Dodaj do ulubionych

Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe)

10.06.04, 07:26
Wracajac do lat mlodzienczych (-10 lat) pomyslalam, ze z checia odkupilabym
wode Chloe Innocence (firmy Chloe), ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie,
ktokolwiek ma...

Blagam zmilujcie sie nade mna :-)
Obserwuj wątek
    • ziereal Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 01:32

a jak to to pachnie?:)
      • staua Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 02:18
        Ja tez chetnie kupie. Na Ebay widzialam za 80 dolarow (poczatek aukcji).
        Pachnie konwaliami wg mnie.
        • mrouh Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:01
          Czy to o to chodzi?

www.dionet.pl/main.asp?AKCJA=PRODUKT&PRODUKT_ID=1037&SESJA_ID=200406111203ACGIQTMJZSFIHYCCYSJO
          • mrouh P.S. CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:06
            Nie wiem, czy ten link Wam zadziała, widzę po adresie, że może być problem. W
            każdym razie w dionecie możecie znaleźć dwie pojemności. Osobiście jeszcze nie
            robiłam tam zakupów, ale ktoś z forum juz zamawiał, niedługo bedzie chyba wiadomo:-)
          • forevermore79 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:08
            Mysle, ze nie- Stokrotka poszukuje lekkiego, konwaliowego, kwiatowego zapachu
            Innocence- w jasnych, wydluzonych i pieknych flakonach- Chloe Lagerfelda zas to
            jeszcze starszy, klasyczny, ciezki zapach, podobnie jak dostepny takze w
            dionecie Narcisse. Ciezko o Innocence juz, ale powodzenia :-). Szkoda, ze tyle
            milo kojarzacych sie zapachow znika.
            • forevermore79 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:13
              A na allegro znalazlem tylko zestaw 10 probek Innocence po 1ml za 37 zl, ale wg
              mnie kupowanie probek z natury bezplatnych mija sie z celem, a nieposiadanie
              flakonu to jednak zadna przyjemnosc :-)
              • charade Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:25
                Forever, jak się nie ma co się lubi... Próbki są oczywiście bezpłatne, tylko
                kto Ci je da ?
                • ziereal Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 16:22
                  dokladnie:(.jakos tych probek nikt nie chce dawac..
                  kupowalam juz od tego sprzedawcy i jest naprawde bardzo przyjemny. poza tym cen
                  nie ma jakichs wysokich:).
            • mrouh Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:41
              forevermore79 napisał:

> Mysle, ze nie- Stokrotka poszukuje lekkiego, konwaliowego, kwiatowego zapachu
              > Innocence- w jasnych, wydluzonych i pieknych flakonach <ciach>

O, to przepraszam, ja tam zielona jestem:-) Tak mi się rzuciło w oczy:-)
              • staua To te, zobaczcie: 11.06.04, 17:08
                cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=602&item=5500280789&rd=1&ssPageName=WDVW

dlugi URL a tinyurl.com nie dziala jakos, przepraszam.
                • stokrotka1977 Re: To te, zobaczcie: 13.06.04, 17:20
                  Dzieki, na Allegro widzialam Chloe ale Narcisse czyli inna wode. A na e-bay
                  nigdy nie kupowalam.

Dzieki za wyjasnienie - tak nie chodzilo mi o Lagerfelda, tylko o marke Chloe,
                  a dla mnie woda pachnie konwaliami, lilia wodna i delikatnym bzem i peonia...

Ale NIGDZIE juz jej nie ma niestety...
    • stokrotka1977 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 13.06.04, 17:24
      Dzieki za info - juz zalicytowalam probki Innocence, a jak szukalam wczesniej
      to nigdy nikt ich na Allegro nie oferowal.

Dzieki za info.
      • stokrotka1977 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 14.06.04, 17:07
        No nie, ktos mnie przelicytowal i dal ponad 50 zl za 10 probek po 1ml czyli w
        sumie 10 ml, hhm co robic?

Licytowac nadal????? Wyjdzie upiornie drogo z kosztami przesylki...
        Poradzcie
        • ziereal do stokrotki 14.06.04, 18:30
          Napisz do tego pana na priva z pytaniem czy jeszcze ma chloe innocence:).
          Bo jezeli jeszcze ma-to wystawi ja te zejda i wtedy masz szanse jeszcze raz
          wystartowoac.
          A z reguly (aczkolwiek jak wiadomo od tej sa wyjatki) wystawia parorazowo.
          Jezeli uda Ci sie kupic - teraz , to z kolei mozesz i tak sie zapytac czy za
          dopłata nie moglby Ci tych probek wiecej wyslac.
          Z mojego doswiadczenia wynika, ze facet jest ok (ja licytowalam Pi Givenchy
          meskie, ale bedac w perfumerii doszlam do wniosku, ze dla mlodego chłopaka
          lepsza jest jednak Herrera i nie wycofujac sie z aukcji poprosilam go o
          zamiane.PAn napisal mi, ze nawet moze zrobic mix z wod meskich bedacych na
          aukcji i mimo iz wygralam Pi, to -pozwolil mi"Zamienic"ja na herrerę).
          pzd
          • stokrotka1977 Re: do stokrotki 14.06.04, 19:37
            Dzieki, ja tez juz od niego kupilam - zapach mojej mlodosci z 1995 Sun Monn
            Stars Lagerfelda.

Tak zrobie, dzieki za rade,

Aldona
    • ziereal do Stokrotki 16.06.04, 10:19
      napisz co spzredawca Ci odpisał:)
      bo chyba dalej licytujesz? (61zł:()
      • stokrotka1977 Re: do Stokrotki 16.06.04, 12:41
        Odpowiedzial, ze byc moze bedzie mial. A ja juz dalej nie licytowalam? Moj nick
        na allegro to IKSMD
        • ziereal Re: do Stokrotki 16.06.04, 17:40
          jest jeszcze jedna opcja.
          jak bedzie mial, popros go o aukcje dedykowana, moze sie zgodzi:)
          pzd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka