Dodaj do ulubionych

poprawka z matury

26.09.08, 16:13
chciałabym poprawić swój wynik z tegorocznej matury, do kiedy mam czas składać
wniosek?????gdzieś pisało, że do końca wreześnia, ale jeden z nauczycieli mi
mówił ze do lutego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: poprawka z matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.08, 18:04
      do 30 września trzeba zanieść deklarację do swojej szkoły a potem w pierwszym
      tygodniu lutego ostateczną.
    • Gość: Ola Re: poprawka z matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 09:32
      musisz zlozyc do konca wrzesnia WSTEPNA deklaracje, do lutego jest ostateczna
      deklaracja.
      • Gość: gość Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 28.09.08, 20:09
        a jesli sie jej nie złoży do konca wrzesnia to nie moge przystapic w maju do
        ma\tury???
        • Gość: m Re: poprawka z matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 20:24
          owszem, nie można
          • Gość: peq Re: poprawka z matury IP: *.toya.net.pl 06.10.08, 16:42
            Owszem można;) Ja właśnie słyszałam coś takiego, że osoby, które przystępują po
            raz KOLEJNY mogą nie składać wstępnej deklaracji tylko tą w lutym.
            • Gość: gosc Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 07.10.08, 10:48
              ja byłam w sekretariacie mojej szkoły i się spytałam czy mnie, osobę, która
              zdała maturę ale chce poprawić swój wynik też obowiązuje wstępna deklaracja,
              którą się składa do 30.09, a sekretarka odpowiedziała mi,że tak. Wątpię, żeby
              mnie okłamała, albo się pomyliła bo PYTAŁAM SIĘ JEJ OSOBIŚCIE!a chciałabym
              dodać, że na stronie Okręgowej... też nic nie jest wspomniane o składaniu
              deklaracji do lutego. W lutym mamy ją tylko potwierdzić.
              • Gość: peq Re: poprawka z matury IP: *.toya.net.pl 07.10.08, 13:30
                Powiedzmy tak, że każdy mówi co innego :D bo najprawdopodobniej te wszystkie
                nauczycielki, sekretarki to tyle wiedzą co my sami;)
                • Gość: gosc Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 07.10.08, 13:53
                  he heh, możliwe:P
                  ale moja koleżanka z innego miasta też mi mówiła, że deklaracje trzeba zanieść
                  do 30 września, bo coś tam pozmieniali w stosunku do poprzedniego roku, kiedy
                  wielu osobą powinęła się noga po pierwszym semestrze na studiach i masowo
                  zgłaszali poprawę matury w styczniu:/
                  ja się jeszcze upewniłam w swojej szkole i w ostatniej chwili zaniosłam wniosek:))
    • Gość: kasia Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 29.09.08, 19:22
      mam pytanie: mature zdaje drugi raz, chce poprawic wynik zeszloroczny i jesli we
      wniosku napisalam ze chce zdawac rozszerzony angielski ale sie rozmyslilam i
      jednak nie chce go poprawiac czy moge to zmienic???????????????????????
      • Gość: ???? Re: poprawka z matury IP: *.icpnet.pl 29.09.08, 20:01
        no to wtedy w lutym na ten ostatecznej zmieniasz ale wtedy to już jak zmienisz
        to klamka zapadła.
        • Gość: xyz Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 29.09.08, 20:08
          a dodac przedmiot mozna???????????
          • Gość: pawel Re: poprawka z matury IP: *.alfanet24.pl 29.09.08, 20:51
            mozna,przeciez mozesz wprowadzic kazdą zmiane...do lutego, myslcie
            troche
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka