olesiam 20.01.05, 09:33 Wpiszcie się proszę!Miło będzie też wiedzieć skąd jesteście(miejscowośc wpisujemy w temacie:)) Pozdrawiam bardzo! Olesiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qrqma Re: Opole 20.01.05, 09:57 Ja na ten przykład;-) Nawet nie tyle czytam, co poczytuję, bo z czasem kiepsko. Ale kiedy szukam inspiracji lub chcę poczytać o markach perfum innych niż popularne "królowe perfumerii", to czasem tu zaglądam. Również pozdrawiam;-) Odpowiedz Link
biel33 Siedlce 20.01.05, 10:26 Czytam z przyjemnosci, ucze sie i zazdroszcze ilosci perfumerii w Wawie. Ale w ferie w lutym to zaszaleje w stolicy :)))). Odpowiedz Link
lucy215 Re: A kto nas tylko:) czyta? 20.01.05, 10:31 ja ;) Kraków. forum poleciła mi kaloo,mam zamiar zorientować się co nieco przed kupnem perfum :) Odpowiedz Link
lucy215 Re: Czytam,piszę,polecam...;) 20.01.05, 21:39 niestety bardziej pospolicie :( ale Lucyna zawsze mi się podobało :D Odpowiedz Link
kalooo Re: Czytam,piszę,polecam...;) 20.01.05, 22:11 lucy215 napisała: > niestety bardziej pospolicie :( ale Lucyna zawsze mi się podobało :D Naprawdę Ci się podoba??? Odpowiedz Link
dori7 Re: Czytam,piszę,polecam...;) 21.01.05, 00:30 Lucyna to piekne imie, w dziecinstwie chcialam takie miec :)) Odpowiedz Link
ewena Lublin 20.01.05, 11:31 Witam serdecznie. Czytam codziennie od siedmiu miesięcy:) Cenię za fachowość, miłą atmosferę, wyjątkowość:) Tym bardziej, że też podzielam to...hobby(to określenie mojego męża na to moje perfumowe uzależnienie:-)) Pewnie odważę się teraz od czasu do czasu coś napisać:) Odpowiedz Link
agmusz Re: Lublin 20.01.05, 14:25 Hej, ja też pochodzę z Lublina- teraz wyemigrowałam na wschód bardziej:). Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
dordulka Mazury, ach Mazury 20.01.05, 14:21 Male miasto na mazurach, w lecie gwarno i tlumy ludzi, teraz cisza i spokoj. Najblizsza dobrez zaopatrzona perfumeria jest w olszynie, ale ja i tak wole poczekac, az bede w moim ukochanym gdansku, gdzie spedzilam wspaniale 6 lat studiow, buuuuuuuuuuu. Dlatego czasami ptytam sie o zapachy, poniewaz nie ma mozliwosci szybko sobie powachac... Odpowiedz Link
gloss Katowice :) 20.01.05, 14:32 Ja też Was przeważnie tylko czytam ( i się uczę ;) ). Fajne forum, podoba mi się też , że jest kulturalne, bez chamskich uwag. :)) Odpowiedz Link
kasiulek Re: A kto nas tylko:) czyta? 20.01.05, 20:44 Ja z najwieksza przyjemnoscia w Warszawie:-) Odpowiedz Link
kiku.san Gliwice 20.01.05, 20:50 Dzisiaj pierwszy raz coś napisałam (Straganik), ale kupiłam już dwa razy:) Czytam codziennie (czekam na okazyjne kupno Lempickiej i Black Cashmere). Zaraziłam się od Was pasją, a może po prostu obudziliście moją pasję, bo ze wszystkich zmysłów to węch u mnie jest najwrażliwszy. Najmilsze forum na GW:) Odpowiedz Link
joaska77 Re: A kto nas tylko:) czyta? 20.01.05, 20:56 Czytam Was regularnie od kilku miesiecy i przy tej okazji dziekuje wszystkim za poszerzanie zapachowych horyzontow. A flakonow na polce przybywa i ciagle niedosyt... Niestety to chyba juz poczatek uzaleznienia ;-) Pozdrawiam ze Strasbourga Odpowiedz Link
ally123 Re: A kto nas tylko:) czyta? 20.01.05, 20:58 Czytam z duza przyjemnoscia z Warszawy i delektuje sie mila atmosfera:) Odpowiedz Link
mmk7 Olsztyn :) 20.01.05, 22:12 Czytam od paru miesięcy, wypowiedziałam się może raz czy dwa :) Odpowiedz Link
kajakajak Re: Olsztyn :) -też 23.01.05, 15:42 Ja też właściwie tylko czytam.Odezwałam się kilka razy.Teraz nie mam za bardzo czasu, a poza tym nie jestem wystarczająco kompetentna.:-) Odpowiedz Link
eskel222 Starachowice 21.01.05, 00:30 Czytam regularnie i namiętnie od początku istnienia forum. Odpowiedz Link
littleaggy Re: A kto nas tylko:) czyta? 21.01.05, 18:01 I ja też, z ogromną przyjemnościa, od kilku miesięcy. W Warszawie. pozdrawiam gorąco :) Odpowiedz Link
milpus Re: A kto nas tylko:) czyta? 21.01.05, 21:43 I ja Was czytam z wielką przyjemnością. Mój kochany mąż, łudząc się, że to odciągnie mnie od waszego forum, zakupił mi na lotnisku kilka dni temu 30 miniaturek!!!Dodam, że nie zaniedbuję go z tego powodu, nadrabiam zalaegłości w lekturze kiedy wyjeżdża. Mam na imię Milena i jestem ze Szczecina. Odpowiedz Link
ma-j-ka Łódż 22.01.05, 11:55 z ogromna przyjemnoscią czytam i zdobywam wiedzę czasami o cos zapytam ale jeszcze za mało wiem, zeby dyskutować. Odpowiedz Link
nikielka Wrocław 23.01.05, 13:39 Czytam z wielką przyjemnością. Chyba się skuszę na jakaś wymianę na Straganiku. Odpowiedz Link
sharlotka 3city :-) 24.01.05, 09:15 czytam i czytam, a pozniej chodze i wacham, wacham.. ale jak na razie pozostaje przy "swoim" Angel Innocent pozdrawiam wszystkich tak wspaniale piszacych o zapachach! sh. Odpowiedz Link
lune Szczecin :) 24.01.05, 10:50 czytam czytam :) i czasem cos napisze pozdrawiam, lune Odpowiedz Link