.06.07, 23:35 jeszcze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.cable.ubr01.newm.blueyonder.co.uk 19.06.07, 11:03 Ludzie zastanowcie sie z ta ekonomia na rolniczej. Ludzie po akademiach ekonomicznich nie maja pracy a co dopiero po rolniczej... Idzcie lepiej od razu do Biedronki pracowac, bo po tym na pewno pracy nie znajdziecie. Chyba, ze macie ochote sie pobawic przez 5 lat przed ta Biedronka i robic studia dla papierka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 19.06.07, 15:57 z tą biedronką mogłaś sobie darować. dobrze wiem, że nie jest to renomowana szkoła jeśli chodzi o ekonomię.. dlatego jest to dla mnie kierunek zastępczy, powiedzmy "na wszelki wypadek" Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 19.06.07, 17:00 o, troszkę kandydatów na AR Poznań się znalazło:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.cable.ubr01.newm.blueyonder.co.uk 19.06.07, 17:22 Nie jestem zadna panna z bogatego domu. Sama studiowalam na rolniczej w Poznaniu i wiem jak jest. Chcialam wam tylko dobrze poradzic. Nie oburzajcie sie od razu. Prawda jest, ze po ekonomii jest ciezko dostac prace, a co dopiero po Akademii rolniczej. Ja tez sobie kiedys wybralam taki zastepczy kierunek i zamiast sie rok podszkolic na ten wymarzony, to sie meczylam na ogrodnictwie. Nie robcie glupich bledow. Lepiej za rok poprawcie mature jak teraz wam nie pojdzie. Lepiej stracic rok niz sie meczyc cale zycie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszito Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:53 spoko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 20.06.07, 15:40 wszystko to prawda gdyby nie WKU :P faceci sobie roku nie poczekają bo od razu do wojska pójdą... więc ten rok trzeba gdzieś przezimować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:41 co tam?:) niedlugo 29!!!wkoncu ;] pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 20.06.07, 21:04 właśnie jeszcze bardzo długo;];];] już się doczekać nie mogę, chcę już znać te wyniki;] Odpowiedz Link Zgłoś
nata2003 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 03.07.07, 11:14 A czy wybiera się ktoś na Ochronę Środowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:10 ja sie wybieram na ochronę środowiska.prócz tego składam dokumenty na biotechnologię i dietetyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Ludzie pomocy IP: *.torun.mm.pl 03.07.07, 12:38 jak to jest z tym podaniem? jak mam napisac zyciorys? tosz to jak za gierka Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonowic mam szanse z takimi wynikami??? 03.07.07, 12:55 na akademii rolniczej w Poznaniu oprócz przedmiotu dodatkowego, z tego co wiem biorą też polski i język obcy.Oto moje wyniki, jak uważacie wystarczy na technologie żywności? Liczę że wystarczy mi na anlitykę medyczną do Bydgoszczy,ale na wszelki wypadek złożę do Poznania polski 63% niemiecki 86% biologia 65% Co myślicie ? będę wdzięczna za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA007 Re: mam szanse z takimi wynikami??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:21 ALE NA JAKIM POZIOMIE-PODSTAWOWYM CZY ROZSZERZONYM? Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonowic Re: mam szanse z takimi wynikami??? 03.07.07, 21:35 biologia i chemia na rozszerzonym, a pozostałe na podstawach tzn polski i niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 05.07.07, 15:53 Kto jeszcze na AR Poznań? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaa88 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 05.07.07, 16:17 ja na architekture krajobrazu i moze na ochrone srodowiska ale slyszalam tez ze znajomy wybiera sie na lesnictwo;) powodzenia w rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 05.07.07, 20:27 a jak znajomemu poszła matura i jak tobie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaa88 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 05.07.07, 21:06 heh mam nadzieje ze dobrze - zawsze moglo byc lepiej;). mam nadzieje, ze sie zalapie. moje wyniki: biologia(R) - 75%. niem.(P) - 94 i polski(p) - 76 a kolega nie pamietam dokladnie ale tak: geografia(R) - albo 75 albo 78%, niemiecki - 100 i polski powyzej 60 (ok 70). a Tobie jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:14 Witam. Widze ze całkiem duzo osob startuje na "moją" uczelnie;) mam pytanie, orientuje sie ktoś moze czy mam szanse dostac sie na technologie żywnosci jesli miałam 78% z rozszerzonej bioli?? (podstawa 81%)..ktos jeszcze wybiera sie na ten kierunek co ja?? Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 08.07.07, 21:51 Czy masz szanse? Dziewczyno - sama dobrze wiesz , że masz pewność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:09 no wlasnie nie mam pewnosci bo nie znam progów a z tego co wiem to matura z biologii poszla dobrze..to mnie troche uspokoiłes:) dziekuje bardzo za szybką odp:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 11.07.07, 16:07 hej orientuje sie ktos moze do ktorej czynny jest dzial studiow na ar? z gory bardzo dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.isp.tvkg.net 07.07.07, 21:17 ja bym bardzo chciała ale nei wiem czy mam szanse:( z bioli napisałam na 47 rozszerzoną a polski (rozszerzony) na 54 i podst.61 ,natomiast niemiecki na 63 z podstawy:( chyba nie mam szans jak sądzicie? dzieki za wszelkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.isp.tvkg.net 07.07.07, 21:18 zapomniałamdodac ze roszerzona z boli na 55%:( strasznie zle mi poszło oki nie bede zrzędzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 22:50 A czy ktoś się wybiera na biotechnologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 07:20 wiecie moze kiedy mozemy sie spodziewac wynikow rekrutacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 10:30 ja byłam wczoraj zlozyc dokumenty wiec troche juz zorientowana jestem;) wyniki rekrutacji beda podane do wiadomosci publicznej 26 lipca. troche pozno no ale co zrobic;| a poza tym z tego co wiem wysyłaja pisemne powiadomienia do kandydata. Miejmy nadzieje ze sie dostaniemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 10:57 no ja właśnie nie wiem... jak składałem dokumenty 2 lipca to też mi mówili,że 26.. a potem zadzwoniłem na rolniczą i mi powiedzieli, że prawdopodobnie 25;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:23 a na co składałes?:D ja byłam wczoraj i wisiała kartka na drzwiach ze wyniki 26 z tego co pamietam;) oby jak najszybciej <stres>. ja w kazdym razie czekam az mnie zawiadomia listownie bo nie chce mi sie znowu tłuc pociagiem przez pol kraju;) Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 11:29 szczerze mówiąc mi też się 6 godzin nie uśmiecha:P ale prawdopodobnie będą listy w internecie, tak było rok temu przynajmniej:) to jest nie fair, że dowiadujemy się jako ostatni... niektórzy już teraz mają wyniki a my czekamy do 25/26 ;/ niektórzy teraz dowiedzieli się, że dostali się na inne uczelnie, mają tydzień na dowiezienie papierów , a do ogłoszenia na rolniczej 2 tygodnie;/ poza tym nie fair jest też to, że rejestracja na rolniczej trwa aż do 15 lipca... wszyscy ci, którzy nie dostali się na inne uczelnie będą rzecz jasna próbować tam gdzie jeszcze można się rejestrować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:53 masz racje to troche niesprawiedliwe.. terminy i sposob skladania dokumentow troche "inne" niz na pozostalych uczelniach i przez to coraz wieksza konkurencja;/ wiekszosc moich znajomych juz wie czy sie dostali czy nie a ja musze sie stresowac jeszcze 2 tyg;| i dobrze by bylo gdyby lista przyjetych jednak była w necie, chociaz w sumie to nie powinnam narzekac bo ja jade do poznania "tylko" niecale 4 godz wiec moglo byc gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
dasz_bor Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 12:35 zazdroszczę tych 4 godzin;] a ja teraz będę musiał jechać z kuzynem bo on musi złożyć papiery a nie zna Poznania;] A na początku sierpnia miejmy nadzieję będę musiał jechać jeszcze raz:P więc 4 razy 6 godzin= 24 godziny jazdy:P pocieszam się tym, że na większości uczelni progi w stosunku do zeszłego roku są niższe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:41 nooo to sie najezdzisz;) ja tez nie znam Poznania ale mialam plan miasta na szczescie i dałam rade bez wiekszych problemow znalezc uczelnie i nawet wrocic ;)a Ty dobrze znasz Poznan? gdzies czytalam ze progi sa wyzsze w porownaniu z zeszlym rokiem...ale mam nadzieje ze to Ty masz racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaL Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 11.07.07, 16:17 hej orientuje sie ktos do ktorej czynny jest dzial studiow na ar? z gory bardzo dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:00 czy orientujecie się jakie były progi na biotechnologię i żywienie człowieka na AR w Poznaniu? podobno w zeszłym roku było ok 10 osób na jedno miejsce.ktoś jeszcze składa na te kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
mysza885 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 21:23 hej skladalas juz moze dokumenty? bardzo potrzebna jest mi inf do ktorej godziny jest czynny dzial studiow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:25 dokumenty możesz składać do godziny 14.30.a Ty na jaki kierunek sie wybierasz i jak Ci poszła matura?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:29 ja złożyłam na technologie zywnosci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:32 a jak myślisz,ile musiałabym mieć % z biologii rozszerzonejżeby się dostać??odpisz prosze;p Odpowiedz Link Zgłoś
mysza885 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 21:32 bardzo dziekuje za odpowiedz - zycie mi uratowalas;) a startuje na architekture krajobrazu;)matura w porzadku chociaz wiadomo liczylam na wiecej z biologii bylabym wniebowzieta gdybym miala z 80% ale wyszlo 68;) a Tobie jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:36 do karoaś007 : a ile masz % z tej biologii to porównamy sobie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:37 ja miałam z biologii rozszerzonej 60% i chciałabym iść na biotechnologię,ale boję się że nie wystarczy;( jak myślisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:38 hmm.. nie wiem sama jakie sa tam progi;/ ale trzeba byc dobrej mysli;] wiec glowa do gory i czekamy do tego 25 lub 26 ;] Powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:40 a Tobie Aga jak poszła matura z biologii?? mam nadzieję że w październiku się spotkamy;) bądźmy dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:42 ja zdawałam chemie rozszerzona i zdobyłam 82% ;] mam nadzieje ze sie spotkamy ;] a skladalas gdzies jeszcze w poznaniu bo ja jeszcze na UAM;] Odpowiedz Link Zgłoś
mysza885 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 11.07.07, 21:41 zycze zeby starczylo;) nie wyobrazam sobie zeby wszyscy w kraju mieli wyniki powyzej 70 czy 80 % a te osoby co tyle uzyskaly pchaja sie pewnie na jakies uniwerki wiec glowa do gory;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:45 najgorsze jest to,że na biotechnologię jest tylko 90miejsc:( a jak myślicie,czy większość osób, które wybierają się na biotechnologię lub żywienie człowieka zdawały przedmiot kierunkowy rozszerzony czy podstawowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:47 na UAM:biotechnologia i ochrona środowiska...a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:47 na UAM chemia kosmetyczna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:48 to gdzies na pewno sie spotkamy :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:47 mysle ze na pewno rozszerzony bo wsumie podstawa sie nie oplaca.. tylko 90miejsc o kurde to na technologie zywnosic jest 200.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:49 gratuluje wyniku:) a jeśli dostaniesz się i na rolniczą i na UAM to co wybierzesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:51 dzieki ;] rolinicza bo bardziej mnie to interesuje tylko ze na UAmie wyniki bede juz niedlugo wiec nie wiem jak to zrobie jakbym jakims trafem dostala sie na UAM to musze i tak czekac na wyniki na rolniczej .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:54 na pewno Cię przyjmą na rolniczą:)ja się boję że mnie nie przyjmą:( a znasz kogoś kto też się wybiera na rolniczą na biotechnologię albo żywienie człowieka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:56 na biotechnologie to nie slyszalam zeby ktos z moich znajomych sie wybieral a na technologie to pare osob skada ;] ale zycze Tobie zebys sie dostala a nie im :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:59 dzięki;)bardzo jestem ciekawa jak matura poszła w innych szkołach.mi poszło tak średnio więc nie wiem czy mam szanse:(:( głupie uczucie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśkaro007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:16 wiadomo, każdy się denerwuję i w pewien sposób boi, czy sie dostanie na wymarzony kierunek. Moim też jest biotechnologia:). Karoaś007 mam nadzieję, że się zobaczymy na AR;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:20 aśkaro007 też mam taką nadzieję:) ciekawa jestem ile w tym roku osób przypada na jedno miejsce na biotechnologię i na zywienie człowieka.nie wiesz jak sie dowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśkaro007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:25 nie niestety nie wiem jak sprawdzic:(.Ale tak naprawde nie można jeszcze tego przewidzieć, bo zgłoszenia wciąż pewnie napływają.3mam za nas kciuki i naszą biotechnologię:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:31 no cóż,trzeba być dobrej myśli:) mam nadzieję że nie będzie tak źle.a jeśli się nie dostanę to przecież nie koniec świata:) damy rade hehe Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik88 forum AR Poznań 12.07.07, 23:21 forumarpoznan.mojeforum.net/zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik88 Re: forum AR Poznań 12.07.07, 23:22 forumarpoznan.mojeforum.net/ :)zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:17 Jeszcze troszke i wszystko bedzie jasne ;] kto juz sie nie moze doczekac listy przyjetych :p zycze wam aby wszyscy sie dostali ;] pozdrowionka i Buziaki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolniczkahehe Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 15:25 A kiedy są wyniki? Wiecie może ile było złożonych podań na rolnictwo? jak byłam to 116/180 nie wiecie jak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysza885 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? 15.07.07, 15:58 wyniki chyba 26 ale tak dokladnie to nie wiem a orientuje sie ktos moze ile jest chetnych na architekture krajobrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:28 dlaczego wyniki są tak późno?? ile można czekać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:29 dlaczego wyniki są tak późno?!ile można czekać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:52 no włśnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:30 ja mam łącznie z 3 przedmiotów 214p, idę na wydział nauk o żywieniu, nie mam pojęcia czy wystarczy? jak uważacie? będę wdzięczna za sugestie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:27 niby jak sobie to obliczylas??? chyba cos Ci sie pomylilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:26 tak, przeliczyłam jeszcze raz punkty i wyszło 68,9p, wcześniej zsumowałam wszystkie moje wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:18 no właśnie ;p bo już się przeraziłam ja mam..80,4pkt i składałam na technologie żywienia.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:25 mam nadzieję że moje 68,9p, wystarczy na technologie żywienia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R&R Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:16 znacie ubiegłoroczne progi na technologie żywności na AR w Poznaniu? mam 69p i nie mam pojęcia czy wystarczy... ile jest miejsc do obsadzenia? piszcie będę wdzięczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:47 ja też wybieram się na technologie żywienia,mam 71,8 punktów i też boję się że nie wystarczy:( dlaczego to tak dlugo trwa...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:33 czy wiecie jakie były progi rok temu na technologie żywnośći?Czy dużo jest chętnych na ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:33 no właśnie,o to samo chcialam zapytac co koleżanka"ciekawa".ponawiam pytanie,jakie były progi? a Ty ile miałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:48 ja mam 68,9p startowałam na akademie medyczną ale niestety , nie powiodło się, pozostała mi teraz jedynie AR w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:00 to jesteśmy w podobnej sytuacji:( ja myślałam o medycznej albo o UAMie a teraz została mi tylko rolnicza:( rok temu na zywności i żywieniu człowieka podobno był niski próg,ale nie wiem czy to prawda... mam nadzieje ze się dostaniemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biotechnologia Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:55 jak myślicie,jaki będzie w tym roku próg na biotechnologii??z góry dziękuję za odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:38 orietujecie sie moze czy w przeliczaniu wynikow na punkty beda brac wyniki ustnych czy pisemnych (polski i obcy)?? bo na stronie jest to LUB to i wynik lepszy ... czemu musimy tak dluuuuuugo czekac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 21.07.07, 18:00 wynik lepszy ale nie z ustnych tylko pisemnych: podstawowego poziomu lub rozszerzonego ustnych nie biora pod uwage bynajmniej tak zrozumialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:32 a Ty na co sie wybierasz? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 21.07.07, 20:52 hej architektura krajobrazu;) ale dostalam sie tez juz na inna uczelnie i teraz bylby problem z wyborem jezeli sie dostane tez na ar;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:01 a gdzie sie dostalas? mi niestety nie udalo sie dostanc na chemie kosmetyczna na UAMie i zostala mi roliczna ... mam nadzieje ze sie dostane. ja startuje na technologie zywnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 21.07.07, 21:09 na pedagogike o specjalnosci doradztwo rehabilitacyjne na ukw w bydgoszczy szczerze bardziej przypadla mi do gustu i uczelnia i panie "obslugujace" kandydatow naprawde swietne babki a na ar;/ ech jakos nie za bardzo i dlatego bede miala dylemat bo poznan kusi mnie tym ze bym miala wiecej znajomych bo do bydgoszczy raczej nikt nie idzie z blizszych przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:13 hehe.. ale wiesz nie kieruj sie tym ze na ar sa niemile panie "obslugujace";p tylko jaki kierunek Cie bardziej interesuje bo wkoncu bedziesz sie tym zajmowac w przyszlosci ;] POwodzenia Ci zycze i dobrej decyzji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:18 hej.jak myślicie,jakie progi będą na biotechnologii.słyszałam ze rok temu bylo 1000 osób na 90 miejsc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:21 ile???????!!!!!!!!! o matko!!!!ja sie nie orietuje bo nie wybralam akurat tego kierunku ale my juz kiedys pisalysmy nie karoaś007 ???:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoaś007 Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:28 no pisałyśmy,pisałyśmy;)ale ja w dalszym ciągu nie wiem jakie były progi:( ratujcie;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.smtvsat.pl 21.07.07, 21:42 heh wiem ze tym nie mam sie kierowac ale jest problem bo oba kierunki bardzo mi odpowiadaja wiec teraz musze przyjac dodatkowe kryteria i sklaniam sie bardziej przy tej uczelni w bydgoszczy;) ale jeszcze sie okaze moze ulatwia mi to wszystko i po prostu nie przyjma mnie do poznania;) powodzenia w rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:07 w czwartek sie okaze jakie byly progi wiec sie nie stresuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:53 Orientuje się ktoś z was jakie były ubiegłoroczne progi na technologie żywności? Zdobyłam 69p, wydaje mi się że to nie tak mało, ale pozostaje mi póki co niepewność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:20 wszyscy tu mamy taka niepewnosc;/ nie wiem jakie byly niestety.. w czwartek wszystko sie okaze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:40 Widze, że najwięcej osób składa na technologfię żywności na AR, Życzę wszystkicm pOowodzenia :] w czwartek się wszystkiego dowiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:52 oby wystaczyło, mam nadzieję że spotkamy się w październiku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:55 jeszcze 2dni ;/ jak myslicie o ktorej opublikuja liste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:09 Moim zdaniem listy będą równo o północy, ale to tylko moje marzenie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzący stres... Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 10:29 ratujcie!! im bliżej wyników,tym bardziej się boje.a to już jutro:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:13 WITA WAS STUDENT GOSPODARKI LEŚNEJ W POZNANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wie ktoś jakie były progi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolniczek Re: Akademia Rolnicza Poznań............!!!!!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:48 dostałem się na Rolnictwo :> lol. Wiecie do kiedy musze zawiesc to oswiadczenie. Cos trzeba jeszcze dowieść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ile punktów na technologie zywnosci? IP: *.eranet.pl 25.07.07, 17:38 Nie dostalam sie na technologie zywnosci... ;( kto sie dostal i ile mial punktow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorocia Re: ile punktów na technologie zywnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:54 Ja się dostałam:D Miałam 73,4pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: ile punktów na technologie zywnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:39 ja tez sie dostalam na technologie zywnosci ;) mialam 80,4 pkt ;] w potwierdzeniu listownym dostaniesz co i kiedy nalezy zlozyc Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonowic Re: ile punktów na technologie zywnosci? 25.07.07, 19:49 ja się nie dostałam, miałam 68,9p, postawiłam chyba na zbyt bardzo ambitne kierunki, najpierw analityka medyczna, potem AR w Poznaniu, a wydawało mi się że całkiem dobrze zdałam maturę, ale nie załamuję się , zrobię (jezeli się oczywiście dostanę) studium medyczne w Poznaniu, na kierunku technika farmacji, kto się zna na rzeczy, to proszę w miarę możliwości o sugestie na temat tego kierunku, interesuję mnie to czy trudno się tam dostać, struktura studiów i możliwość kontynuowania nauki po tym studium Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: ile punktów na technologie zywnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:53 Witam was, kto z was sie dostał na biotechnologie na AR bo nie wiem czy mam jakiegolwiek szanse.Wiecie może jaki był próg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: ile punktów na technologie zywnosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:43 Ja nie dostałam sie na biotechnologię, ale dostałam sie na technologię żywności i żywienia. Miałam 75,1 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienka Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 12:00 Hej:) ile mieliście punktów na gosp. leśną? łooo matko bo ja sie nie dostałam;( kaplica;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:52 Ja miałem 67,7 i się dostałem na gospodarke leśną. Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? 26.07.07, 13:55 65,5 punkta trzeba było mieć;] Odpowiedz Link Zgłoś
dib00 Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? 26.07.07, 18:30 Dostałeś się skubany? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PP Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.07, 23:53 a skad wiesz ze 65,5 ?? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? 27.07.07, 00:18 tak, dostalem sie;] a wiem, bo dzwoniłem do wydziału leśnego zapytać jaki był próg;] na ochronę środowiska leśnego był taki sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekająca Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:45 Orientuje się ktoś jaki był próg na biotechnologię na AR??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: 217.98.40.* 27.07.07, 12:53 Haha. I po co było dramatyzować? ;) Gratuluję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horgen Re: ile punktów na leśnictwo na gosp. leśną ?? IP: 80.50.59.* 27.07.07, 19:20 oddaje miejsce na ekonomii, dostałam się ale uciekam od was :P Odpowiedz Link Zgłoś