finibilo Salvador Dali Aqua Verde 13.07.10, 21:32 Szyprowy zapach... w moim osobistym odczuciu beznadziejny w codziennym użyciu, nie pasuje do swobodnych bawełnianych koszulek i ciężko wchodzi w firmowy garnitur. Omija emocje korporacji, ciśnienie wielkich miast, szum medialny i blokowiska. Jest natomiast mistrzem podróży, ale podróży po znanych i cywilizowanych szlakach (ponieważ nie ma w nim nuty dzikości), moim bohaterem wszystkich wyjazdów, tutaj się sprawdza. A ja właśnie dzisiaj siedzę na walizkach, pakuję się. Zapach oficera statku handlowego wypływającego w dalekomorski rejs. Odpowiedz Link
deelite Re: pamplelune 16.07.10, 11:37 jaka to nuta zapachowa? gdzie mozna znaleźć? slyszalam o tych perfumach pozytywne opinie, chcialabym stestować :) Odpowiedz Link
indian-summer Re: Dziś pachnę... 14.07.10, 23:01 Oj, dziś nie mogłam się zdecydować:D rano było Baby Doll, po popołudniowym prysznicu Eau d'Eden:) A teraz Midnight Poison - w upalne dni bardzo ładnie się rozwija:) Odpowiedz Link
indian-summer NR edt i zastanawiam się .... 15.07.10, 10:42 .... co wziąć na urlop:) już od najbliższej soboty mam upragnione wolne :D :o) Odpowiedz Link