Dodaj do ulubionych

Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania

09.07.07, 16:10
Nie wiem, czy takie pytanie już miało tu miejsce, ale jestem ciekaw... Czy
kiedy dostanę się na jeden kierunek, za pierwszym naborem, a na drugi,
wymarzony będę na liście rezerwowej, to mogę zawieźć na ten pierwszy
świadectwo dojrzałości, a na drugi kopię, którą dostałemw szkole? I
ewentualnie mogę zrezygnować z tego pierwszego, kiedy dostanę się na ten
wymarzony?
Obserwuj wątek
    • Gość: Matth Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:44
      też jestem ciekaw...
    • Gość: upppp Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:23
      up.
    • lek_na_sraczke Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania 09.07.07, 20:33
      A po co na ten drugi cokolwiek zawozić? Trzeba poczekać, aż do Ciebie
      zadzwonią, że zwolniło się miejsce i wtedy dopiero musisz iść na uczelnię, na
      której już potwierdziłeś i odebrać im oryginał świadectwa (nikt nie chce
      odpisu, tylko oryginał) i lecieć z nim na ten wymarzony kierunek, na który
      dostaniesz się przykładowo w drugim rzucie.
      • Gość: Luke Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:12
        EE, lek?:) Powiedz, czy jak trzeba zawieźć dokument o podtrzymaniu chęci
        studiowania na uczelnię, to trzeba jeszcze zawieźć świadectwo i zdjęcia i te
        inne bajerki?
        • Gość: Luke Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:13
          Bo chyba na UAM-ie trzeba zawiezc takie zaswiadczenie..
        • lek_na_sraczke Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania 10.07.07, 17:25
          Co? Dokument o podtrzymaniu chęci studiowania? A co to? Nigdy o czymś takim nie
          słyszałam. Nie wiem jak u Was, ale u mnie w Krakowie to chyba nie ma czegoś
          takiego i po prostu jak Cię nie przyjmą za pierwszym razem, to czekasz pod
          telefonem i sprawdzasz swoją poczatę oraz konto na stronie uczelni, a oni
          powiadamiają Cię, jeśli jakieś miejsce się zwolniło, pytają czy chcesz na to
          miejsce wskoczyć, a jak się zgodzisz to masz im donieś świadectwo oryginał,
          jakąś kasę na index czy coś i jakieś zdjęcia.
    • Gość: upp Re: Pytanie o potwierdzenie chęci studiowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:35
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka