pierre1976 Re: Versace 03.11.04, 11:50 Co sądzicie o Versace????? Spróbujcie koniecznie Versace Man Oraz pytajcie się o najnowszy zapach Versace Crystal Noir na razie od 2 listopada dostępnie tylko w sieci Sephora podobno Ale jest super jest to damski piękny zapach Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Versace 03.11.04, 12:31 Dla mnie zapachy Versace nie sa wcale piekne, ale bez polotu- firma nie ma jednolitej strategii, tworzy kolejne, nudnawe i z czasem wycofywane produkty ( bublem okazaly sie 4 linie Time For...). Linia Jeans Couture ma ciekawe wzornictwo, ale to wszystko. Za to najnowszy Crystal Noir, ktory zapowiadano jako elegancka kompozycje z nutami gardenii- slabiutki, rozczarowuje, pomimo drapieznego designu i image ( znanego z rownie nieckiekawego Pure Poison ). Jesli chodzi o meskie zapachy Versace- lubie tylko Metal Jeans, optymistyczny cytrusowy, dobry na lato. Odpowiedz Link
sorbet Re: Versace 03.11.04, 12:47 Versace ma fatalne image u mnie :-P Ale to subiektywna sprawa. Pamiętam że spodobał mi się Versus męski, wąchany bardzo dawno temu. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Versace 03.11.04, 12:56 Tja, niektore dziela Versace wygladaja kiczowato i bez gustu- jak spora kolekcja ich mody, zwlaszcza tanszych linii. Na szczescie sa w ich ofercie wyjatki, ale b. nieliczne. Odpowiedz Link
lolik2 Re: Versace 03.11.04, 13:19 sorbet napisał: > > Versace ma fatalne image u mnie też tak uważam :) Odpowiedz Link
coralin Re: Versace 05.11.04, 15:51 forevermore79 napisał: > > bublem okazaly sie 4 linie Time For To są buble do kwadratu. Lepsze zapaszki kupić mozna w kiosku. O niebo lepiej pachną "dezodoranty perfumowane" za 5 zł niz toto za 200zł. Tandeta . Odpowiedz Link
elve Re: Versace 05.11.04, 17:18 zasmucasz mnie, po flakonie spodziewałam się czegoś fantastycznego... czy można to już gdzies w naszym pięknym mieście niuchnąć? p.s. foreviu, na allegro pojawiły się próbki time for peace - ciekawam, w jakim stanie? :) Odpowiedz Link