lolik2 06.10.04, 12:50 Oświećcie mnie, co to za zapach??? www.allegro.pl/show_item.php?item=32115175 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Vanderbilt Fatale 06.10.04, 13:04 Tak brzmi prawidlowa nazwa- to jeden z nowszych zapachow Glorii Vanderbilt- powstal rok-dwa lata temu, ladny, no i na tej aukcji b. tani. Marke pewnie znasz- GV to nizsza cenowa czesc perfumiarska L'Oreal Group. Klasykiem jest Gloria Vanderbilt fioletowa- z labedziem. Wracajac do Fatale, wachalem rok temu na promie- calkiem udany zapach! Elegancki, wieczorowy, nuty drzewne, kwiat pomaranczy- jakby nowsza, bardziej kwiatowa interpretacja Magie Noire Lancome ( w koncu to ten sam koncern). Szkoda, ze Vanderbilt zostal wycofany z polskiego rynku dawno temu- ich zapachy, lacznie z klasykiem, Honeymoon i najnowszym Eau de Luxe sa calkiem interesujace, no i nie tak drogie. Odpowiedz Link
anula36 Re: Vanderbilt Fatale 07.10.04, 16:26 Ach ten labadz :) Przywiozlam takiego na poczatku liceum z Francji i byl to szczyt mych marzen:) Szlenie mei sie ten zapach podobal. Odpowiedz Link
lolik2 Re: Vanderbilt Fatale 08.10.04, 08:21 wiecie co, ja nie znam tych zapachów, poważnie :) to znaczy znam markę, ale nigdy nie wąchałam... Odpowiedz Link