Dodaj do ulubionych

Erbario Toscano

21.12.15, 21:35
Znacie? Wąchałam niedawno męski Black Pepper i damski Dust of Sienna, ten pierwszy zwłaszcza mnie urzekł, chciałabym poznać więcej.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Erbario Toscano 24.12.15, 12:09
      Hej :) Znamy - dobra firma, klasa L'Occitane, czy L'Erbolario. Lubie ich wloskie butiki - Black Pepper niezly, znam tez Vanilla Picante, pisalem o nich kiedys:
      forum.gazeta.pl/forum/w,15707,152217244,152217244,Blog_forumowy_13_nasze_testy_i_relacje.html#p155417202
      Firma ma od niedawna takze swoj polski e-shop, przez lokalnego dysytrybutora - ceny przyzwoite i sporo promocji, polecam - musze sie temu dokladniej przyjrzec jeszcze:
      www.aromatytoskanii.pl/

Pozdrawiam!
      • jarka63 Re: Erbario Toscano 24.12.15, 22:31
        Tak, lokalny dystrybutor jest w Poznaniu, gdzie mieszkam i ja :) Trafiłam na Erbario na przedświątecznym Wolnym Targu i teraz żałuję, że nie obwąchałam dokładniej, bo stałej sprzedaży stacjonarnej chyba nie prowadzą.
        • forevermore79 Re: Erbario Toscano 25.12.15, 11:18
          Nie ma jeszcze sklepu, si - ale slawa sie niesie. To porzadne, pozostawiajace mile, luksusowe poczucie kosmetyki. Ich florencki butik pachnial oblednie - a bez zadnego zakupu dostalem full saszetkowych probek i za to maja ode mnie na poczatku plus :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka