lola_k89 26.09.08, 16:13 chciałabym poprawić swój wynik z tegorocznej matury, do kiedy mam czas składać wniosek?????gdzieś pisało, że do końca wreześnia, ale jeden z nauczycieli mi mówił ze do lutego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???? Re: poprawka z matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.08, 18:04 do 30 września trzeba zanieść deklarację do swojej szkoły a potem w pierwszym tygodniu lutego ostateczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: poprawka z matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 09:32 musisz zlozyc do konca wrzesnia WSTEPNA deklaracje, do lutego jest ostateczna deklaracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 28.09.08, 20:09 a jesli sie jej nie złoży do konca wrzesnia to nie moge przystapic w maju do ma\tury??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: poprawka z matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 20:24 owszem, nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peq Re: poprawka z matury IP: *.toya.net.pl 06.10.08, 16:42 Owszem można;) Ja właśnie słyszałam coś takiego, że osoby, które przystępują po raz KOLEJNY mogą nie składać wstępnej deklaracji tylko tą w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 07.10.08, 10:48 ja byłam w sekretariacie mojej szkoły i się spytałam czy mnie, osobę, która zdała maturę ale chce poprawić swój wynik też obowiązuje wstępna deklaracja, którą się składa do 30.09, a sekretarka odpowiedziała mi,że tak. Wątpię, żeby mnie okłamała, albo się pomyliła bo PYTAŁAM SIĘ JEJ OSOBIŚCIE!a chciałabym dodać, że na stronie Okręgowej... też nic nie jest wspomniane o składaniu deklaracji do lutego. W lutym mamy ją tylko potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peq Re: poprawka z matury IP: *.toya.net.pl 07.10.08, 13:30 Powiedzmy tak, że każdy mówi co innego :D bo najprawdopodobniej te wszystkie nauczycielki, sekretarki to tyle wiedzą co my sami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 07.10.08, 13:53 he heh, możliwe:P ale moja koleżanka z innego miasta też mi mówiła, że deklaracje trzeba zanieść do 30 września, bo coś tam pozmieniali w stosunku do poprzedniego roku, kiedy wielu osobą powinęła się noga po pierwszym semestrze na studiach i masowo zgłaszali poprawę matury w styczniu:/ ja się jeszcze upewniłam w swojej szkole i w ostatniej chwili zaniosłam wniosek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 29.09.08, 19:22 mam pytanie: mature zdaje drugi raz, chce poprawic wynik zeszloroczny i jesli we wniosku napisalam ze chce zdawac rozszerzony angielski ale sie rozmyslilam i jednak nie chce go poprawiac czy moge to zmienic??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: poprawka z matury IP: *.icpnet.pl 29.09.08, 20:01 no to wtedy w lutym na ten ostatecznej zmieniasz ale wtedy to już jak zmienisz to klamka zapadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: poprawka z matury IP: *.promax.media.pl 29.09.08, 20:08 a dodac przedmiot mozna??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: poprawka z matury IP: *.alfanet24.pl 29.09.08, 20:51 mozna,przeciez mozesz wprowadzic kazdą zmiane...do lutego, myslcie troche Odpowiedz Link Zgłoś