mathilde17 Guerlain, Mugler, Huitieme Art... 04.08.12, 21:11 Sprzedam: Guerlain, Herba Fresca, 75 ml z małym ubytkiem (perfumy sięgają ciut powyżej dolnej krawędzi koszyczka na flakonie), pudełko - 160 zł Angel EDT, 40 ml minus jakieś 3-4 ml, pudełko, folia, 150 zł no i niestety mój ostatni zakup, który tak mnie ucieszył, a następnie rozczarował, jako że znika z mej skóry szybko i bezpowrotnie: Sucre d'Ebene Huitieme Art Parfums, 40/50 ml, pudełka brak, 250 zł, Intuition Estee Lauder, 40/50 ml, pudełka brak, 90 zł Plus przesyłka. Zdjęcia na życzenie. Wolę sprzedać, ale jeśli wymiana, to na Tendre Poison, OI, Chanel 5 edp, Nasomatto Pardon, Chambre Noire Olfactive Studio, Jardins de Kerylos PG, Ta'if Ormonde Jayne... Oprócz tego, wymienię na końcówkę/odlewkę czegoś ciekawego (nie mniej niż 15 ml, najchętniej jednak w oryginalnym flakonie) następujący zestaw próbek. Głównie robione (tam, gdzie fabryczne, jest gwiazdka), w znakomitej większości z niewielkim ubytkiem (przetestowałam raz i wiem, że do nich nie wrócę): Penhaligon's: Sartorial*, Lavandula*, Castile* Parfum d'Empire: Eau de Gloire*, Ambre Russe*, Aziyade*, Equistrius*, Yuzu Fou Lubin: L de Lubin*, Nuit de Longchamp* Boadicea the Victorious: Complex* Diptyque: L'eau* La Prairie: Life Threads Platinum* Annick Goutal: Nuit Etoilee, Mon Parfum Cheri Parfumerie Generale: Cuir Venenum, Bois Blonds, Papyrus de Ciane, Drama Nuui, Corps&Ames YsUzac: Monodie, Metaboles, Lale CdG: Skai, Garage Demeter: Wet Garden, Firefly, Thunderstorm, Snow, Dirt Olfactive Studio: Autoportrait, Still Life Jo Malone: Lime, Basil & Mandarin Neela Vermeire Creations: Trayee Kai: Eau de Parfum Atelier Cologne: Vanille Insensee Nasomatto: Silver Musk ProFumum: Battito d'Ali L'Artisan Parfumeur: Patchouli Patch Histoires de Parfums: Petroleum Absolut Cartier: Must Proszę o kontakt na gazetową. Odpowiedz Link
anka_res Kate Moss Summer Time - unikat, 50 ml 04.08.12, 21:59 niewielki ubytek (foto na maila) tester, oczywiście oryginał 65 zł + wysyłka kontakt @ gazetowy lub PW na wizazu:) Odpowiedz Link
krisiu19 Burberry Brit Men 100ml - super cena 05.08.12, 12:39 Wyprzedaż z mojej kolekcji Sprzedam: Burberry Brit Men 100ml TESTER (bez kilku psików testowych) Kupiony w znanej i sprawdzonej perfumerii internetowej ŚWIETNA CENA - jedynie 94zł (już z przesyłką polecony prio) kontakt: krisiu @ wp pl Odpowiedz Link
krisiu19 Chopard Noble Vetiver - korzystna cena 05.08.12, 12:54 Wyprzedaż z mojej kolekcji Sprzedam: Chopard Noble Vetiver - ok.72/80ml Opis: www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Noble-Vetiver-10677.html www.e-glamour.pl/product-pol-23695-Chopard-Noble-Vetiver-80ml-M-Woda-toaletowa.html Piękny, luksusowy flakon :) Kupiony w znanej i sprawdzonej perfumerii internetowej ŚWIETNA CENA - jedynie 116zł (już z przesyłką polecony prio) kontakt: krisiu @ wp pl Odpowiedz Link
karolinkakikicurie sprzedam GHOST i NOA miniatury tanio 05.08.12, 21:03 sprzedam w komplecie za 53 zł plus 7 zł przesyłka - GHOST deep night 10 ml użyta dwa razy oraz około 4-5 ml pozostałe z 7ml NOA ( biała klasyczna ) mogę dorzucić próbki lolity i lolity si - zdjęcia i kontakt e- mail : kiki06@interia.pl Odpowiedz Link
karolinkakikicurie Re: sprzedam GHOST i NOA miniatury tanio 06.08.12, 09:06 karolinkakikicurie napisał(a): > sprzedam w komplecie za 53 zł plus 7 zł przesyłka - GHOST deep night 10 ml użyt > a dwa razy oraz około 4-5 ml pozostałe z 7ml NOA ( biała klasyczna ) mogę dorzu > cić próbki lolity i lolity si - zdjęcia i kontakt e- mail : kiki06@interia.pl przepraszam za przeoczenie CACHAREL NOA miało być rzecz jasna;) Odpowiedz Link
figarro Winter Delice, Molecule 01, Demeter Quince, Sushi 05.08.12, 22:20 Sprzedam: Demeter Quince (pigwa) ok 28/30ml - 80,00zł Demeter Sushi ok 27/30ml - 76,00zł Escentric Molecules MOLECULE 01 2/3 ze 100ml - 290,00zł Shiseido Zen unikat biały słupek z 2000 roku ok 90/100ml - 290,00 CdG2 ok 94/100ml (mogę zważyć) - 199,00zł T4T ok 40/100ml brak korka - 149,00zł Annick Goutal Eau de Lavande - ok 80/100ml - cena do uzgodnienia, lub wymiana Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice - ok 55/125ml - 149,00zł do ceny należy doliczyć koszty wysyłki wg poczty polskiej (preferowana, paczka pocztowa z zadeklarowaną wartością, lub opcją "ostrożnie" za dopłatą). na życzenie mogę przesłać zdjęcia na maila kontakt: figarro@gazeta.pl Odpowiedz Link
anka_res Estee Lauder Sensuous Noir 50 ml 05.08.12, 22:55 Produkt, kartonik, ubytek ok. 6 ml - oczywiście oryginał, kupiłam w perfumerii na lotnisku Wymienię na Chance EDP lub Chance Tendre, ew. sprzedam 125 zł + wysyłka. Kontakt @ gazetowy lub PW na wizażu ;) Odpowiedz Link
prowokatorka73 Chanel nr 19 edp 33/35ml 06.08.12, 15:10 Nie mam kartonika.Cena 155 zł.Zapraszam. Odpowiedz Link
annaseraffina Sprzedam lub wymienię 06.08.12, 23:36 Sprzedam lub wymienię : Dolce Vita edt flakon 30 ml ubytek ok.4ml nowa wersja, mam kartonik Armani Mania edp 75ml/ zostało ok.32 ml Mauboussin Historie d'Eau edt -40ml/zostało 30 ml, mam kartonik T.M. Innocent 25ml/zostało 1/2 Lancome Tresor Midnight- odlewka poj. ok. 10ml Givenchy Hot Couture- odlewka poj. ok.10 ml Elie Saab -odlewka ok. 10 ml Chloe - odlewka ok.30ml Coco czarna- ze 3ml Aqua di...- odlewka 5ml ubytek psika testowego Y.Yamamoto- odlewka ok.10 ml Tea Rose-odlewka ok.10 ml Escada Moon Sparkle edt dla panów- 75ml/ zostało 50 Ceny do uzgodnienia, w zaleznosci od pojemnosci ,zainteresowanym podam mailowo. Chętnie tez wymienię się lub kupie :Miss Dior Cherie starą wersje oraz Pure Poison. Mail-seraffina30@wp.pl lub zapraszam na wizaż ,nick Seraffina Pozdrawiam :) Odpowiedz Link