armina_vanderbilt 14.01.08, 22:10 OOo Andza wezmiesz mnie? To byly czasy brania, ru..ia i sluchania,lol Ale jeszcze nie wszystko przeminelo z wiatrem.Romantyzm pozostal.lol Armina Vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Św Piotr Re: OOOOh Andzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 09:15 Tak, to cenny temat muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: OOOOh Andzia 15.01.08, 21:00 A lubisz Fila Collinsa?BO ja bardzo.Lubie tez amerykanskie country i Dolly Parton.To moj pierwowzrok muzyczny..i artystyczny,lol Armina Vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: OOOOh Andzia 15.01.08, 21:00 A lubisz Fila Collinsa?BO ja bardzo.Lubie tez amerykanskie country i Dolly Parton.To moj pierwowzrok muzyczny..i artystyczny,lol Armina Vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: OOOOh Andzia 15.01.08, 22:23 Phila - nie bardzo, bo nie gustuję w facetach. Dolly - może być, bo ma fajne... te... no... barwę głosu... A swoją drogą, to - jeśli jesteś po 50-tce, to w czasach Andzi musiałaś być już... dojrzała. Miałaś wtedy jeszcze branie??? Odpowiedz Link Zgłoś