forevermore79 Szalonym miksem :) 25.07.12, 09:40 Czyli klasyczny A*Men doprawiony Montale Mango Manga- takie powinny byc letnie wariacje! Wyszlo slodko, upojnie i tropikalnie, pare imieninowych komplementow tez zgarniete. Trzeba tylko omijac pszczoly oraz osy :) Odpowiedz Link
elve Re: Szalonym miksem :) 25.07.12, 10:29 wcześnie zaczynasz świętowanie :) ja niestety spełniam obowiązek testerki. i zatem, aż do prysznica, na rękach rezydować będą: Isobutavan, Benzyl Acetate, Methyl Diantilis i Ethylene Brassylate. i weź to zapamiętaj :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Szalonym miksem :) 25.07.12, 10:39 No co mam zrobic, wyszlo, ze swietuje sie moje urodziny, imieniny, Dzien Dziecka, gwiazdke,a jeszcze cos po drodze by sie znalazlo :) Wazne, ze sie zakonczy dobrym grillem, ktory zamarynowalem w iscie mistrzowski i aromatyczny sposob. Nazwy brzmia skomplkowanie fakt, jak ten Benzyl pachnie to akurat pamietam! Ale po prysznic zaaplikuj jakas gotowa kompozycje, please :) Odpowiedz Link
elve Re: Szalonym miksem :) 25.07.12, 15:48 zdecydowanie będzie gotowiec :) po pierwszym prysznicu była Pampleluna, a teraz rozmyślam nad Lumiere Blanche, w taki upał? hm... a Benzyl Acetate pachnie acetonem, jasnością i gardenią! Odpowiedz Link