forevermore79 03.09.12, 14:15 Nowy kwiatowo-pizmowy zapach w stalej ofercie marki, na rynku juz od pazdziernika. www.sandrascloset.com/estee-lauders-new-scent-very-estee/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: News- Estee Lauder: Very Estee 04.09.12, 20:21 Wiecej na: moodiereport.com/document.php?c_id=29&doc_id=32233 Odpowiedz Link
forevermore79 Re: News- Estee Lauder: Very Estee 17.10.12, 09:47 Jest juz w Polsce- nie tego oczekiwalem, zamiast udanego nawiazania do tradycji Lauder, dostalem kwiatowo-owocowy zapach z nuta jak dla mnie przypominajaca lakier do wlosow :-) Odpowiedz Link
furka_dusz Estee Lauder: Very Estee 06.12.12, 19:48 Nie wiem, co mnie skusiło, żeby przy teście od razu namiętnie spryskać nadgarstki. Chyba jakaś generalna świadomość delikatności poprzednich florali EL i ogólnie, niejakie zaufanie do marki po Sensuous. Tutaj: błąd i to solidny - Very Estee nadaje się w mojej opinii jedynie do natychmiastowego zszorowania. Nie znalazłabym mu zastosowania absolutnie do niczego innego, a wyobraźnię mam bogatą - nawet złośliwej szefowej strach dać w prezencie, wszak broń to będzie obosieczna. To obuch kwiatów z PRL-owskiego bukietu imieninowego (z całym sentymentem do bukietów, choćby i z goździków i frezji!) uwieczniony w słodkawym syropie. Życia to ma w sobie tyle, co girlanda nieśmiertelników. Klasy - co marmolada porzeczkowa. Przykro mi to pisać, ale jeśli brand reklamuje swój produkt jako kwintedencję współczesnej 'luksusowej kobiecości spod szyldu EL', to czuję się niewyraźnie podpisując się pod takim 'manifestem', jako ich klientka. Uciekać! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Estee Lauder: Very Estee 07.12.12, 00:15 No jest kiepsko i nieco zenujaco niestety- w moim poprzednim wpisie obrazilem chyba lakiery do wlosow :) Juz wolalbym perfumowac sie klasycznym Elnettem- ktory historycznie jest swietny, ale w wersji podstawowej pachnie nieco odstreczajaco heh. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: News- Estee Lauder: Very Estee 14.12.12, 14:25 Bardzo fajnie podsumowal ta premiere Persolaise: "(...) It's vaguely floral, vaguely woody, vaguely powdery... in fact, it vaguely smells like vaguely approaching a perfume counter and vaguely thinking, 'Hmm, I may be vaguely close to the perfume counter." :-) persolaise.blogspot.com/2012/12/playing-catch-up-autumnwinter-2012-part.html Odpowiedz Link