renia.renia Kaloo i Olasiam - super dziewczyny!!! 01.09.05, 10:03 ogromnie dziękuję za piękną, puchatą paczuszkę z cudnie pachnącą zawartością cmok cmok cmok rr Odpowiedz Link
agmusz Kocham Benitę!!!!! 01.09.05, 10:48 wielkie dzięki Kochana za te cuda wspaniałe. Cudowny kontakt. Ściskam Cie mocno. Buziaki Odpowiedz Link
agmusz Dziękuję Epikurejce i 13Ryjek:) 01.09.05, 10:49 za fantastyczny kontakt i wymianę:)Jesteście super dziewczyny. Odpowiedz Link
13ryjek agmusz jest Pani Wielka :))) 01.09.05, 12:26 Dzieki za swietny kontakt i za moziwosc odkrycia Moschimo I Love Odpowiedz Link
benita5 Re: Agmusz jest Pani Wielka :))) 01.09.05, 17:21 Agmuszku dzieki wielkie:)) Nie skladaj mi takich deklaracji bo moja orientacja seksualna drzy w posadach:o)Ucalowanki :** Odpowiedz Link
vanilia72 Chatka_ - jest Pani wielka :-) 01.09.05, 17:09 Bardzo dziękuję za cudną wymianę, zakochałam się w Hirisie :))) Odpowiedz Link
epikurejka Dziękuję Agmusz i Madlaine_xx za możliwość 01.09.05, 20:04 poznania nowych zapachów Odpowiedz Link
senta Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 01.09.05, 20:25 Cmoki dla Olesi..za Yoshiego,chusteczki higieniczne i "liscik" pisany dziecieca lapka:))))) Odpowiedz Link
toula Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!! 01.09.05, 21:32 Jestem tu nowa na forum, a juz doznałam tyle życzliwości od was.Bardzo dziekuję:-)) Jestem zachwycona klimatem forum i waszą znajomościa rzeczy.Specjalne podziekowania dla marli, sharlotki, madlaine,mangos,grazy i agmusz:-)))) Dzięki !!!! Odpowiedz Link
mangos Re: Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!! 01.09.05, 21:38 Toulka-Ty też jesteś super:) Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziewczyny jesteście wspaniałe!!!!!!! 02.09.05, 07:07 Toula, i ja dziękuję bardzo:)). No i jak ja mogłam zapomnieć wcześniej o podziękowaniu Taje? Odpowiedz Link
rybkad Re: :*dla Elve za Słonika i YY:) 02.09.05, 16:21 I ja dziękuję Elve za Hot Couture probeczke i milutki liscik:))))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Kaloo 02.09.05, 16:35 a ja nie lubię się wypowiadać w tym wątku bo mam zbyt duży dlug wdzięczności w stosunku do tylu osób ze na bank o kimś bym zapomniała - Coralin, Elve, Szarada, Marla, Modern Witch i cała masa innych osób - ale teraz chcę podziękować Kaloo - sprawiłaś mi wielką radość. Bardzo Ci dziękuję za wszystko :* Odpowiedz Link
kalooo Re: Kaloo 02.09.05, 20:32 oj,bo się mocno zaczerwiniłam-tlenu,tlenu!!;o ;))) Balbi-to ja dziękuję-za wszystko po resztę przyjemności;)!;* Odpowiedz Link
merolik Re: Marla 05.09.05, 17:39 dzięki za Addicta, dotarł cało, i za próbki też, całuję :))) Odpowiedz Link
vanilia72 Kalooo :* dziekuję 06.09.05, 12:53 za spełnienie kolejnych marzeń :), było ich sporo :)) Odpowiedz Link
lune Kaloo, Renia.renia i Graza :) 06.09.05, 13:12 Kaloo i Renia.renia - dziekuje za fantastycznie szybka reakcje - i przeslanie mi probek Eau de lalique :) macie chyba jakies uklady z poczta - bo juz wczoraj moglam przetestowac EdL :))) juz wiem ze opis nie mami - to cudowny zapach :) Graza - dziekuje za Presence :) choc ostatnio - kilka miesiecy temu go wachalam - to jednak moj nos dobrze zapamietal :) ladnie na mnie lezy i jest bardzo trwaly :) dziekuje za probki - Eau d'hermes /slicznie kardamonem pachnacy/ wyjeczal u mnie kolega - ktoremu nieopatrznie dalam powachac ... tyle sie nacieszylam ile napsikany nadgarstek powachalam :( dziwnie mi sie kojarzyl Eau d'Hermes ... z klasycznym meskim Cartier i Bvlgarim, troszke tez z Cacharel pour hommme i Jicky :) podejrzewam ze to ta cardamonowa i drzewna nutka, moze jasmin, lawenda ... wlasciwie to nie wiem - bo nie jest to skojarzenie 'wprost' ale raczej odczucie ze to podobny klimat zapachu :) dziekuje Wam - jestescie wspaniale :) lune Odpowiedz Link
mangos Ewena jest cudowna... 06.09.05, 18:33 dziękuję za ten koszyk rózności i na dniach rewanżuję się tym samym:) Odpowiedz Link
merolik Re: Pixie7 jest kochana :)))) Przysłała mi mó 08.09.05, 17:17 mój zapach sentymentalny, już niedostępny :))) **** Odpowiedz Link
pixie7 Re: Pixie7 jest kochana :)))) Przysłała mi mó 11.09.05, 15:51 Cieszę się, że Ty się cieszysz :DD I bardzo, bardzo dziękuję za próbki zapachów, których w innych okolicznościach pewnie bym nigdy nie poznała! :** Odpowiedz Link
modern_witch Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 09.09.05, 23:28 i świetnie Pani gotuje;-) ech, to się przyznam, ze mnie od powrotu właściwie jakieś dziwne stany łapią, przedjesienne, depresyjne... a po dzisiejszym spotkaniu z Panią i naszą najdroższą Kaloo przeszlo mi niemal całkiem, nie wiem czy pod wpływem Waszych wspaniałych osobowości, czy tych pyszności do jedzenia (no co, proste ze mnie stworzenie) i do wąchania tez, oczywiście;-) za chwilę walnę się spać w pozycji zadowolonego (czyt. przejedzonego) kota;-) Odpowiedz Link
kalooo OLESIAM - jest Pani wielką mistrzynią kuchni...;)) 10.09.05, 18:20 ...i nie tylko oczywiście;DDD To ja dziękuję za fantastyczny wieczór,a w szczególności za Pań towarzystwo przy wikwintnie wspaniałych i przecudownych,najlepszych na świecie smakołykach!;)))Coś niesamowitego;D Olesiu-wieeelki szacunek;))) Poza tym cieszę się,że w tak wspaniałym towarzystwie mogłam porównać tyle ETRO za jednym razxem-przyznam szczerze,że Vicolo Fiori mnie ujęło dzisiaj,jest faktycznie bardzo podobny do Lalique;) U mnie rozkłada się miękko i subtelnie- bardzo ciekawy zapach;) Natomiast Palais Jamais coraz bardziej mnie zaskakuje-oczywiście jakby mi było mało;)- do łóżka zasiadłam z deutsch-słownikiem i potłumaczyłam sobie cały opis;] Przede wszystkim przy drugim podejściu nie był już taki tytoniowo- kurzowy,wręcz przeciwnie!;) Podobnie jak na M. też pięknie wyczułam dziś miętę (może to siła sugestii?;) - i właśnie tą świeżą nutę,w opisie on jest nawet ujęty jako "energia i spokój",coś w tym niewątpliwie jest. Myślę,że jesienną porę bezapelacyjnie spędzę w tym pałacu...;) Odpowiedz Link
mangos Charade- jeszcze raz dziękuję... 10.09.05, 07:33 ...za to,że pamiętałaś o mnie:) Odpowiedz Link
toula Kopciuszku:-)* --- dzieki za Eclat d'arpege ---- 10.09.05, 16:48 długo oczekiwany przeze mnie przepiekny zapach. Wprawdzie w przyszlym tygodniu juz ponoc koniec upałów i przyjdzie czas na inne wonie, ale dobrze bedzie miec Eclat przy sobie w oczekiwaniu na wiosne i lato. *** Odpowiedz Link
kalia_t 13ryjek-mocno ściskam i dziekuję:)))) 10.09.05, 18:35 za wspaniałości:))) P.S. Testowałam Nebline, rzeczywiście wykazuje pewną "laliquowatość" i jest podobna do Nilang, ale bardziej wietrzna i zielona...:) Odpowiedz Link
chatka_ Mangos - mocno ściskam i dziekuję;)))) 10.09.05, 20:14 Za ostatnie i juz za nastepne probeczki :))) Odpowiedz Link
ewena Mangos jesteś super!!! 10.09.05, 20:58 Dziękuję Ci za pieczołowicie zapakowane próbeczki w tej olbrzymiej kopercie:))) i za bardzo miły kontakt:)Dzisiaj tylko wstępne wąchanie, próbować będę jutro. Odpowiedz Link
agmusz Buziaki dla Kaloo:-* 10.09.05, 21:23 za Pradę- bosko po prostu. Zachorowałam na nią.Dziękuję też za Image:) Odpowiedz Link
senta Olesia,jest Pani wielka:))))))))))))))) 12.09.05, 20:15 po prostu:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
eowyn Toula, buziaki za ogrodek!:*** 13.09.05, 18:01 I dopiero teraz zauwazylam na poprzedniej stronie sygnal,ze dostalas escade collection,juz sie balam ze sie zagubila... Ogrodek o malo co by do Ciebie nie wrocil,bo dopiero dzis znalazlam na stole wsrod papierow awizo sprzed kilku dni no i od razu polecialam na poczte! Dzieki wielkie raz jeszcze:) Odpowiedz Link
mangos Elf.Woman , Chatka_, Toula... 14.09.05, 15:25 Dziewczyny,jesteście super! Co ja się tu będę rozpisywać...napisałam każdej z Was maila, ( Chatko- z Tobą zawsze na gg:)) Odpowiedz Link
toula Anniehall, Lune, Sento.... Ogromne dzięki:-)**** 16.09.05, 15:47 za tyle nowych i pieknych wrażen zapachowych :-))) Odpowiedz Link
benita5 Szarado nieodgadniona wielki dzieks za niespodziew 16.09.05, 18:23 za niespodziewajki :)** Odpowiedz Link
chatka_ Cannella - bardzo bardzo dziekuje! :) 21.09.05, 12:15 za spelnienie marzenia :) Odpowiedz Link
lune Toula jest Wielka :) dziekuje 22.09.05, 13:01 dzieki za probke 'ogrodka':) przyznaje ze moje wyobrazenie przeroslo sam zapach ... albo moja skora nie lubi kwiatu pomaranczy lub oleandra ? jakie to szczescie ze moglam go dzieki Tobie przetestowac - bo budzil tak wielkie emocje ze gotowa bylam kupic go w ciemno :) lune Odpowiedz Link
lune uzupelnienie :) 22.09.05, 15:23 nie takie to jednak proste z Un Jardin en Mediterranae :) po kilku godzinach zapach zlagodnial i zrobil sie bardzo mily ; a juz sie pogodzilam ze nie dla mnie on - teraz juz sama nie wiem :) lune Odpowiedz Link
kiku.san Mangos Madlaine Rawita Epikurejka Vanilia72 22.09.05, 20:28 Dziękuję za bardzo miłe i pachnące wymiany:) Część z zapachów ciągle czeka, bo od czterech dni leżę w łóżku z gorączką i kompletnie zatkanym nosem:( Jeszcze raz dziękuję:) I pozdrawiam:) Odpowiedz Link
littleaggy marla i charade - pięknie dziękuję! :) 22.09.05, 21:04 za udane wcześniejsze transakcje z marlą i tę ostatnią - z charade :) Dodatkowe wielkie dzięki za niespodzianki próbkowe ! pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
damona Madlaine_xx dziekuje 23.09.05, 13:35 za moj ulubiony zapach i mala niespodzianke:) Odpowiedz Link
toula Modern_witch jesteś wielka!!! 23.09.05, 15:27 Wielkie dzieki za Le Roy Soleil - to mistrzostwo świata!!! I The Parfum Charles Jourdan też sa cudowne:-))*** Odpowiedz Link
lili202 Re: Lili202 - dziekuje :)) 30.09.05, 18:08 ja rowniez dziekuje Chatce za szybka wplate i pozbawienie mnie chanela:) Odpowiedz Link
benita5 Re: Modern_witch jesteś wielka!!! 24.09.05, 17:29 Agni, wielkie dzieki za spelnienie zapachowych marzen :** Odpowiedz Link
chatka_ Martiene - dziekuje! 27.09.05, 16:42 :) Nic nie moge jeszcze powiedziec, nic nie czuje, katar sie do mnie przypałętał :(((( Odpowiedz Link
toula Kalia dzięki za Enjoy:-)) 27.09.05, 22:42 no no no, całkiem przyjemny. A sweterka pomarańczowego jeszcze nie wąchałam. Dzieki :-)**** Odpowiedz Link
sharlotka dla Mangos :* duza buza za... 28.09.05, 12:55 Krola Slonce, ktorym sie delektuje od dzisiejszego rana. :)) ktorego umozliwila mi kupic :)) Odpowiedz Link
elve buziaki dla Graży 28.09.05, 16:15 za błyskawiczne upolowanie Escady Collection :) piękna jest! Odpowiedz Link