plazzek 21.08.08, 09:52 wiadomosci.onet.pl/1810924,11,item.html Zanim wstapi do Ciebie skarbówka biznes.onet.pl/5,1503316,prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar nic dziwnego... 21.08.08, 11:18 wiadomość z cyklu"kopernik nie żyje"...to,że platforma przerosła pis,wiadomo od dawna.żeby było ciekawiej,pis ma z każdym tygodniem mniej członków.to zresztą zrozumiałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: nic dziwnego... IP: 195.72.91.* 21.08.08, 11:21 Koryto ma cudowną moc przyciągającą :))))) No, co prawda są też bezinteresowni idioci, którzy wstąpili do Partii, żeby zrobić coś dobrego dla kraju, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: nic dziwnego... 21.08.08, 11:38 .to,że platforma przerosła pis,wiadomo od dawna... a angielski Tuska, rewelacyjny. ;) Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: nic dziwnego... 21.08.08, 11:45 Smutne, bo przeciez nie smieszne, jest to sprowadzanie wszystkich bledow w polityce Polski, do tego kto aktualnie zasiada na tronie, czyli stoi u koryta.. Powinniscie raczej podyskutowac o kondycji moralnej CZLOWIEKA w obecnej Polsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ale co Ty pleciesz Swan 21.08.08, 11:56 co Ty pleciesz Swan, kazda partia ma moralnosc czlowieka dokladnie okreslona w STATUCIE - wiecej nic nie trzeba! Gdyby byla mozliwosc nalezenia do wielu partii, to zapewne bylaby duza grupa wielopartyjniakow... byt okresla swiadomosc! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ale co Ty pleciesz Swan 21.08.08, 11:57 zauwaz jak wielu działało w podziemiu, ale takze donosiło słuzbom... Pokorne ciele... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babaluba Re: ale co Ty pleciesz Swan IP: *.chello.pl 22.08.08, 18:13 Andreas ale ty chrzanisz :D lepiej powiedz która płyta Archive jest godna plecenia bo coś tam słyszałem i jest ok serio mówię ps. piszę Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ale co Ty pleciesz Swan 22.08.08, 18:23 ja lubie wszystkie ich płyty... Polecam Lights i Live at the Zenith - to najnowsze. Szczególnie polecam utwór Again, oni troche sie zmieniali, zmieniali sklad i styl... Dla mnie zagrany koncert w Paryzu Live at the Zenith jest super. A Massive attack lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Wstąp do PeO 22.08.08, 18:33 Jeśli chcesz mieć różowy balet, wygodną chatę, wózek, szkło, nie licz na żadną z twoich zalet, lecz wstąp czym prędzej do PeO. Gdy kurczy się ogólna pula i kapitalizmu gaśnie blask, wtedy na partię się wybula, aby ściszała ludu wrzask. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czas na promocje 21.08.08, 12:06 wstap... okazja, mamy pule intratnych stanowisk, słuzbowe auta i wycieczki zagraniczne wliczone w deputat, szeroki dostep do licznych prywatyzacji i przetargów! Nie czekaj - wstąp! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: czas na promocje 21.08.08, 12:49 > wstap... okazja, mamy pule intratnych stanowisk, To pocieszające i zachęcające i trochę optymistyczne. Jest postęp. Poprzednie ekipy nikpogo nie zachęcały. Same we wlasnym - wąskim gronie zagospodarowywaly te wszystkie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: czas na promocje 21.08.08, 12:52 mamy przeciez demokracje, a to pokolenie posierpniowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen Ile wynosi składka w PO IP: *.devs.futuro.pl 21.08.08, 12:38 bo chce zainwestować by pózniej móc wiecej wyciagnać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Ile wynosi składka w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 07:03 wstap bo inaczej nie bedziesz mógł zrobić zadnego przekretu Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Ile wynosi składka w PO 22.08.08, 07:23 Symbolicznie;) Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Ile wynosi składka w PO 22.08.08, 13:35 ale która ta oficjalna, czy ten procencik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska popieraj cuda i wianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:03 biznes.onet.pl/0,1811879,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: popieraj cuda i wianki 22.08.08, 14:45 ale za to bedac w klubie PO mozna policje bic! "- Nic nie upoważnia mnie do podważania działań policji - zaczął Nitras. - Ale wiem, że czasami sytuacja wymyka się jej spod kontroli. Szanuję Radka za to, co osiągnął w życiu i za to, jaki jest. To porządny człowiek. Ma dobre serce, pomaga potrzebującym. Jeżeli miałbym powiedzieć, że nie jest bywalcem nocnych klubów, to musiałbym skłamać. Ale jeżeli miałbym powiedzieć, że jest złym człowiekiem i bije ludzi, to też musiałbym skłamać. Mojej opinii o Radku nie zmienią artykuły w "Fakcie" i "Super Expressie". " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: popieraj cuda i wianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:32 Gdybym powiedził, że Sławek jest idiotą to bym sklamał, gdybym powiedział, że oszykuje ludzi uprawiając politykę też bym skłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: popieraj cuda i wianki 22.08.08, 17:40 Trzeba dodac, ze NIC nie upowaznia do wyrazania takiej opinii, ale wiem, ze czesto pan Nitras traci kontrole nad tym co mówi... To porządny człowiek. Ma dobre serce, pomaga potrzebującym. Pomagał ostatnio przy zmianie zarzadu urzedu marszalkowskiego. Jeżeli miałbym powiedzieć, że nie jest bywalcem nocnych klubów, to musiałbym skłamać. Ale jeżeli miałbym powiedzieć, że jest złym człowiekiem i okłamuje ludzi... to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: popieraj cuda i wianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:53 to ... byś łgał? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: popieraj cuda i wianki 22.08.08, 18:06 to bym przytoczył wyroki sądowe... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W, wszystko ma cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 18:14 ci co walczyli z rezimem o wolna Polske czasami sie ubabrali, przynajmniej niektorzy z nich bo walczyli z takim przeciwnikiem inni walili w gacie ze strachu siedzac cichutko, co gorsze ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wszystko ma cenę 22.08.08, 18:44 "zauwaz jak wielu działało w podziemiu, ale takze donosiło słuzbom... Pokorne ciele... ;))" ----------------------------------------- Rozumiem, ze nawiazujesz nie do pana Nitrasa... ale do przytoczonego fragmentu! Masz racje, gdy ktos działał musial liczyc sie z próba nawiazania wspólpracy czy zmuszenia do tejze! Czasy były takie, ze rzeczywiscie dzis sie smiejemy, ale wtedy czesto chodzilo o zycie! Wczoraj opowiadali o sportowcach i słuzbach w tamtych czasach, jeden z dziennikarzy wspominał, ze jednego z wegierskich mistrzow zaprosił na rozmowe, a ten go lojalnie uprzedzil, ze bedzie musial zglosic słuzbom fakt nawiazania kontaktu! Sam wiec uznal, ze poinformuje swoimi kanałami słuzby, widocznie jego interesował sport i walka na arenie lekkoatletycznej, a nie inne zmagania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm Re: wszystko ma cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 21:33 sukcesy na Olimpiadzie wiadomosci.onet.pl/1811907,12,item.html to sprawa tego rządu Odpowiedz Link Zgłoś