Dodaj do ulubionych

I co teraz mam zrobić???

15.07.07, 11:15
Sytuacja wygląda następująco: jestem przyjęta na UMCS na kierunek na który
mniej mi zależało... na drugim kierunku (prawo) jestem na liście rezerwowej.
Czy jeśli złożę dokumenty na ten pierwszy kierunek na który się dostałam...
to czy nie zostanę skreślona z listy rezerwowej na prawo??!! Prosze pomożcie
bo nie wiem co robić gdyz termin składania dokumentów na 1 kierunek nakłada
się z terminem ogłoszenia naboru z listy rezerwowej.. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: tryr Re: I co teraz mam zrobić??? IP: *.range86-130.btcentralplus.com 15.07.07, 11:22
      najlepiej napisz do nich maila.
    • Gość: lost_blueberry Re: I co teraz mam zrobić??? IP: *.lublin.mm.pl 15.07.07, 12:48
      jak zlozysz tam gdzie juz sie dostalas to NIE zostaniesz skreslona z listy rezerwowej na prawo, bo mimo ze to ta sama uczelnia to rekrutacja prowadzona jest na kazdy kierunek oddzielnie! jak sie zwolni miejsce na prawie to zabierzesz papiery stamtad gdzie je wczesniej zanioslas i zlozysz na prawo. kazdy ma prawo zabrac swoje dokumenty w kazdej chwili-w czasie rekrutacji,po niej, a nawet w roku akademickim bo Twoje swiadectwo jest Twoja wlasnoscia a nie uczelni i chocbys podpisala tysiac deklaracji to nikt nie moze Cie zmusic do studiowania na jakims kierunku.pozdr
    • Gość: aaa Re: I co teraz mam zrobić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 12:53
      Nie mogą skreślić Cię z listy rezerwowej- muszą brac pod uwagę np. to, że ktoś
      chce studiować 2 kierunki jednocześnie, więc na pewno możesz złożyć papiery a w
      razie czego potem je zabrac
      • emilinka Re: I co teraz mam zrobić??? 15.07.07, 17:59
        Wielkie dzięki za info!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka