mazia79 11.03.05, 13:09 Poszukując ostatno czegos lżejszego i mniej górnolotnego zainteresowałam się ta wodą. Liczę na Wasze opinie :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Paco Rabanne XS pour elle 11.03.05, 15:48 Jest dosyc kwasny, nie do konca cytrusowy, po prosty ostry i wyrazisty. Lubilam kiedys bardzo! Odpowiedz Link
damona Re: Paco Rabanne XS pour elle 11.03.05, 20:35 1.jeden z moich ulubionych, bezpiecznych zapachow "pracowych". 2.Nieliczny zapach za ktory zawsze zbieram komplementy. 3.Na mnie pachnie dosc lagodnie, kwiatowo. Troche podobnie do 5th avenue. Odpowiedz Link
salma88 Re: Paco Rabanne XS pour elle 11.03.05, 20:56 Kwiatowo-cytrusowy, na mnie dosc ostry, duszacy. Ale nalezy do zapachow uniwersalnych, ktore raczej nie mecza otoczenia. Dosc trwaly. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Paco Rabanne XS pour elle 12.03.05, 12:18 Taki wlasnie jest wiosenno-jasminowy, nie dyskretny, ale tak euforyczny jak kwiaty jasminu na wiosne - wyobraz sobie bliskie spotkanie z krzewem jasminu :))) Odpowiedz Link
charade Re: Paco Rabanne XS pour elle 12.03.05, 12:27 Miałam go kilka lat temu, wtedy mi się podobał, otoczeniu zreszta też (komplementy). Ostatnio poczułam go na koleżance na weselu i nieładnie mi pachniał, tak ostro, nachalnie, ale może to była kwestia jej ph. Odpowiedz Link
damona Re: Paco Rabanne XS pour elle 12.03.05, 12:41 chatka_ napisała: > Taki wlasnie jest wiosenno-jasminowy, nie dyskretny, ale tak euforyczny jak > kwiaty jasminu na wiosne - wyobraz sobie bliskie spotkanie z krzewem > jasminu :))) znowu naleze do odmiencow, bo na mnie pachnie zdecydowanie bardziej konwaliowo, do krzewu jasminu mi daleko;))) Odpowiedz Link