olenka1 21.10.04, 13:30 kto z was uzywa tych perfum poure femme badz touch of pink moze krotko o nich jakie jaka nutka zapachowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia25 Re: LACOSTE 21.10.04, 14:57 Ja używam Lacoste Pour femme. Zapach bardzo mi odpowiada,nie jest za słodki,uważam,że odpowiedni na każdą porę roku,no może z wyjątkiem niemiłosiernych upałów. Podobno mają być w nim wyczuwalne akordy skórzane w nucie serca,ja jednak nic takiego nie czuję. A najwiekszym mankamentem jest to,że mam wrazenie iż one na mnie w ogóle nie pachną! Po dwóch trzech godzinach znikają. Czasem ktoś tam coś poczuje,ale z całą pewnością mogę stwierdzić, że to zapach,który utrzymuje się blisko ciała...Nie mniej jednak- dla mnie boski! Odpowiedz Link
luloo1 Re: LACOSTE 23.10.04, 09:54 Wydaje mi się, że w pour femme przeważa nuta słodyczy, ona jest schowana w tle, głęboko, ale jest. Nie jest to jednak słodycz waniliowa. Ja odbieram ją trochę mdło, bo dość mocno przebija przez kwiaty. "Touch of pink" był krytykowany na naszym forum:) Rzeczywiście można mu zarzucić banalność.Mnie jednak podoba się. Jest niedokuczliwy i delikatny, nie wyczuwam w nim słodyczy. Generalnie jest utrzymany w tym samym kanonie co PF. Bardzo podoba mi się reklama telewizyjna ToP. Odpowiedz Link