dixi orange w roznych wersjach 30.04.04, 08:31 jeszcze mandarynką pizamkową:)) znaczy mgielką do ciala healing garden mandarynkowa; ale za chwile zamierzam Eau d'orange verte Hermesa dzis kolej na pelny test (po paru nadgarstkowych ) albo sie jeszcze bardziej nakrece, albo mi przejdize :)) Odpowiedz Link
renia30 do dixi 30.04.04, 08:50 Gdzie zdobyłaś pomarańczowego Hermesa, nie mogę go nigdzie w Łodzi namierzyć? R Odpowiedz Link
dixi Re: do dixi 30.04.04, 18:12 mam tylko probke - niestety;) swietnie sie czuje z tym zapachem, mocno orzezwia i energetyzuje, fajnie byloby miec go na lato... Odpowiedz Link
renia30 Re: Widziałem w Sephorze, niestety w Wawie + 30.04.04, 21:50 Dzięki, na pewno wkrótce niuchnę :o)) Odpowiedz Link
forevermore79 Kenzo- Time for peace 30.04.04, 11:11 Wlasnie wymeczylem ta wode, edycja limitowana sprzed kilku lat- a ze setka i nie moj ulubiony zapach, to zuzywala sie b. powoli. Jeszcze zostaly mi meskie i damskie probki na pamiatke :-) Odpowiedz Link
elve Re: Kenzo- Time for peace 30.04.04, 22:04 kocham damskie time for peace - niestety nigdzie go nie ma :( Odpowiedz Link
dixi Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 05.05.04, 20:51 Energizing Fragrance Shiseido - powrot po latach, fantastyczny zapach, no i na mnie dziala wrecz wzorcowo - pobudza do dzialania jak diabli :) Odpowiedz Link
madllen Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 07.05.04, 10:38 Premier Jour Niny Ricci:) Odpowiedz Link
elve Re: Niczym, zapomniałam 07.05.04, 15:01 dziś testuję, więc niczym, ale właśnie wychodze na podbój perfumerii - więc będę kameleonem. Odpowiedz Link
coralin Re: Orlane i Esencia de Duende 07.05.04, 15:22 Dziś pracuję w domu, przy komputerze (miałam raczej taki zamiar) więc niczym, ale jakos smutno mi się zrobiło -info z Iraku:(( więc żeby nie myśleć o tym zajęłam sie błahostkami- przetestowałam na jednym nagarstku Esencia de duende a na drugim Eau d'Orlane z myślą że jednego trzeba się pozbyć. Wynik na straganie. Odpowiedz Link
asiall Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 20.05.04, 05:10 5th Avenue -E. Arden - to jest na typowo letnie dni, tak lubie:)) zaley od humoru, bo rowniez: j'adore - Dior - zawsze mi pasuje:) Chance - Chanel - w kazda podroz Odpowiedz Link
elve Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 20.05.04, 10:11 jest chłodniej i wczoraj wygrzebałam moja samsarę - nagle zrobiła się na mnie zachwycająca, zwłaszcza po paru godzinach, kiedy wybrzmieją z niej wilgotniejsze akordy. jestem zaskoczona :) Odpowiedz Link
elve Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 20.05.04, 13:14 ale ostatecznie spsikałam się l'eau d'issey i nie wiem czy to wytrzymam. sam miód+świezość na mnie! dwie walczące, świdrujące nuty. Odpowiedz Link
charade Re: CdG Cologne Vettiveru 20.05.04, 15:38 A ja dzisiaj nic, testowałam Romance Laurena. Co za krótkotrwały zapach... po prostu wstyd - za taką cenę... Odpowiedz Link
renia30 Versace Red Jeans 20.05.04, 20:13 Nowy zakup na ciepłą pogodę - owocki z owockami. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: BIS: czym dzisiaj pachniecie - nowy wątek 20.05.04, 22:32 Jestem w fazie przekonywania się do zakupu pod wpływem impulsu - Balmya Balmaina. No nie wiem co z tym fantem zrobic, za bardzo świdruje mi w nosie na początku, choć później łagodnieje. Ale źle się czuję i mdli mnie totalnie wszystko! Przekonuję się do Balmyi już od miesiąca i zero postępów jak na razie. Nie wiem co myślec o tym zapachu :( Odpowiedz Link
sloggi Re: olejek pielęgnujący do ciała tzw. "nocny" 12.11.04, 20:27 A za mną Verbena z tej serii "chodzi". Odpowiedz Link