Dodaj do ulubionych

rekrutacja 2010 uj prawo

02.09.09, 23:18
Witam.
Mam pytanie odnośnie rekrutacji na UJ na prawo, a mianowicie na stronie nie ma żadnej informacji(bynajmniej nie znalazłam)dotyczącej poziomów matury. Wydaje się być jasne, że chodzi o poziom rozszerzony, jednak przeglądając rekrutacje na stronkach innych uczelni znajduję naprawdę przeróżne wersje. Tym bardziej biorąc pod uwagę fakt, że obowiązkowa matura z matmy też jest w niektórych uczelniach brana pod uwagę. Czy ktoś może orientował się w tym temacie?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • trudneslowo Re: rekrutacja 2010 uj prawo 03.09.09, 11:21
      Masz zrobione indentycznie jak w tym roku.

Z każdej grupy przedmiotów wybierasz jeden który będzie brany pod uwagę podczas
      rekrutacji:
      [jeśli masz poziom rozszerzony mnożyć wynik jeszcze razy 2 bądź 1,5 nie pamiętam]

Gr.I - WOS x 35
      Gr. II - Matematyka x 35 albo Historia x 35
      Gr. III - Caaaaała lista języków obcych x30

Proste i logiczne.
      • Gość: ewka Re: rekrutacja 2010 uj prawo IP: 212.244.5.* 03.09.09, 13:36
        > [jeśli masz poziom rozszerzony mnożyć wynik jeszcze razy 2 bądź 1,5 nie pamięta
        > m]

chodzi mi właśnie konkretnie jak ten przelicznik wygląda. Na stronce nic o tym
        nie ma.
        • Gość: romano prodiż. Re: rekrutacja 2010 uj prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:04
          Mnożysz przez 2.

I tak sie nie dostaniesz tam, wiec o co tyle zachodu?

• Gość: ewka Re: rekrutacja 2010 uj prawo IP: 217.96.67.* 03.09.09, 15:46
            tyle zachodu o to, że jeszcze nie złożyłam deklaracji i mam czas, żeby podjąć
            odpowiednią decyzję. Nie rozumiem dlaczego od razu zakładasz, że się nie
            dostanę. A propos, dzięki za informację.
        • trudneslowo Re: rekrutacja 2010 uj prawo 03.09.09, 17:44
          Informacje o przelicznikach zawsze musisz mieć zawarte w regulaminach.

Heh... :D sympatyczna sytuacja kiedy ktoś zakłada z góry że nie dostaniesz się
          na dane studia kiedy Ty nawet jeszcze nie zrobiłas matury.
          • Gość: ewka Re: rekrutacja 2010 uj prawo IP: 217.96.67.* 03.09.09, 20:28
            Bardzo sympatyczna sytuacja, zwłaszcza, że co komu do tego. Ja tylko zapytałam o
            przelicznik, a jakiś snob się zbulwersował. Tylko współczuć takim delikwentom:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka