hispana Il profumo 23.01.07, 14:02 wysylaja do polski, nie znam kosztow przesylki, wszystko tu wyglada ladnie i przejrzyscie www.ilprofumoshop.com/ Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Il profumo 31.07.07, 18:57 wszystko fajnie z Il Profumo, ale... przy cenie flakonika 50 ml rzędu 70 euro koszty przesyłki do Polski wynoszą... 29,5 euro!!!! Pogięło ich chyba równo. Odpowiedz Link
hispana CSP 23.01.07, 14:03 www.comptoir-sud-pacifique.com/ przy zamowieniu na ponad 100 EUR nie placi sie kosztow przesylki, wczoraj zlozylam zamowienie, czekam na towar Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: perfumerie internetowe - kto zamawial? 02.05.07, 12:21 www.fragrancenet.com/f/net/?mv_pc=gSg1zN/uOgQ-nAYf7UvQ3FxptgLRQE9SZQ dzis zamowilam po raz pierwszy.Ma ktos doswiadczenia z ta firma internetowa? Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: perfumerie internetowe - kto... c.d. :) 02.05.07, 12:31 ..... znaczy -.doswiadzcenia w sensie negatywnym czy pozytywnym?:) Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: perfumerie internetowe - pytanie nr 2:) 02.05.07, 12:36 a na strawberry - czy tez sprzedaja tam probki- mini- produkty , jak na fragrancenet? - dziekuje za gory za reakcje:) Odpowiedz Link
mmoni Re: perfumerie internetowe - pytanie nr 2:) 02.05.07, 15:26 Zależy, co Ciebie interesuje. Nie mają oferty próbek do wszystkich zapachów, ale ostatnio jak tam grzebałam, zauważyłam próbkę Escada Signature i sporo miniaturek w przystępnych cenach. Odpowiedz Link
fa25 Re:zagraniczne internetowe perfumerie 27.05.07, 01:28 Perfumy których szukam są niedostępne na Truskawie w przeciwieństwie do Perfume Emporium, e-bay i jeszcze kilku innych zagranicznych. Kto z Was kupował na Emporium lub ma jakieś doświadczenia z innymi ? Czy są równie wiarygodne jak Truskawa i czy realizują zlecenia z Polski ? Odpowiedz Link
huskyman Re:zagraniczne internetowe perfumerie 02.06.07, 00:28 Jak to jest z truskawka? Od jakiej kwoty naliczają cło? Ile Wam szła wysyłka? Odpowiedz Link
ludus Re:zagraniczne internetowe perfumerie 18.10.07, 12:20 Witam. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia z zagranicznymi perfumeriami internetowymi? Proszę o mozliwie konkretne adresy i opisy Odpowiedz Link
ludus Re:zagraniczne internetowe perfumerie 18.10.07, 12:20 Witam. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia z zagranicznymi perfumeriami internetowymi? Proszę o mozliwie konkretne adresy i opisy Odpowiedz Link
ludus Kradną - perfumeportal.co.uk! 18.10.07, 12:22 ...i wygląda na to, że kradną profesjonalnie... Odpowiedz Link
achemiczka Iperfumy.pl 12.06.07, 08:51 Hej, znalazłam taki sklepik i tak sie zastanawiam czy ktoś coś u nich kupował, chyba ceny mają dobre i te promocje... Strona całkiem sensownie zrobione, pogrupowanie mi się podoba :) www.iperfumy.pl Odpowiedz Link
sorbet [wątek przeniesiony] iperfumy 18.07.07, 00:35 iperfumy - wasze opinie irasiadd 29.06.07, 22:33 + odpowiedz Zamówiłam perfumy. Jak się okazało pośrednio były one ze sklepu iperfumy.pl. Cena bardzo atrakcyjna . Woda przyszła dzisiaj i teraz mam wątpliwości, czy jest ona oryginalna. Jutro porównam je w tradycyjnej perfumerii.Być może jestem przewrażliwiona,ale na spodzie nie było nalepki z pojemnością, tylko delikatny napis, który zresztą już się starł. Zatem - piszcie co sądzicie o tej perfumerii, bo sama już nie wiem,czy to moja bujna wyobraźnia czy rzeczywiście nie jest to produkt oryginalny. • Re: iperfumy - wasze opinie sacz1 30.06.07, 08:51 + odpowiedz Zamówiłam perfumy z iperfumy.pl i czekam. Słyszałam duzo dobrych opini o tym sklepie, niedługo sama to sprawdze...Jak narazie kontakt telefoniczny i meilowy bardzo dobry • Re: iperfumy - wasze opinie lebiodka 13.07.07, 10:06 + odpowiedz I jak?????????? Też jestem zainteresowana... • Re: iperfumy - wasze opinie jop 13.07.07, 10:57 + odpowiedz A możecie wyrażać to zainteresowanie w wątku o perfumeriach internetowych? W końcu po to on jest. • Re: iperfumy - wasze opinie awrednus 17.07.07, 16:30 + odpowiedz a czy mogę z czystej ciekawości zapytać czy dostałaś jakiś paragon? Odpowiedz Link
amj2 Amour.pl 31.07.07, 16:42 Zdecydowanie polecam. Bardzo szybka przesyłka przez kuriera,dodatkowa próbka. Dobry kontakt mailowy,informacja ,że paczka wyszła. Oryginał w bardzo dobrej cenie (Mania 50 ml 140 zł).Jestem zadowolona. Odpowiedz Link
renia.renia www.dolce.pl 31.07.07, 17:26 Polecam, obadałam sklepik osobiście, znaczy w realu :o) pozdr Odpowiedz Link
lebiodka ad iperfumy 03.08.07, 09:21 Zamówiłam i po dwóch dniach miałam u siebie. Wszystko ok. Można nawet wybrać sobie próbkę przy składaniu zamówienia, ja niestety to przeoczyłam. Powiedzcie mi tylko dlaczego, jak kupłam wodę w Sephorze, to w opakowaniu była mała listewka z kartonu, bodajże z kodem paskowym, a tu jej nie było. Odpowiedz Link
fa25 Re: The perfume shop 04.08.07, 11:18 Wcześniej pytała bez efektów Hispana, teraz ja. Ciekawa oferta, niższe ceny. Czy ktoś wie coś więcej, może zamawiał ? www.theperfumeshoppe.com/scripts/prodView.asp?idproduct=598 Odpowiedz Link
sorbet jak to jest z tym strawberrynet? - misie3k 19.09.07, 18:37 jak to jest z tym strawberrynet? misie3k 19.09.07, 10:05 Z góry przepraszam, jeśli taki temat już był czy tam faktycznie jest tak tanio, czy faktycznie wysłyają do Polski za darmo i nie naliczą mi cła/podatku?! wydaje mi się to delikatnie niewyobrażalne, ale jeśli ktoś to potwierdzi, to będę miał dzisiaj dobry dzień :) ***Re: jak to jest z tym strawberrynet? angelangela 19.09.07, 10:25 Witam przesylka gratis ale clo i podatek naliczja jesli wartosc przesylki jest wieksza niz bodajze 25USD. Jednak mi zwrocili sklep zwrocil cala sume naliczona przez Urzad Celny. Wystarczy napisac do nich maila. ***Re: jak to jest z tym strawberrynet? misie3k 19.09.07, 11:42 :o niewyobrażalne, że jeszcze istnieją takie sklepy a jak jest z cłem/podatkiem - płaci się kurierowi, czy trzeba się gdzies pofatygować po odbiór? i jaka to jest kwota proporcjonalnie? dzięki! ***Wrzuć strawberrynet do wyszukiwarki. sorbet 19.09.07, 12:57 Dostaniesz wszystkie odp. s. ***Re: jak to jest z tym strawberrynet? angelangela 19.09.07, 13:00 Widze ze nikt wiecej nie odpowiada wiec pociagne temat:) Nie pamietam jak dokladnie procentowo przedstawiaja sie oplaty ale ja za za perfumy o wartosci 240zl z zaplacilam 95 zl cla/podatku. Najpierw dostalam pismo z UC o przedstawienie dowodu zakuou i zaplaty, przyslalam im wyciag z karty a pozniej listonosz przyniosl mi przesylke i zaplacilam jemu. ***przeniesiony Odpowiedz Link
sorbet [przeniesiony] www.iperfumy.pl ??? [truskawska] 25.09.07, 11:01 czy to oryginały? Autor: truskawska 24.09.07, 22:48 Co sądzicie o tym adresie: www.iperfumy.pl ??? Ceny są naprawdę atrakcyjne, ale czy wobec tego można wierzyć w autentyczność perfum? Odpowiedz Link
kulusia1 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 01.10.07, 15:16 polecam stronkę www.sebis.pl na ktorej jest sklep internetowy z alternatywnymi perfumami robespierre... sa to odpowiedniki znanych marek takich jak dior, kenzo czy lacoste tworzone na bazie ich oryginalnych olejków no a cena jest znacznie nizsza- 28.50. Polecam! Odpowiedz Link
blysk11 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 04.10.07, 11:33 Polecam z czystym sumieniem nową perfumerie internetową www.perfumy24.pl,robiłam juz tam zakupy,perfumy świeze i oryginalne a przesyłka bardzo szybka.Do tego dostałam miłe prezęciki i przesyłke za darmo:),napewno teraz tylko tam bede kupowac:) Odpowiedz Link
ele_gancki Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 21.10.07, 20:34 Perfumeia Viper. ( www.perfumy-vip.pl ) Czy można jej zaufać? Czy ktos tam kupował? Są oryginalne produkty? Odpowiedz Link
gingers73 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 15.01.08, 10:16 A strona kokai.pl Ktoś tam kupował? Nie znalazłam opinii na jej temat a jest możliwość odbioru osobistego w W-wie więc pytam czy ktos korzystał Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione- fragrancenet.com 29.01.08, 19:41 Autor: ete.micallef Zwracam się z pytaniem do znawców perfum, którzy korzystali z zamówień w tej amerykańskiej perfumerii (szukałam za pomocą wyszukiwarki, ale niestety nie znalazłam odpowiedzi...). Otóż czy można w niej płacić e-kartą Mbanku? I czy długo czeka się na przesyłkę do Polski(znalazłam opinię, że około 15 dni ale może ktoś ma inne doświadczenia. Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. Re: Fragrancenet.com - pytanie fa25 29.01.08, 19:00 Odpowiedz A wysyłają w ogóle do Polski ? Bo kiedyś nie wysyłali. Re: Fragrancenet.com - pytanie ete.micallef 29.01.08, 19:09 Odpowiedz Na ich stronie podane są ceny wysyłki do Polski, z tego wnoszę , że już wysyłają.:) Tylko niestety nie wiem jak mogę zapłacić.:( Re: Fragrancenet.com - pytanie fa25 29.01.08, 19:23 Odpowiedz Jak wysyłają to kartą do zakupów w necie czyli e-kartą mbanku możesz na pewno zapłacić. Odpowiedz Link
kamahi La Donna - polska perfumeria internetowa 21.02.08, 19:10 www.la-donna.pl Właśnie przed chwilą odebrałam przesyłkę w stanie idealnym, więc chce pochwalić sklep za bardzo rzetelną obsługę: 1) Po pierwsze - znalazłam tam niedostępną już prawie J. Lo Miami Glow - 100 ml za 198 PLN. 2) Po drugie strona www wyglada solidnie - są wszystkie dane firmowe (NIP, REGON, adres, itp.) oraz zdjęcie właścicielki, podpisanej imieniem i nazwiskiem - to na pewno przyczynia sie do wzrostu zaufania. 3) Przy opcji przelewu na konto sklepu klient nie płaci za przesyłkę. 4) Perfumy zapakowane są idealnie, w folie bąbelkową i grube tekturowe pudełko - jako miły dodatek - próbka innych perfum. 5) Po złożeniu zamówienia dostawałam na bieżaco mejle z informacją o statusie zakupu. W dzień po dokonaniu przelewu - informacja o tym że towar został wysłany. A dzień póżniej już w mojej skrzynce czekało awizo. Tak więc całkowity czas realizacji zamówienia wyniósł 2 dni! Bardzo serdecznie polecam, zapach oczywiście okazał się jak najbardziej oryginalny, w idealnym stanie. Kamilla Odpowiedz Link
forevermore79 FragranceX.com?- autor: astronomiczna.ania 19.03.08, 20:12 Pytam, ponieważ chciałabym dowiedzieć się, po jakim czasie od momentu zrealizowania zamówienia dotarła przesyłka z zamówionymi w tej perfumerii zapachami. W przypadku przesyłek międzynarodowych w regulaminie zakupów mowa jest o 5 - 12 dniach roboczych. Ja czekam dłużej a przesyłki andal nie ma :( Poza tym miała dotrzeć za pośrednictwem DHL Global Mail. Tymczasem dzwoniąc na Infolinię DHL uzyskałam (dzisiaj)informację, że DHL Global Mail jest usługą realizowaną w ten sposób, że DHL "prowadzi" przesyłkę do Niemiec, natomiast na terenie Polski paczuszki są "przejmowane" przez Pocztę Polską. Zmartwiło mnie to, ponieważ mam złe doświadczenia z PP: ostatnia przesyłka do mnie zagranicy (zawierająca pachnącą zawartość) została okradziona i na rozpatrzenie reklamacji czekam już ponad 2,5 miesiąca:( Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Re: FragranceX.com?- autor: astronomiczna.ania 26.03.08, 18:44 Podciągam wątek i ponawiam prośbę o informację od osób, które korzystały z usług fragrancex. Przesyłka nadal do mnie nie dotarła, mimo upływu ponad trzech tygodni od potwierdzenie realizacji zamówienia :( Odpowiedz Link
dixi beautyencounter 01.04.08, 11:52 poproszę o opinie o tej perfumerii i wszelkie informacje, ktore moga sie przydac: www.beautyencounter.com/brands-h-hermes-hiris-by-hermes-for-women.html jak widac maja tam hirisa a ja az piszcze do niego ... Odpowiedz Link
basia_plewik beautyencounter to to samo co perfumebay 01.02.09, 20:01 jakiś czas temu sklep zmienił nazwę-nawet gdy wpiszesz w google perfumebay wyskoczy ci nowa nazwa sklepu-robiłam tam zakup -polecam! Odpowiedz Link
ewa555552 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 28.03.08, 22:29 Ludzie a po co się stresować robieniem zakupów w USA itp. W Polsce mamy najtańsze testery na rynku UE. Sam handluję testerami od kilku lat i robienie zakupów w USA po prostu się nie opłaca :) Chce ktoś tanio testery, proszę pisać (oczywiście pisze o oryginałach a nie o "turcji"). Pozdrawiam goralpl@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
fa25 TAGOMAGO 11.06.08, 17:07 Ja mam bardzo mieszane odczucia. W zeszłym roku w lecie kupiłam Samsarę - duży flakon. Miałam jeszcze próbkę z Sephory. Różniły się wyrażnie. Ta z Tagomago była płaska, jednowymiarowa, bardzo ale to bardzo nietrwała. Ta z próbki to pięknie rozwijający się na skórze killer. Kupiłam też Eau par Kenzo. Było OK; bez zastrzeżeń. Teraz kupiłam Miracle i dla koleżanki Light Blue. Z Miracle identycznie ta sama historia co z Smasarą ; nawet gorzej, bo zapach lekko zmieniony. Co do Light blue to koleżanka narzeka, że bardzo kiepska trwałość. Podejrzewam, że to wysokogatunkowe, arabskie podróbki. Odpowiedz Link
agataka1 iperfumy.pl Euphoria EDP 100 za 175zł,mam stresa:( 23.06.08, 12:11 że się okażą podróbą:( Pocieszcie, że nie:) Kupiłam 100 EDP Euphorii CK za uwaga 175zł. jest teraz promocja tygodnia i kosztują 179 ale jak się poleci 3 osobom tą perfumerię(3 maile trzeba podać) dają 4zł rabatu (kilka % ale teraz nie mam głowy do liczenia hahaha) Także teraz czekam, wysyłka kurierem, za pobraniem gratis! Tylko teraz zaczekać i sprawdzić! widziałam na tym forum pozytywne opinie i mam nadzieję, że tak będzie:) Jak już dojdą dam znać! teraz chyba sprawdzę jeszcze na innych forach! papapa Odpowiedz Link
abi.gail sorea 17.07.08, 21:18 Bardzo, bardzo odradzam tę perfumerię internetową. Zamówiłam tam perfumy dla taty na imieniny, bo w żadnym innym sklepie nie znalazłam męskiej Prady. Na wysyłkę czekam już ponad trzy tygodnie! Odpowiedz Link
renia.renia Lamurefavorite.com - nie polecam :o( 17.08.08, 09:19 Wcześniej u nich kupiłam 1 flaszkę i wszystko było ok. Tym razem nie wiem co się dzieje - ale wysłałam do nich 3 maile - zero odpowiedzi. Prosiłam o anulowanie zamówienia zaraz po jego złożeniu i zapłaceniu kartą. Cisza, z karty mi pobrali kasę po kilku dniach od prosby o anulowanie, przesyłki nie ma 2 tygodnie. Pierwszy mail był z prośbą o anulowanie a 2 pozostałe z przypomnieniem i prośbą o kontakt. Zero. Pisałam po angielsku, nie znam francuskiego ale poprzednio korespondencja była w j. ang więc to nie jest chyba problem. Jestem zdegustowana takim olewaniem klienta. Nie polecam. r Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Lamurefavorite.com - nie polecam :o( 14.09.08, 20:31 Reniu, jak to się skończyło? Bo mam chęć na zakupy Odpowiedz Link
forevermore79 Przeniesione- autor: klakierka 04.09.08, 15:09 "PONAWIAM WĄTEK Z URODY- tutaj są największe ekspertki :) Na allero nie zamierzam kupować, w sklepie tradycyjnym też nie, w jakich sklepach są 100% SPRAWDZONE produkty. Konkretnie chodzi mi o Euphorie i contradiction CK. Z tego co widze w porónywarce cen to 100 ml( bo taka pojemność mnie interesuje) jest od 160 do ponad 300 zł, to duża rozpiętość :) Jakie są wasze typy?? ps. a co ze strwberry. net jak tam sie oblicza cene perfum wraz z przesyłką ?? Odpowiedz Link
k_awka Beautyfly.pl 14.11.08, 16:23 www.beautyfly.pl Czy wiecie może doświadczone internautki, czy ten sklep jest poważny i uczciwy? Bardzo nie chciałabym się naciąć, a ofertę mają fajną. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link
agataka1 Perfumeria ALLURE Ktoś zna? 02.12.08, 09:54 czy któraś z Was kupowała w Allure? Macie jakieś doświadczenia? są tańsze perfumy niż na www.iperfumy.pl i nie wiem czy tam nie kupić jak byłaby sprawdzona!? no chyba, że napiszę do iperfum, że znalazłam te same w niższej cenie i mi obniżą bo coś takiego było chyba kiedyś ale dziś nie widzę? zrezygnowali z tego? Dzięki Odpowiedz Link
fa25 Perfumeria Raan - kto zna ? 27.01.09, 19:59 Czy ktoś zna perfumerię Raan ? www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,wp,pl-pln,675440,0.html Coś to podejrzanie tanio. W Douglasie kosztuje 190 zł. Odpowiedz Link
et-ka e-galmour 27.01.09, 23:18 a może ktos miał do czynienia z perfumerią www.e-glamour.pl? Odpowiedz Link
et-ka Re: e-galmour 30.01.09, 23:02 et-ka napisała: > a może ktos miał do czynienia z perfumerią www.e-glamour.pl? ponawiam prośbę i pytanie, bo się lękam, ale mają tam coś na czym bardzo mi zależy w bardzo super cenie. ;) naprawdę nikt nic nie wie? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Perfumeria Raan - kto zna ? 28.01.09, 10:59 Fa, perfumeria wyglada porzadnie- maja duzo pielegnacji i rzadszych marek, wiec mysle, ze sprzedaja oryginaly. To sklepowa cena JC w Polsce jest zawyzona- zagranica kosztuje mniej wiecej tyle, co w necie. Odpowiedz Link
fa25 Re: Perfumeria Raan - kto zna ? 28.01.09, 19:33 Dzięki wielkie Forevju ! Spenetruję i napiszę z jakim skutkiem. Odpowiedz Link
et-ka e-glamour raz jeszcze 30.01.09, 23:03 ponawiam prośbę i pytanie, bo się lękam, ale mają tam coś na czym bardzo mi zależy w bardzo super cenie. ;) naprawdę nikt nic nie wie? www.e-glamour.pl Odpowiedz Link
meg66 Re: Perfumeria Raan - kto zna ? 04.02.09, 18:06 Zamawiałam 2 razy w raan (ostatni w grudniu ub.roku),dostałam szybko przesłkę a w niej pełno różnych próbek,nawet cały zestaw produktów nivea,i dodatkowo kupon upoważniający do upustu na 5% w następnych zakupach, tak że polecam. Odpowiedz Link
juliette.binoche Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 01.02.09, 14:31 Czy kupował ktoś w :www.kokai.pl lub www.dolce.pl ? Odpowiedz Link
meg66 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 04.02.09, 18:16 W Kokai kupowałam raz ale były problemy z dostawą, pan też za bardzo nie raczył mnie informacjami drogą emailową, to ja musiałam dzwonić i interweniować, pytać się kiedy dostanę paczkę.A ponieważ to miało być na gwiazdkę więc trochę się denerwowałam.No ale to było ponad rok temu i może coś się zmieniło na lepsze.(Dodam jeszcze,że wysyłałam zamówienie na koniec listopada,wię odpowiednio wcześnie) Odpowiedz Link
szysz-ka Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 04.01.10, 10:48 Kupowałam w Kokai perfumy dla siebie i męża. Nigdy więcej tego nie zrobię! Obie podróbki. W przyszłości wolę dopłacić i kupić w porządnej, zwykłej perfumerii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 17.03.09, 01:16 mojezapachy.pl znacie? mają oryginały ? ceny są bardzo niskie terre d'hermes 200ml kosztuje 249zł a w sephora 100ml 275zł!!!! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 17.03.09, 10:34 Nie znam, choc to ciekawa strona- maja zestawy miniatur, same zestawy i rzadsze produkty, wiec to swiadczy na ich korzysc. Z drugiej strony, niektore zapachy sa naprawde duzo tansze, a poza tym sprzedaz balsamow do ciala po 100ml- to pojemnosci z zestawow, wyjmuja je stamtad? :-) Moze ktos sie wypowie dokladniej. Odpowiedz Link
tonle Pedet perfumeria:) 17.03.09, 19:45 Polecam perfumerię pedet.pl jest chyba tez pod innymi linkami perfumeria.pl Sprawdzona od lat, tym się kierowałam składając pierwsze zamówienie w perfumerii internetowej. Cho cprzyznam, że od dawna zaglądałam do pedetu szukajac opini, tym razem wystawiłam swoją :) Kupiłam L'interdit Givenchy, zamówiłam w piatek, dostałam pzresyłkę w srodę o 13tej, perfumy były na prezent, dodatkowo próbka. Wszystko sprawnie i bez problemu, a zapach oryginalny i zafoliowany! zawsze warto sie upewnić co do szczególnych wymagań, ja zadzwoniłam i spytałam czy kartonik jest zafoliowany dodatkowo, i wtedy wszystko jasne. Polecam. Teraz chcę zamówić coś dla siebie ;) Odpowiedz Link
gabrycha75 Re: perfumerie internetowe - jakie polecacie? 29.03.09, 15:12 Ja polecam perfumerię: www.e-nille.pl Oryginalne produkty, szeroki wybór, w naprawdę dobrych cenach. Bardzo szybka realizacja i dodatkowo perfumy zapakowane prezentowo :) Odpowiedz Link
aistionnelle beautiful.perfumes-ostrzegam 19.04.09, 10:12 Ostrzegam, bo po pierwsze oferta nie ma nic wspólnego z rzeczywistymi możliwościami realizacji:po trzech (!)tygodniach przyszedł mail informujący, że tego i tego i jeszcze tego niestety nie ma, mimo braku adnotacji "out of stock" na stronie i w potwierdzeniu przyjęcia zamówienia, które nastąpiło natychmiast.Po drugie to co jednak było w ofercie nie doszło od 4 miesięcy.Wyjaśnienie po usilnie słanych mailach :"realizacja może zająć od 6-8 tygodni w niektórych przypadkach".Mowa oczywiście o tzw "difficult destinations" Nic tylko Polska leży w Himalajach, albo na biegunie .Żadnej innej odpowiedzi, przesyłki także nie, zwrotu pieniędzy pobranych z karty także oczywiście nie.Jednym słowem oszustwo wysokiej klasy.Naprawdę ostrzegam:( Odpowiedz Link
justyna2731 zapachowanuta.pl znacie? polecacie? 16.07.09, 13:36 Znalazłam tam Ogródek Nilowy w bardzo przyjaznej cenie, zastanawiam się czy warto, nigdzie nie ma opinii na ich temat. A propos czy ktoś spotkał się z podróbą Ogródków Hermesa? Odpowiedz Link
forevermore79 Przenies- Perfumeria Dolce, margott 25 10.05.09, 10:07 "Bardzo serdecznie proszę o opinie dotyczące perfumerii Dolce.pl Z góry dziękuję:)" Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Przenies- Perfumeria Dolce, autor: asidoo 10.05.09, 10:07 "Kupowałam u nich 3 razy. Oryginały. Szybko dochodzi towar - na 2 lub 3 dzień." Odpowiedz Link
marigold1985 <a href="http://www.fragrancex.pl/" target="_blank">www.fragra 29.05.09, 15:27 Czy ktoś ma doświadczenia z tą perfumerią? Godna zaufania czy raczej nie? Odpowiedz Link
forevermore79 "perfumeria gerera.pl" , autor szurum.burum 31.05.09, 17:24 "Cześć jestem nowa na tym forum. Bardzo proszę o informację na temat tej perfumerii, bo mam zamiar zrobić na niej spore zakupy. Ale zawsze na wszelki wypadek warto się spytać, czy aby nie jest to jakiś trefny kram z podróbami. Pozdrawiam wszystkie forumki" Odpowiedz Link