dori7 l'Elue Remy Latour 02.09.04, 01:16 prezent urodzinowy :) pachnie jak skrzyzowanie Organzy, Champs-Elysees i 5th Avenue, jest zabojczo slodki, ale o dziwo calkiem, calkiem mi sie podoba :) Odpowiedz Link
renia30 Eau de Dolce Vita od rana 02.09.04, 17:52 potem addict EF z olejkiem grejfrutowym - fajne połączenie wyszło :o) Odpowiedz Link
ziereal rozszczepienie osobowosci... 02.09.04, 19:35 hot couture epd, na nadgarstkach bvlgari bvl, na lewym grain de folie-gresa, a na wlosach brit burberry., nie nie zwariowalam, testy ;). Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę ... 02.09.04, 22:17 Zarzuciłam chwilowo miłość dni ostatnich - Grain de Folie Gresa - i oswajam się z Black Cashmere który mnie hipnotyzuje od momentu kiedy się pojawił. No po prostu muszę go miec i już! Piękny. Dziś znalazłam pierwszą osobę, której się spodobał od razu od pierwszego niucha - to moja bliska kolezanka z pracy :)))) Odpowiedz Link
ziereal Re: Dziś pachnę ... 02.09.04, 22:24 balbina_alexandra napisała: > Zarzuciłam chwilowo miłość dni ostatnich - Grain de Folie Gresa - i oswajam się > > z Black Cashmere który mnie hipnotyzuje od momentu kiedy się pojawił. No po > prostu muszę go miec i już! Piękny. Dziś znalazłam pierwszą osobę, której się > spodobał od razu od pierwszego niucha - to moja bliska kolezanka z pracy :)))) o.troszeczke oftopicowo:). ja dzisiaj dostalam grain de folie od marli (w ramach wymiany, chociaz ona nie moze sie cieszyc poki CO , bo paczka do niej wyslana..jeszcze nie dotarla:(] -i jest naprawde rewelacyjny:). mnie sie bardziej podoba od pamplelune ;). a black cashmere, az chcialabym go poczuc na kims, bo nie wierze, ze moze sie ladnie rozwijac ;).pzd Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę ... 08.09.04, 12:34 Ja znam grain de Folie od dawna - najpierw upolowałam miniaturkę - strasznie mi się spodobała, bo pachnie wspaniale, rześko, zielono i cierpko :) Niestety u nas nie ma nigdzie w Trójmieście, nabyć nie ma jak, ale cóz to znaczy wobec uprzejmości niektórych forumowiczów! Małgosia podnosi mnie na duchu w ciężkich chwilach swoimi wspaniałymi listami i wypatrzyła dla mnie tego gres (duży buziak dla Ciebie :))). Black Cashmere mi się podoba. Nie czułam go na zadnej ze znajomych osób, ani też na nikim w tłumie. Na mojej skórze uważam rozwija się bardzo fajnie :) chyba nie jest tak źle, skoro ten zapach spodobał się już dwóm moim znajomym, które go wyniuchały na mnie! Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę ... 08.09.04, 18:08 :)))) I dla Ciebie buziak, Balbinko. A dziś pachnę od rana kropleką Nu EDP, ależ to mocne (z próbki). Zimą używam edt, bardzo lubię. Odpowiedz Link
dori7 Cool Water - prawie sie udusilam 03.09.04, 03:07 Jutro wyjezdzam i probowalam zbadac, czy mzoe uda sie zabrac jako psikadlo Cool Water, ktorych wielka butla straszy od kilku lat na polce. Brrrr. To byl horror. I do tego niezmywalny horror!! Odpowiedz Link
kasia.winna Habit Rouge 03.09.04, 10:36 Dla rozgrzewki po długiej przerwie. Ujawniły dziś dziwne oblicze. Podwórkowy kot, rezydujący na parkingu, odprowadził mnie pod same drzwi biura przyklejony niemal do mojej łydki. Do tej pory zupełnie mnie ignorował. Waleriany nie używam:-) ???? Odpowiedz Link
stokrotka1977 Halloween J. del Pozo 03.09.04, 12:53 A ja Halloween juz od 2 dni! :-))) Podobno pieknie pachnie na mojej skorze... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 03.09.04, 15:53 szyja i za uchem - Feminite du Bois prawa ręka - kenzo jungle, znów go odnajduję, znów się zakochuję w nim... trzeba będzie nabyć lewa ręka - happy heart clinique - już prawie go nie ma... Odpowiedz Link
luloo1 Dziwny zapach "Clean" (sample) 03.09.04, 16:11 Hm, pachnie namydlonym ciałem. Ciekawy. Opakowanie surowe, etykietkowe, jakby zrobione na poczekaniu przez no name'owy sklepik retro. Odpowiedz Link
taje Daim Blond SL 07.09.04, 09:50 skóra, irys, morela, heliotrop; no sama nie wiem - raz mi się podoba bardzo a potem pojawia się nuta dżemu morelowego Odpowiedz Link
dixi Twice Iceberga 07.09.04, 21:20 ...i mam wrazenie, ze znika na mnie blyskawicznie; a szkoda :) Odpowiedz Link
szczekuszka Cashmir chopard 07.09.04, 21:14 Pachnie naprawde slodko i czuje sie naprawde rozkosznie. :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Que viva Escady 08.09.04, 12:37 Po tygodniu ciężkiego uderzenia - Angel Innocent na zmianę z Black Cashmerem (próbki) dziś słodko i dziewczęco - Que Viva. No jakoś strrrrrrasznie lubię ten zapach. Nie znam wszystkich sezonówek Escady, ale z tych które znam - uważam za najładniejszy i najbardziej udany :) Odpowiedz Link
renia30 Do Balbinki :o) 08.09.04, 17:19 Hej hej - napisz proszę jak z trwałością Que Viva? Z opisu zapach mi się baardzo podoba, niestety nie miałam okazji go powąchać. Kusi mnie zakup w ciemno ale nie wiem jak z trwałością... pozdr R Odpowiedz Link
balbina_alexandra Do Reni :) 09.09.04, 12:59 To fajny zapach - lubię bardzo - choć już jestem z lekka nim znudzona :) Jest to tak jak i wszystkie sezonówki edt - ale o dziwo zapach strasznie trwały - ja go czuję na sobie przez cały dzień. Co mnie osobiście nawet dziwi, bo mi się ostatnio coś przekręciło i na sobie to już kompletnie nic nie czuję, może oprócz Black Cashmere! No Que Viva nie jest zupełnie w typie dzisiejszych escadowych landrynek :D Renia, a może byś sie chciała na coś wymienić? Ja mam 30ml z niewielkim ubytkiem, i mam nawet jeszcze kartonik, nie zdążyłam wyrzucić :))) Już mnie kuszą nowe rzeczy, chyba powinnam się powiesić na suchej gałęzi :( Odpowiedz Link
renia30 Do Balbinki :o) 09.09.04, 17:50 Wysłałam do ciebie maila gazetowego, daj znać czy przeszedł? Buziaki R Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę ... 08.09.04, 17:24 Lacoste. Przymierzam sie do Safari od jutra. Odpowiedz Link
damona Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 16:14 Very Irresistible - dostalam wczoraj miniaturke w Sephorze, wiec korzystam, bo testera nigdy nie przyszlo mi do glowy uzyc, zeby wyprobowac ten zapach. Wlasciwie to nawet nie wiem dlaczego. Mily zapach, kwiatowo nieskomplikowany. Malo trwaly, ale moze to wina tego, ze to EDT. Odpowiedz Link
delie Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 17:40 Black Cashmere [z próbki] i jestem w szoku, że perfumy, które testowane w zeszłym roku w Sephorze doprowadziły mnie prawie do utraty przytomości zapachem kościelnego kadzidła, mogą w tym roku pachnieć na mnie tak ładnie...czerwonym winem? :-)))))) Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 18:20 JPG Classique edp - to kolejny dzień z tym zapachem, staję się monotematyczna :o) Odpowiedz Link
dixi Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 20:06 Addict z próbki, dostalam przed godzinką:) piękny jest... :) oczarował mnie, a wiosną mi sie nie podobał, niuchnęłam jakoś raz w perfumerii i stwierdzilam ze fuuj;) może dlatego, że gorąco było wtedy a to zapach stanowczo na chłodniejszą porę, pachnie korzennie i rozgrzewająco, niczym grzane wino z korzeniami ;) znow niuchnęlam nadgarstek... no chyba nie poprzwestane na posiadanych 1,2 ml:)) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 19:55 diuną. i jeśli pogoda się utrzyma, to tak będzie dłużej. Odpowiedz Link
blackrose86 Re: Dziś pachnę ... 09.09.04, 22:22 Gucci Eau de Parfum 2 bo mi smutno a ten zapach jest taki radosny. pozdrawiam Odpowiedz Link