bromba_bez_glusia 08.08.12, 21:44 Witam, czy FdB Lutena pachną tak samo jak te wycofane Shiseido? FdB Shiseido uwielbiałam a tych Lutena nie wąchałam. Aha, i wie ktoś może gdzie je najtaniej kupić? Bo na razie znalazłam je tylko na strawberry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Feminite du bois 09.08.12, 09:19 Witaj, nowe FdB maja nieco inna formule, co przyznal zreszta sam Lutens. Wzmocniono koncentracje do EdP, zapach jest trwalszy, ale dla mnie juz bez az takiej lekkosci akordow i glebi. Solidny, trwaly, choc juz nie posiadajacy takiej tajemniczej aury. Na pewno arty posiadania i poznania, ale jesli jestes zagorzala fanka poprzedniej Feminite, to moze czegos Tobie ta brakowac- testy zatem wskazane. Wersja Shiseido bywa jeszcze w internecie, ale ceny rosna, a dostepnosc maleje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ruda.grazka Re: Feminite du bois 09.08.12, 16:18 Moja mama przez długi czas używała FdB Shiseido. Ja kontynuuję domową tradycję Lutrens'owskim Feminite. Różnica jest, szczególnie wyczuwalna dla osób, które długo używały pierwotnego FdB, ale polecam przetestować ten w nowszym wydaniu. Oba są piękne Odpowiedz Link
bromba_bez_glusia Re: Feminite du bois 09.08.12, 20:06 Dzięki za odpowiedzi. To chyba zaszaleje i kupię je sobię. FdB Shiseido pachniały na mnie cudownie, ale bardzo krótko. Nie mam szczególnie wrażliwego nosa, więc podejrzewam że różnicy między Shiseido a Lutena nie wyczuję:) Grunt że Lutena są są trwalsze. Odpowiedz Link