sorbet 29.08.04, 23:51 Z BN info, że za kilka miesięcy pojawia się już być może nowa seria CdG Series pt. FOOD:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Nowe Comme des Garçons Series 30.08.04, 12:10 Na BN "spekulacje" na temat jakie to jedzenie (mięso, curry czy ryba :-) Jest i fajny pomysł, że będzie to 5 podstawowych smaków. Myślę, że będzie "uzależniające" czyli czekolada:-), "proste" - ryż lub nawet chleb, bardo chciałbym żeby był zapach "kwiatów w jedzeniu":-), np. neroli (mamy "che buoi" czyli deser - krem z kwiatami grejpfruta). A może po prostu mleko:-) i ser? Jak myślicie:-) Odpowiedz Link
maja1000 Re: Nowe Comme des Garçons Series 30.08.04, 12:24 Mam nadzieję, że nie będzie to wędzona ryba, surowe mięso, czy chleb ze smalcem:-(((. Jak można przypuszczać po 'odjechanej' 6 serii raczej nie będą to produkty spożywcze uznane za najsmaczniejsze. Chciaż gorzka czekolada z nutką cynamonową podlana mlekiem (ale bez słodkiej nuty) to byłoby to czego zaraz po Garage ja sama użyłabym najchętniej:-))). Mogłoby jeszcze powstać coś o zapachu świeżo umytej zielonej sałaty... Odpowiedz Link