drugi_copilot 21.11.11, 15:00 Witam, Czy gdzieś jeszcze można dostać Kingdom McQueena? Strawberry nie ma, żadna znana mi perfumeria nie ma... Na allegro trochę strach kupować, nie potrzebuję podróbki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iron_sabbath Re: Kingdom 22.11.11, 03:37 Na Allegro są dostępne. zarówno wersja edp, jak i edt oraz limitowana (tylko opakowanie jest inne, zapach ten sam, ale to pewnie wiesz). Odpowiedz Link
drugi_copilot Re: Kingdom 22.11.11, 11:02 iron_sabbath napisała: > Na Allegro są dostępne. zarówno wersja edp, jak i edt oraz limitowana (tylko op > akowanie jest inne, zapach ten sam, ale to pewnie wiesz). Wiem, ale na Allegro obawiam się kupienia podróbki. Z tego co słyszałem, zakończono produkcję tego zapachu, więc szukam sprawdzonych sklepów, gdzie mogą mieć końcówki. Odpowiedz Link
joanniucha Re: Kingdom 22.11.11, 12:21 Nie kupisz podróbki bo tego nie podrabiają ;), ja już mam drugą butelkę EDP z all i z całą pewnością jest OK :). W sklepach nie znajdziesz. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kingdom 24.11.11, 13:30 Tak, nie martw sie o podrobki- Kingdom bylo niestety komercyjnym fiaskem (choc artystycznie to swietny zapach), zatem opcja falsyfikatu odpada- zreszta flakon technicznie jest ciezki do podrobienia. Mi migaly Kingdom jeszcze rok temu w Anglii, w TK Maxx, teraz sa juz wyprzedane- wciaz latwiej dostac nawet u nas My Queen. Pamietam jeszcze zestawy Kingdom i ekstrakt w Super-Pharm, ale to juz niestety historia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link