Dodaj do ulubionych

Mieszkanie Łódź ;)

17.07.07, 17:24
wzorem innych też napiszę - dostałam się na farmację do Łodzi, nie wiem co z
akademikiem, więc prawdopodobnie chciałabym szukać mieszkania, może są jakieś
osoby z farmacji albo innych kierunków chętny, żeby szukać czegoś wspólnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ann Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 17:54
      wiem ze akademik Uł kosztuje około 300 na miesiąc pokoj pwuosobowy jesli chcesz
      go miec sama to 450
      • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:06
        mnie by interesował 2osobowy, sama nie muszę mieszkać ;) a nie wiesz czy łatwo
        jest dostać?
        • Gość: Annmiho Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:19
          mysle ze nie bedzie problemow bo akademik jest bardzo duzy. a z jakiego miasta
          przybywasz do Łodzi? bo ja juz w tym miescie spedziłam 16 lat i spedze pewnie
          nastepne trzy ;)
          • Gość: ja tez szukam:) Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 195.205.202.* 17.07.07, 18:37
            • Gość: ja tez szukam Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 195.205.202.* 17.07.07, 18:38
              dostalam sie na stome i tez szukam miejsca do mieszkania:)
              • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:45
                a składasz podanie o akademik? bo ja już sama nie wiem, chciałabym mieszkać w
                akademiku, ale nie wiem czy dostanę...
                ja mam do Łodzi jakieś 80km ;)
                a jedziecie może na obóz "0"? :>
                • Gość: XCX Re: Mieszkanie Łódź/administracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:15
                  tez chyba bede szukac.. ale jeszcze licze na prawo jak cos jestem chetna do
                  zamieszkania z kims, bo lodzi w ogole nie znam .(Katowice)
    • Gość: calineczka_88 Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:11
      Ja też dostałam się do Łodzi, kierunek lekarski. Najprawdopodobniej będę szukać
      jakiegoś mieszkania do wynajęcia. Jeśli propozycja jest nadal aktualna, to z
      chęcią przyłącze się do wspólnych poszukiwań :-) Moje gg 9986382
      • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:07
        ja jeszcze rozważam czekanie na ew. wyniki akademików, do końca tygodnia chce
        się zdecydować...
        nie wiecie czy we wrześniu są jeszcze szanse żeby znaleźć współlokatorów,
        najlepiej z I roku? :D
        • Gość: calineczka_88 Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:34
          Szanse są zawsze:-). Sama czekam na zakończenie rekrutacji na am w Warszawie.
          Jeśli tam się nie dostane to na 100 % wynajmę mieszkanie w łodzi. Na serio
          rozglądać się bede za czyms dopiero pod koniec sierpnia.
          • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:38
            na farmację do Wawy? a ile masz punktów? ja też czekam na Wawę, ale chyba Łódź
            wybiorę ;)
            • Gość: calineczka_88 Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:41
              Ja na lekarski i brakuje mi jeszcze 5 punktów do Warszawy, ale nie trace
              nadziei.
              • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:42
                aaa, pokręciło mi się coś ;)
                • Gość: xcx Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:08
                  ja bede na pierwyszm roku :D i tez bede szukac wiec jak cos jest na 3:D
                  • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:24
                    na czym na pierwszym roku? :) składasz podanie o akademik? :) no to w trójkę
                    jakby co to pewnie coś się znajdzi ;)
                    • Gość: Ann Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:20
                      jak to milo ze tyle ludzi przyjedzi do tego mozliwe ze z pierwszego wrazenia
                      brzygkiego i niezadbanego miasta jednak mowie wam pozniej okazuje sie ze nie
                      jest tak zle i jest tam duzo miejsc pelnych swoistego uroku ;)
                      • Gość: lalala Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 212.244.86.* 18.07.07, 17:29
                        hej Wam.Ja też poszukuję i mieszkania i osob chętnych by ze mną tam zamieszkać:)
                        Łodzi nie znam w ogóle.Ale jeżeli ktoś z Was wyrazi taką chęć,to możemy się
                        dogadać :) Odpiszcie :P
                        • Gość: Ann Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:31
                          ja bym radzila widzew jako o miejsce do mieszkania ale to tylko moje skromne
                          zdanie
                          • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:43
                            ja Łódź znam jako tako ;) Widzew? a dlaczego akurat tam?
                            mnie Widzew średnio pasuje - daleko od uczelni ;)
                            piszcie z jakiego jesteście kierunku od razu, bo pewnie każdemu inna lokalizacja
                            pasuje ;)
                            • Gość: Ann Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:50
                              bo Widzew najspokojniejszy chyba :P
                              • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:54
                                mhm...to fajnie by było ;)
                                ale zajęcia na Muszyńskiego, więc to trochę daleko ;)
                              • Gość: Lalala Re: Mieszkanie Łódź ;)-szuakmy studenta prawa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:12
                                jak wyżej,studentka prawa która się przyłączy do poszukiwania mieszkania ze
                                studentka prawa i administracji :D
    • Gość: lalala Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 212.244.86.* 18.07.07, 22:52
      ja się na prawo dostałam i też szukam :)
      • Gość: xcx do lalala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 01:46
        Ja na administracje wiec na pewno bede szukac mieszkania.To juz szumay
        razem,skad jestes Lalala?
        Ja w Lodzi nigdy nie bylam.
        • Gość: lalala Re: do lalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:58
          Ja też w Łodzi nigdy nie byłam,to taki mały problem :) możemy szukać razem,ja
          chciałabym jeszcze kogoś z prawa dobrać:) żeby było nam raźniej:)
          • Gość: xcx Re: do lalala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:02
            a ja z administracji:D to mozemy mieszkac w 4:D. napisz do mnie 393044:)
    • Gość: lalala Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:55
      Ponownie zgłaszam oferte do studentek prawa-szukacie mieszkania?piszcie
      koniecznie:D.
      • Gość: lalala Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 212.244.86.* 19.07.07, 22:16
        upupupu
        • Gość: lalala Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: 212.244.86.* 20.07.07, 16:08
          piszcie :P
    • Gość: e Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:11
      • Gość: ona 881 Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:19
        a czy ktos z analityki albo farmacji jest tutaj?????
        • Gość: stokrotka Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 19:07
          ja jestem z farmacji, a Ty? :)
    • Gość: Biedronka Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 19:47
      Wybieram się na socjologię, może znajdzie się ktoś, kto szuka lokum z tego
      kierunku ;)) ?

Jak coś, napiary:
      @: vinnie@vp.pl
      GG: 1948995

• Gość: lalala Prawo IP: 212.244.86.* 20.07.07, 22:18
      Ja studentki prawa poszukuje:P powiedzcie o tym dalej :P
      • Gość: ona881 Re: Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:38
        poszukuję przyszłych studentów analityki w Łodzi piszcie:):)
    • Gość: Iza:) Re: Mieszkanie Łódź ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:59
      Hey, ja tez szukam mieszkania w Łodzi. Zainteresowane osoby prosze o
      kontakt.. GG: 3412341 lub e-mail: izunia__88@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka