Dodaj do ulubionych

O której godz. spodziewać sie listy przyj na UJ??

14.07.07, 23:26
jw
Obserwuj wątek
    • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 14.07.07, 23:45
      Na polonistyce w poniedzialek po 19. O 20 zamykaja Golebia.
      • Gość: poliip Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 00:16
        na 100%? :)
      • Gość: gnomm Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 01:08
        ale jak? wywieszą już listy czy bedzie wiadomo ile próg wynosił?
      • Gość: malwa Strony wydziałów sprawdzcie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 14:21
        dostałam sie na Historie na UJ :D:D:D:D:D a info mam ze strony wydziału
        jazon.hist.uj.edu.pl/ih/
        sprawdzcie czy na innych nie ma!
    • myrkurr Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 15.07.07, 01:17
      to jak jest wreszcie z tymi listami? tego nie można sobie sprawdzić na ERK? czy
      może na koncie ERK napiszą mi tylko, czy jestem przyjęta, czy nie, ale nie
      opublikują całej listy przyjętych i jeśli będę chciała zobaczyć, jak ona
      wygląda, to będę musiała jechać do Instytutu? jak to jest...? :/
      • Gość: ja Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: 195.136.180.* 15.07.07, 07:58
        może podadzą pozycję na liście jeszcze (jak na innych uniwersytetach)...
      • Gość: ktoś Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 08:32
        na ERK będzie napisane np. zakwalifikowany do przyjęcia, ja składałem na uj na
        studia biol.-geograficzne i już w piątek miałem taką informację, chociaż wyniki
        miały być 17-tego
        • maiko88 Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 15.07.07, 10:03
          wyniki sa DO 17, niekoneicznie 17 wlasnie ;) dlatego dostales wczesniej;)
    • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 15.07.07, 12:32
      Na koncie erk jest z reguly wiadomosc o tym, ze kandydat jest zakwalifikowany
      lub nie oraz jaki byl prog punktowy, ewentualnie moze byc cos wspomniane o
      liscie rezerwowej. Listy przyjetych wisza w instytutach kierunkow, na ktore
      zlozyliscie papiery i musicie isc je zobaczyc osobiscie. Osobom, ktore skladaly
      na polonistyke przypominam, zeby wyslaly mi maila na adres emememsss@gmail.com z
      zaznaczeniem jakie specjalizacje je interesuja. W poniedzialek kolo 22:00 odesle
      zdjecia listy, gdyz otrzymalam informacje, ze bedzie ona na Golebiej juz kolo
      19:00 w poniedzialek.
      • Gość: e_ona Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:57
        ... tak więc klamka zapadnie jutro koło 19, emememsss dzięki wielkie za
        informacje
    • Gość: ja Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:41
      a ja mam takie pytanie. jak np. nie dostanę się na tę specjalność, którą
      wybrałam, to mogę spróbować w 2. rekrutacji na jakąś inną, bo np progi będą
      niższe i takie tam, ale na ten sam wydział. można tak?
      • czlowiek_z_marmuru Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 11:27
        Na stronach dotyczących rekrutacji UJ jest napisane, iż wyniki będą udostępnione
        do 17 lipca. Patrząc logicznie oznacza to, że już dzisiaj powinniśmy je poznać.
        Pozdrawiam.
        • Gość: t. Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.informel.pl 16.07.07, 11:30
          na wszystkich krakowskich uczelniach nie obowiązuje logika ;) hehehe.
        • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 11:33
          Rok temu wyniki pokazaly sie kilka dni pozniej;)
        • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 11:37
          Aha, poza tym, wywieszenie listy przyjetych nie jest tozsame z wynikami na erk.
          CZasami listy wisza a na erku nic jeszcze nie ma;) Witajcie na UJ;)
          • czlowiek_z_marmuru Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 11:39
            Z tego co zauważyłem proponowałeś wyżej wysłanie list polonistyki, czy jest
            możliwość byś zeskanował ew. wywieszoną już dzisiaj listę osób przyjętych na prawo?
            • pralkapierze Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 11:53
              ech znajac UJot wyniki beda pod koniec tygodnia;) wiec nie ma co sie stresowac
            • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:03
              Nie mam dostepu do list przyjetych. Po prostu mieszkam w Krakowie i idac na
              Wydzial Polonistyki zrobie przy okazji fotki listy, ktora juz bedzie wywieszona.
              Najlepiej zlap kogos w jakims watku na temat prawa i popros, zeby zrobil fotki
              przy okazji jesli moze. Na pewno znajdziesz taka osobe, bo bardzo duzo osob z
              Krk idzie na prawo.
              • Gość: malwa Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:18
                emememsss a nie orientujesz sie czy wydział historyczny tez dzis wywiesi liste
                przyjęc?? umieram z nerwów ;-(
              • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:29
                Patrzyłam koło 10 rano (dzisiaj oczywiście), czy przypadkiem na
                Wydziale Filozoficznym (Grodzka 52) nie ma wywieszonej listy.

Przypadkiem nie ma.
                Jeszcze.
                • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:34
                  Nie, w niczym sie nie orientuje. Dwa lata starsza kolezanka dala mi info, ze ta
                  lista moze byc na polonistyce wywieszona przed 20:00, bo o 20:00 Golebia jest
                  zamykana. Tak z reguly bylo, wiec byc moze bedzie i tym razem. Szczerze mowiac
                  wolalabym siedziec w domu i czekac na wyniki na ERK i dopiero potem tam smigac,
                  bo troche mnie przeraza, ze tej listy wcale tam nie musi byc;) Tez sie denerwuje.

Jak tylko beda jakies listy gdziekolwiek, na pewno bedzie o tym glosno na forum,
                  wiec spokojnie.
                  • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:39
                    Ja jednak liczę, że dzisiaj wieczorem pojawi się lista na ERK ;))
                    Nawet z domu już mi się wychodzić nie chce - za gorąco, za dużo turystów na Rynku.

Poza tym zastanawia mnie pewna rzecz:
                    rozumiem, że na np. Wydziale Polonistyki wyniki będą podane na styk
                    lub z opóźnieniem (:p), bo tam jest dużo chętnych (= dużo roboty); ale
                    jak to jest np. na Filozofii - - mało osób i w ogóle = wyniki powinny być
                    już 14 xD
                    • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:42
                      List przyjetych nie ma na erk. Masz tylko komunikat czy jestes zakwalifikowana,
                      czy nie, czy na liscie rezerwowej. Rok temu przynajmniej nikomu sie nie chcialo
                      dopisywac, ktore masz miejsce na tej rezerwie. Wiec tak naprawde jesli sie nie
                      dostaniesz i tak musisz zobaczyc ta liste, zeby w ogole wiedziec jakie masz
                      szanse - a listy wisza w instytutach. Ja nie wierze w to, ze UJ da wczesniej
                      jakiekolwiek informacje na ERK. To by bylo zbyt piekne;) Poza tym na wydzial
                      prawa rowniez jest mnostwo kandydatow, a tam wyniki podobno juz sa.
                      • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:46
                        Że tak powiem: FAK o_0

No to jutro pojadę. Dzisiaj za nic się nie ruszę już.
                        Oby jutro padało, grzmiało, nie było słońca!

Dziękuję za info, Em :))
                        • Gość: xcx Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:52
                          Na prawie już podobno są wyniki? Skąd takie informacje?
                          • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:56
                            Czytalam gdzies w jakims watku. Ktos pisal tez, ze ma wyniki z biologii. Nie
                            wiem, czy to prawdziwe informacje, dlatego zaznaczylam, ze podobno. W kazdym
                            razie jest to mozliwe, bo UJ mial rzucic listy do 17tego. Jest 16ty.

Spokojnie Chanson, w razie czego smigaj po innych instytutach, a z polonistyki
                            Ci wysle:)
                            • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:57
                              mam nadzieje, ze nikt sie nie bedzie czepial robienia fotek listy;)))) przyszli
                              prawnicy - to legalne???;))))
                              • Gość: k. Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.bsk.vectranet.pl 16.07.07, 13:00
                                a może będziesz przechodziła z aparatem obok instytutu psychologii stosowanej?:D
                              • Gość: gość portalu Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:00
                                No na wydziale prawa też mógłby ktoś foto strzelić. Ktoś z miejscowych lub przebywających w Krk. Można liczyć ? :)
                            • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 12:59
                              Jeszcze raz wielkie dzięki, Em ;D (również za przypomnienie mi o
                              "innych instytutach" - - zapomniałam, że w ogóle istnieje co innego
                              poza Filozofią *____*

Rozumiem też, że jeśli na ERK pojawi mi się "zakwalifikowanie", to
                              znaczy, że znajduję się na liście przyjętych, która wywieszona jest
                              na Wydziale/Instytucie, tak? Boli mnie głowa od Słońca... o_0
                              • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: 83.2.76.* 16.07.07, 13:04
                                no właśnie.. dołaczam sie do pytania chanson...:)
                              • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 13:07
                                Tak:) Denerwujecie sie?;)))
                                • alatriste1 Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 13:14
                                  Tak trochę ;) Wprawdzie jak się nie dostanę to tragedii nie będzie, mam że tak powiem plan B, ale mimo wszystko miło
                                  by było gdybym się jednak dostała ;D
                                • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: 83.2.76.* 16.07.07, 13:14
                                  Boże jeszcze jedno..

a ''zakwalifikowanie'' oznacza przyjecie, tak?
                                  kurde bo ja do kraka mam godzine drogi i chorobe lokomocyjna;D a poza tym jutro
                                  i tak nie moglabym jechac do krakowa, bo nie dam rady...

no zaczynam sie snerwowac:P
                                  od 10 min, od chwili gdy weszlam na to forum:P
                                  powodzenia wsyztskim!!!!!
                                • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 13:14
                                  Chyba nie. Jedyne, co mnie denerwuje, to ta pogoda o_0

Staram się być dobrej myśli. W tamtym roku dostałabym się z moimi punktami.
                                  Do tego w tym roku jest o 25 miejsc więcej u mnie... Pocieszam się jak mogę ;))

Em, tak tylko dla formalności jeszcze:
                                  jeśli będę miała napisane "niezakwalifikowany", to znaczy, że:
                                  -nie jestem na liście przyjętych
                                  -jestem za to na liście rezerwowej?
                                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: 83.2.76.* 16.07.07, 13:16
                                    chanson wyjmujesz mi te pytania z ust;D

a ja za chwile nad Skawę z kolezanką opalac się;D
                                    • chanson_de_geste Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 13:16
                                      Przemawiam w imię ludu xD

...i nie kontaktuje wcale! Umieram! Zgaście Słońce!
                                      • emememsss Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na 16.07.07, 13:19
                                        Hmm nie mam pojecia? Na polonistyce rok temu mialam info, ze jestem
                                        niezakwalifikowana, ale jestem na liscie rezerwowej. Wiec moze inne wydzialy tez
                                        o tym dokladniej informuja?
                                        • Gość: malwa Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:22
                                          a ja sie denerwuje,kurde pojechałabym zobaczyc,ale mam za godz jazde autem i nie
                                          wyrobie się...buuu
                                        • colour_of_air niesmiałe pytanie... 16.07.07, 13:45
                                          A jeśli już będziesz na tej Gołębiej, nie mógłbyś zobaczyć też etnologii? To
                                          jest naprzeciw Instytutu Polonistyki, Gołębia 9...
    • emememsss O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 13:36
      Przerwa w pracy systemu
      dodane: 13 lipca 2007 roku

W środę, 18 lipca 2007 roku, w godzinach 19:00-24:00 nastąpi przerwa w pracy
      systemu ERK UJ 2007. W tym czasie strona główna systemu będzie niedostępna.

czyzby wyniki mialy sie opoznic?:D
      • chanson_de_geste Re: O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 13:40
        A tak, tak: coś w aktualnościach chyba było na ten temat,
        ale nie brałam tego poważnie, bo jest napisane, że "18 lipca",
        a wyniki mają być DO 17 lipca - - ale widzę, że może być surprajz! o_0

Mimo wszystko ruszę się jednak z domu. Po 18:00 postaram się wyruszyć pod
        Wydział Filozoficzny.
        • Gość: malwa Re: O kur...czytaliscie juz to?:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:42
          no nawet mi nie mówice,ze bedzie opóźnienie...:/ gdzie Wy to macie napisane?ja
          nie widze tego.
          • emememsss Re: O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 13:44
            Malwa, przerwy 'konserwacyjne' zazwyczaj odbywaja sie przed wprowadzeniem
            danych. Oby ten przypadek byl inny, ale rok temu tez byly opoznienia, wiec
            wszystko jest mozliwe.
          • Gość: malwa Re: O kur...czytaliscie juz to?:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:45
            oka juz widze...no luzik...:] cos mi sie wydaje ze w tych godzinach będą
            uzupełniac konta ERK,ale to nie oznacza,ze na wydziałach nie powiesza list
            -chyba O_o
            • emememsss Re: O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 13:46
              Chyba - OBY:))))
        • emememsss Re: O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 13:42
          Chanson, Ty sie dostaniesz na te studia na pewno, jestes stworzona na UJ!!! Tam
          nic nie mozna brac na powaznie:D Czekajmy sobie dalej:) Ide sie wykapac:)
          • Gość: gost Re: O kur...czytaliscie juz to?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:47
            Najważniejszy ten kto liczy głosy..
            • emememsss Re: O kur...czytaliscie juz to?:D 16.07.07, 14:34
              czyli jak zawsze Szymborska;)
    • Gość: bungy Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: 83.13.74.* 16.07.07, 14:27
      Ja bym się tam wcale nie obraziła, gdyby mnie przyjeli na filozofię...
      • Gość: ktoś Re: O której godz. spodziewać sie listy przyj na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:10
        jeżeli chodzi o studia biol.-geograf. to na ERK. miałem już w piątek info, że
        jestem zakwalifikowany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka