mika281 14.02.05, 14:50 mam zamiar kupić perfum, krążę wokół: eclat d'arpege, romance ralph lauren, max mara i miracle intense, nie moge sie zdecydowac, wszystkie mi sie podobaja, może ktoś wie jak z trwałością tych zapachów, bo na tym mi zależy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myfa80 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 14.02.05, 15:20 Jeśli zalezy Ci na trwałości polecam max mare, miracle jest jeszcze dosc trwały i czuć go przynajmniej do pozostałych mam zastzrezenia...ale moze to byc wina mojego powonienia bo ja praktycznie nie czuje tych zapachow.....osobiscie wybrała bym na wiosne/lato miracle i pozną zime a wczesną wiosne - max mare...czyli na teraz ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link
luloo1 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 14.02.05, 16:58 Ja też wybrałabym Miracle,a zaraz potem Lanvin. Ten pierwszy jest trwały, a drugi ciut delikatniejszy. Oba bardzo kobiece. Odpowiedz Link
chatka_ Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 14.02.05, 22:37 Chyba nie pomoge jesli powiem, ze ja wybralabym Romance - bardzi trwaly choc radosny i rzeski, Max Mara to zupelnie inny zapach niz pozostale propozycje, tak ze wybralabym tez ja, dla odmiany :) Odpowiedz Link
dori7 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 08:38 Musisz sama zdecydowac, bo ile forumowiczek, tyle opinii :P Mnie sie Eclat nie podoba ani nie trzyma na skorze, Romance ujdzie od biedy, ale bez emocji, Miracle i wszelkie jego pochodne kwasno sie na mnie rozwijaja, w sumie wybralabym z tej czworki zdecydowanie Max Mare, choc to tez nie moj zapach, ale jest zdecydowanie najladniejszy z tych do wyboru - przyjemny, kobiecy i trwaly. Odpowiedz Link
mika281 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 08:38 hmm.. no to mi nie pomogłyście , dalej nic nie wiem:)) Odpowiedz Link
dori7 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 09:20 mika281 napisała: > hmm.. no to mi nie pomogłyście , dalej nic nie wiem:)) A czego sie spodziewalas, ze wszystkie dziewczyny wykrzykna chorem jedna nazwe? :P Przeciez to oczywiste, ze kazdy ma inny nos i inna skore, i co innego Ci napisze... Odpowiedz Link
lili202 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 08:44 ja bym chyba wybrala max mare bo mam probke i mi sie super na skorze wydaje eclata 2 razy psikalam w perfumerii wiec to zdecydowanie neio moj zapach (ale ma wiele zwolenniczek) romance wachalam tylko na papierku podobal mi sie ale nie jakos szczegolnie i miracle intense nie znam zbytnio(znam tylko zwykle miracle i to tez nie dla mnie) al ena szczescie gusta sa rozne i dlatego wszystkie te perfumy maja wziecie Odpowiedz Link
myfa80 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 09:01 kupuj max mare - nie bedziesz zalowac to trwaly zapach i ładny. pozdrawiam Odpowiedz Link
lolik2 Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 09:02 moim faworytem wśród tych czterech jest zdecydowanie Lanvin - zapach oryginalny, ale delikatny i średnio trwały. Max Mara tylko, jeśli lubisz mocne orientalne słodkie zapachy. Romance i Miracle to zapachy "zwykłe" jak dla mnie - nic specjalnego. Ile osób tyle opinii :) Odpowiedz Link
lune Lanvin :) 15.02.05, 10:32 gdybym miala wybierac sposrod tych propozycji - wybralabym Eclat d'Arpege :) Max Mara jest na mojej skorze za slodki ; Romance z daleka wachany nie zainteresowal mnie w ogole, Miracle klasycznego nie lubie wiec kuzynow takze nie wachalam lune Odpowiedz Link
strega Re: nie mogę się zdecydować - poradźcie 15.02.05, 10:58 Ja zdecydowanie polecam Max Mare.Bardzo kobiecy, przytulny zapach.Dlugo utrzymuje sie na skorze,ja sie w nim bardzo dobrze czulam. Odpowiedz Link