Dodaj do ulubionych

a to świnia z tego Piróga

04.03.13, 08:04
nazwał Sir Newtona pedałem!!
Skąd ty pedale wiesz że Isaac Newton był pedałem? Z gejzetek zapewne. To że się Isaak Newton nie ożenił nie oznacza wcale że był pedałem, ty pedale!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13498314,Pirog__Na_okraglo_krzycza__Pirog__ty_pedale____A_mama.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • pikrat Trzeba mieć wyjątkowy tupet by być Żydem i .... 04.03.13, 11:23
      ... jednocześnie pedałem. To o wiele gorzej niż być pedałem i jednocześnie arcybiskupem.
      Znów głusi wzięli sprawy w swoje ręce...
      • dachs Re: Trzeba mieć wyjątkowy tupet by być Żydem i .. 04.03.13, 11:40

Jeszcze gorzej być pedałem, arcybiskupem i Żydem jednocześnie.
        Ale jako reprezentant kołtuństwa polskiego, tego Piroga to bym nie lubił po prostu na pierwszy oka, nawet jakby był wnukiem Bubla, zgwałcił 10 dziewczyn i był ofiarą smoleńską na dodatek.
        https://bi.gazeta.pl/im/9/7670/z7670909Q,Michal-Pirog.jpg
        Co on właściwie trzyma w ręku, wibrator, czy pejcz?
        • pikrat Re: Trzeba mieć wyjątkowy tupet by być Żydem i .. 04.03.13, 12:57
          Nie lubiłem go od pierwszego wejrzenia. Nie lubię tatuaży i piercingu. To, ze jest pedałem i Żydem jednocześnie zwisa mi miękkim kalafiorem, ale trzymam z nim sztamę ponieważ jest w jakimś sensie prześladowany przez tych, od których powinien otrzymać przynajmniej życzliwą obojętność a nie nienawiść. Prawdziwi katolicy (spotkałem takich) są wolni od tego uczucia.
          A TY, Borsuku? Jak te sprawy u Ciebie?wink
          • pikrat Na zdjęciu jest rękojeść rakiety tenisowej. 04.03.13, 13:12
            ... że też tobie wszystko się kojarzy smile
            • a000000 Re: Na zdjęciu jest rękojeść rakiety tenisowej. 04.03.13, 17:17
              pikrat napisał:

> ... że też tobie wszystko się kojarzy

rękojeść rakiety? Raczej mikrofon bezprzewodowy. Po co by miał trzymać rakietę, skoro nie jest do gry przebrany.... w długich dżinsach raczej się nie gra.
              • pikrat Re: Na zdjęciu jest rękojeść rakiety tenisowej. 04.03.13, 17:22
                To może być mikrofon.
      • jaceq Uważam, że są gorsze rzeczy od 04.03.13, 13:05
        bycia pedałem, Żydem, a nawet arcybiskupem, w dowolnych konfiguracjach.
        Jedną z takich rzeczy jest wystąpić w programie Kuby Wojewódzkiego.
        • pikrat Re: Uważam, że są gorsze rzeczy od 04.03.13, 13:14
          Hmm... po namyśle przyznaję Ci rację. Za te spodnie pełne goowna, na weselu Kwaśniewskiej, skreśliłem gościa z ulubionych smile
          • jaceq Re: Uważam, że są gorsze rzeczy od 05.03.13, 20:50
            Nic nie wiem o spodniach Kwaśniewskiej. W zasadzie nie wiem, czemu typ budzi moje obrzydzenie. Popierałem akcje wsadzania polskich flag w psie kupy (pokazania, ze na to państwo warto tylko nāşrāć i nic więcej). Popierałem wyśmiewanie bezczelnego Murzina-alwina. Nie wiem zupełnie, co mi się tak w nim nie podoba.
            • pikrat Re: Uważam, że są gorsze rzeczy od 05.03.13, 21:34
              Tu nie chodzi o spodnie Kwaśniewskiej tylko o spodnie Wojewódzkiego, takie z obniżonym krokiem. To budzi mój wstręt. A inteligencji i błyskotliwości facetowi nie odmówię. No i poza tym wszystkim jednak jest ateistą... wink
    • wikul Re: a to świnia z tego Piróga 04.03.13, 15:43
      https://www.przeploty.pl/wp-content/uploads/2009/03/michal-pirog.jpg
      • a000000 Re: a to świnia z tego Piróga 04.03.13, 17:19
        ohyda!!! z twarzy wychynął mu występek...

ciekawe, co mu wisi na szyi...
      • pikrat Re: a to świnia z tego Piróga 04.03.13, 17:24
        A co Ty, Wikul, widzisz świńskiego w tym obrazku? W tym tanecznym pas?
        • wikul Re: a to świnia z tego Piróga 04.03.13, 17:50
          pikrat napisał:

> A co Ty, Wikul, widzisz świńskiego w tym obrazku? W tym tanecznym pas?

A ja coś takiego napisałem ? Wkleiłem zdjęcie żeby ludzie wiedzieli o kogo chodzi, bo wujek Googel odsyła do stron z pierogami. A wiadomoże świnia nie może być pierogiem.
    • rycho7 czym tu sie podniecac? 04.03.13, 18:13
      mrs.courvoisier napisał:

> Re: a to świnia z tego Piróga
      > nazwał Sir Newtona pedałem

Ci panowie nie sa w moim typie. No bo to panowie.
      Ich orientacja seksualna mnie nie interesuje. Poniewaz nie zamierzam skorzystac oraz nie stanowia konkurencji.

Poswiecanie czasu na dochodzenie czy i jak byl Newton uwazam za bezproduktywne i zbedne. To, ze ktos upublicznia fragmenty swej tozsamisci ani mi nie przeszkadza ani nie zajmuje. Kazdy z nas cos upublicznia. Nie kazdy i nie wszystko znajduje poklask. Ja nie musze byc Prawdziwym Polakiem ale wara od mojej polskosci. Nie wszystko jest we wladzy uzurpatorow rzadu dusz.
      • polski_francuz N'empêche 04.03.13, 19:39
        Jesli Newton byl gey'em (a wiki pisze ze w rzeczy - possibly gey) to jest argument, ze byciem homoseksem nie przeszkadza w zostaniu wielkim czlowiekiem.

Tyle ze takie argumentowanie nie ma sensu gdyz za Newtona czasow pewnie inaczej pojmowano tendencje seksualne niz obecnie.

PF
        • a000000 Re: N'empêche 04.03.13, 19:42
          polski_francuz napisał:

>to jest argum
          > ent, ze byciem homoseksem nie przeszkadza w zostaniu wielkim czlowiekiem.

czyli: z tym prześladowaniem jest jakoś tak nie teges...
          • polski_francuz Kazdy orze jak moze 04.03.13, 20:10
            "czyli: z tym prześladowaniem jest jakoś tak nie ten teges..."

Przesladowac to bym nie przesladowal, ale tracic slowa i energie na to z kim kto sie seksualnie zadawala wydaje mi sie strata niepotrzebna.

Moze przeszkodzic w wyciagnieciu wlasciwych wnioskow jak Ci jablko na glowe spadnie...

PF
            • wikul Re: Każdy orze jak może 10.03.13, 00:19
              fistee26.blox.pl/html
          • jaceq Re: N'empêche 04.03.13, 21:31
            a000000 napisała:

> czyli: z tym prześladowaniem jest jakoś tak nie teges...

Jak najbardziej teges. Wiadomo tyle, że się czaił. Za Anny Stuart (kobieta, która poroniła 14-cioro dzieci, biedna kobieta) nie dało się inaczej.
            • a000000 Re: N'empêche 04.03.13, 21:51
              jaceq napisał:

>Wiadomo tyle, że się czaił.

wiadomo tyle, że się nie ożenił i nie miał dzieci... może był aseksualny? może był tak zajęty nauką, że nie miał ani czasu ani chęci na marnowanie wielu dni na podrywanie panien?
              a może po prostu wolał naukę niż ziemskie przyjemności?
              Nie wiem, dlaczego każdy który się nie ożeni musi od razu być pederastą....

Jeśli BYŁ - to takich rzeczy nie da się długo ukrywać.... zachowałyby się jakieś wzmianki w listach znajomych, naukowców... wszak Newton był tak znany i szanowany, że nawet tytuł szlachecki otrzymał, a więc niemożliwym się wydaje brak zainteresowania jego ewentualną orientacją... jakieś wzmianki i czy sugeracje przynajmniej w listach z epoki by się pojawiły.

Czajkowski nawet dla zamaskowania ożenił się.... nic nie pomogło - środowisko i tak plotkowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka