elve Re: Dziś pachnę... 09.02.05, 17:46 yy, na wieczór znów indecence. zakupiłam wielką flachę :) Odpowiedz Link
rybkad Couture Moschino 10.02.05, 10:50 Z probki otrzymanej w Sephorze , cos czuje ze to bedzie moja wielka milosc i to na stale ;) Odpowiedz Link
biel33 Couture Moschino 10.02.05, 14:57 Tak jak rybkad:)). Dzis mam pierwszy raz na sobie i jestem zachwycona, caly czas czuje ten zapach, ale nie jest natarczywy, taka po prostu delikatna mgielka zapachowa. Mam nadzieje ze bedzie trwaly i moj zmysla powonienia sie do niego nie przyzwyczai, bo bardzooooo lubie go czuc. Odpowiedz Link
gosia25 Re: Dziś pachnę... 10.02.05, 17:05 J'adore, ale wyjątkowo źle się czuję z tym zapachem-zbyt kwiatowy i męczący jak dla mnie.(Przepraszam wszystkich fanów). Kolejny raz przymierzam się do tego zapachu, słyszałam tyle pochlebnych opinii na jego temat,przyjaciółka mogłaby wręcz poematy pisać na temat niezmiemsko według niej pięknego bukietu J'adore, a ja...jestem nieczuła na jego zapachowe wdzięki.Nie mój i tyle:( Odpowiedz Link
sorbet Nic! Wyobrażacie sobie:-) Poszedłem na + 10.02.05, 21:04 "wywąchanie", przy okazji również do fryzjera, i specjalnie nie chciałem nic nosić. Efekt piorunujący. U fryzjera brak miejsc, a Sweet, których chciałem jeszcze raz ponosić, wędrowały na sesje zdjęciowe. Pech totalny. Teraz mam CdG EdP i Lily na nadgarstkach.:-) Odpowiedz Link
gosia25 Re: Dziś pachnę... 11.02.05, 15:05 Fendi Theorema Leggero na prawym nadgarstku, Stella na lewym. Oba piękne! Graza-jestem Ci bardzo wdzięczna:) PS.Jutro testuję Sensations Odpowiedz Link
littleaggy Mont Blanc Presence 11.02.05, 17:24 W końcu nabyłam! Świetnie się w nim czuję :) Odpowiedz Link
salma88 escada 11.02.05, 18:51 A ja dzis dostalam od chlopaka w ramach wczesniejszych walentynek escade - margarethe ley:) Ladny zapach, dobrze sie w nim czuje, choc jest raczej na wieczor. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 11.02.05, 21:42 dune. na lewym be 21 orlane - nieodmienny zachwyt na prawym jaipur saphir - jednak nie to. Odpowiedz Link
senta Re: Słłłłonikiem:) 11.02.05, 22:45 Sun,moon,stars..Karla Lagerfelda.Udalo mi sie kupic za bezcen w GB....juz wycofany,niestety.. Odpowiedz Link
chatka_ Re:Dziś pachne 12.02.05, 18:02 Róża Stelli ulotnila sie z nadgarstkow, za to na dloni pieknie rozwinela sie róża Ralpha Laurena (Romance)... Odpowiedz Link
olesiam DK 12.02.05, 19:15 Lewy nadgarstek Cashmere Mist, po 4 bardzo delikatnie, jak niemowle, Prawy Black Cashmere, pamietam to!(pół roku na nauce jezyka spedzone w klasztorze:)) Odpowiedz Link
kalia_t Dziś porównuję Chic i Crystal Chic:) Zachwycam się 13.02.05, 00:24 nutą w bazie Crystal -niesamowite akordy zapachowe(wyraziste i drzewne)po prostu boskie!!!:)))(tylko ta cena....80 ml/378 zł-ufff!!!!!) Oprócz tego testuję Lacoste for Women EDT, świeży zapach, który kojarzy się z proszkiem do prania...:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 13.02.05, 00:44 sensations, a testuje ypno otto kerna oraz narciso rodriguez. Odpowiedz Link