chatka_ Merolik i Mangos!!!! 01.11.05, 19:32 Pod moja nieobecnosc upolowaly dla mnie dwie aukcje, ktore licytowalam. Zeby nie wyjsc na psa ogrodnika "oddalam" aukcję Mangos, wiedzialam, ze nie bede w chwili zakonczenia aukcji, i ze ktos z dlugiej listy licytujacyh mnie przelicytuje... To wyobrazcie sobie, ze Mangos wygrala aukcje dla mnie... Merolik tez po nocach sleczyla przy kompie...Przyjaciolki drogie!!!! Odpowiedz Link
mangos Re: Merolik i Mangos!!!! 01.11.05, 21:29 Czerwona się zrobiłam jak burak i nie wiem, co napisać... Ja też dziękuję za wszystko.:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Chatko :) 01.11.05, 22:32 Chatko kochana, azaliż nie znasz dobrodziejstw serwisu www.snip.pl? Nie wiem skąd i jak się o tym dowiedzialam, pewnie kiedyś gdzieś na forum, ale blogoslawię tych co mnie uświadomili, że nie trzeba przed kompem siedzieć, ba mozna sobie wyjechać a snipek sam w ostatniej chwili wygra dla nas aukcję :) pozdrówka! Odpowiedz Link
chatka_ Re: Balbino :))) 03.11.05, 13:06 Hehehe, dzieki, za chwile skoncze rejestracje, tylko podaj mi na maila swoj login :)))Przyda sie, chociaz widzisz, jak taki elektroniczny snajper ustrzeli to nie ma komu podziekowac, a tak byla piekna okazja by pare milych slow kolezankom powiedziec :))) Odpowiedz Link
merolik Re: Merolik i Mangos!!!! 03.11.05, 14:25 Hej, Chatko :))) Nie ma za co naprawdę, :))) Cieszę się, ze nikt Ci nie przeszkodził w licytacji, :))) pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
konasana Re: Madlaine - jest Pani wielka :-) 02.11.05, 08:59 Baaardzo dziekuje za Le Baiser du Dragon, za zaufanie (wyslany jeszcze przed wplynieciem kasy na konto) i za dodatkowa probke! Dzieki Tobie zrealizowalam kolejne zapachowe marzenie. Odpowiedz Link
merolik Re: Toula, wielkie dzięki :)))))) 03.11.05, 14:27 Dziękuję za Murmure (urzekający BTW) i za niespodziankę :))) Jestem Twoją dłużniczką, pamiętaj!!! :))) Odpowiedz Link
mangos Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 03.11.05, 17:17 Olesiu, dziekuję z calego serca ,że te różnistości,które dzisiaj do mnie przyszły. Uszcześliwiłaś mnie bardzo. Odpowiedz Link
toula Re:Konasano - wielkie dzięki ;-)))*** 05.11.05, 13:50 jestem pełna zachwytów nad FdB :-)) Dziękuję ;)* Odpowiedz Link
mangos Toula i Pucipuci 05.11.05, 14:00 przesyłam uściski za Wasze różnistości. Toulko- BC już spakowane, w poniedziałek wyślę:) Odpowiedz Link
kalooo OLESIA... 05.11.05, 17:57 Ty wiesz za co...;))) Dzienki dzienki;********************************** Odpowiedz Link
merolik Re: Mangos, dziękuję bardzo za próbkę i nie tylko 05.11.05, 20:14 :))) pozdrawiam Odpowiedz Link
modern_witch Re: OLESIA... 05.11.05, 20:26 to Wyście znowu coś pysznego jadły? autorstwa Olesi? Zgadłam? Odpowiedz Link
mangos Merolik! Olesia! Chatka! Renia.Renia! Toula! PuciP 06.11.05, 08:21 jeszcze raz za wszystko i na poczet przyszłych wymian - dziękuję z całego, przepełnionego wdzięcznościa, serca:) Jesli kogos pominęłam to ,gdy tylko sobie przypomne , umieszcze w next post:) Odpowiedz Link
modern_witch Nitulino, jest Pani po prostu boska :-) 07.11.05, 20:22 Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki;-************* I mam nadzieję, że wkrótce Ci tu ponownie podziękuję (na razie nic mnie nie piecze, a wysmarowałam się tą wersją Arabie dość hojnie;-) Odpowiedz Link
modern_witch A już widzę i słyszę te fanfary w wykonaniu+ 07.11.05, 20:24 Kaloo;-) Czy forum jest przygotowane, żeby znieść taką dawkę emocji? Uwaga, jak tu wejdzie Kaloo, forum zatrzęsie się w posadach, trzymajcie się mocno foteli;-) Odpowiedz Link
kalooo Nitulina cudowna!!!;)))) 07.11.05, 21:04 Wszystkie podziękowania w tym wątku razem wzięte nie wyrażają mojej wdzięczności wobec Pani,proszę pani;))) Więlkie,naprawdę wielkie dzięki!;********* Odpowiedz Link
kalooo Agni-specjalne dzięki;* 07.11.05, 21:06 Za to co dokonałaś należy Ci się co najmniej gala Oscarowa;))) Jesteś kochana- mam nadzieję,że będę się mogła w równie wspaniałym stylu zrewanżować;*** Wielkie buziaki!;* Odpowiedz Link
haska-mi Krajka - baaaardzo dziękuję!!!!!! 08.11.05, 10:06 Za wszystko! Było mi naprawdę bardzo, bardzo miło:))) A jaka frajda z nowych nabytków!:) Jeszcze raz dzięki!!! Odpowiedz Link
modern_witch Vanilia72 - jest Pani wielka :-) 09.11.05, 00:26 dzięki za próbeczkę Desnudy;-) Jutro wysyłam Jourdana i próbkę Etry. Innym Paniom, którym coś obiecałam, też (obym tylko nie pomyliła fiolek i kopert, zawsze się tego boję;-) Odpowiedz Link
vanilia72 Strega - jest Pani wielka :-) 09.11.05, 12:09 Bardzo dziękuję za próbkę i za miłą korespondencję :** Odpowiedz Link
strega Re: Nitulina - jest Pani wielka :-) 09.11.05, 22:19 Wielkie dziekuje za FdB,cudny zapach. Gdyby tylko byl trwalszy :( Odpowiedz Link
mangos Chatko-uczyniłaś ten koszmarny dzień szczęsliwym:) 10.11.05, 16:09 dzięki za wszystko:) Odpowiedz Link
chatka_ Bede czesciej, skoro to takie proste :))) 10.11.05, 16:43 NO i jak, i jak i jak???? :))) Birmane, to jest to, co? :))) Odpowiedz Link
renia.renia Chatka!!! Kochana jesteś, wielkie dzięki :o))) 10.11.05, 17:46 Eau d'Amour jest cudne, takie jak sobie wyobrażałam, trafiona jestem i zatopiona (rzecz jasna w wąchaniu), buziaków moc renia Odpowiedz Link
mangos Re: Bede czesciej, skoro to takie proste :))) 10.11.05, 17:52 Tak- Birmane to jest to! Nic dodać,nic ująć. Eau d'Amour- poezja-zachorowałam. No i jeszcze Ralph...:) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Bede czesciej, skoro to takie proste :))) 10.11.05, 21:29 mangos napisała: > Tak- Birmane to jest to! Nic dodać,nic ująć. Eau d'Amour- poezja- zachorowałam. > No i jeszcze Ralph...:) > Czulam, ze to moze byc to czego szukasz, wspomianalas, ze masz faze na owocowe i slodkie zapachy, a ten w dodatku jest orientalny. No i nie mialam wyjscia, musialam Ci zrobic probke :))) O Ralpha sie obawialam, nie jest ani slodki ani owocowy a tym bardziej orientalny, zimne, ale pogodne róże. Ciesze sie, ze jednak przypadly do gustu! Odpowiedz Link
modern_witch Chatko, dziękuję;-) 10.11.05, 19:22 Dziś paczka mi do rąk własnych, a właściwie do skrzynki własnej, bo zostawiłam zlecenie, żeby wkładali do skrzynki - dotarła. Dzięki;-)!!!!!! Elixir niesamowity, faktycznie jedwabisty;-) Odpowiedz Link
toula Mangos i Sento - dziekuję :-))**** 10.11.05, 19:41 siedze z nosem w nadgarstkach i wzdycham... Odpowiedz Link
chatka_ Re: Chatko, dziękuję;-) 10.11.05, 21:32 On nie moze sie nie podobac :) Agni nie zrobilam ci probki Eau d'Amour, nie mialam juz do czego, pojdzie jak tylko dostane reszte pustych fiolek. Ciekawam jak Sonia i agarwood, nie za pieprzne? Odpowiedz Link
modern_witch Re: Chatko, dziękuję;-) 12.11.05, 18:21 a skąd, Sonia łagodniutka jak baranek;-) Milutkie stworzonko;-) Oj, to może nie trzeba Eau'd Amour, nie rób juz sobie klopotu... to pewnie i tak nie moja bajka;-) Odpowiedz Link
kalooo Nitulina..;) 12.11.05, 23:52 kolejny raz dziękuję..;* Wielkie dzięki za to,że jesteś w odpowiednim czasie,o odpowiedniej porze i z odpowiednim info;))) Wielki cmok!;*** Odpowiedz Link
chatka_ Re: Agni, dziękuję;-) 10.11.05, 21:36 Nie wiem co powiedziec, jestem po pierwszym tescie, Arabie nie mogl byc bardziej arabski, nalozyc go to tak jak wytaczac sie w przyprawach :) A Dzing, boj musialam stoczyc ze skojarzeniem z panem w bialym kitlu... Pora na drugie podejscie, na razie 3:0 dla gwajaka...:) Odpowiedz Link
nitulina Re: Mangos Dzięki serdeczne 11.11.05, 00:09 Jestem rozczulona, przemiła przesyłka, karteczka z Yorkiem i czekoladka!!! Wszystko to co lubię najbardziej. Jest Pani Wielka :) Odpowiedz Link
merolik Re: Benito, dziekuję :))) 11.11.05, 11:12 za możliwosć poznania Casmir i Birmane ***** Odpowiedz Link
benita5 Re: Benito, dziekuję :))) 13.11.05, 15:29 Merolik cala przyjemnosc po mojej stronie:)) Ja tez bardzo dziekuje:** Odpowiedz Link
mika_1 Voluptas, Finesse 14.11.05, 19:38 Bardzo dziękuję:) Błyskawiczne przesyłki, a ja teraz nie wiem w co włożyć nos:) Odpowiedz Link
voluptas Mika_1 - dzięki! 14.11.05, 21:19 za błyskawiczny przelew, który już zdefraudowałam na inne pachnące cacko :D Odpowiedz Link
mika_1 Re: Mika_1 - dzięki! 14.11.05, 21:27 Nie ma sprawy. Ja natomiast napawam się zapachem:) No i obie jesteśmy zadowolone. A to ważne! Odpowiedz Link
mika_1 Marla 14.11.05, 22:02 Podziękowań ciąg dalszy:) Marla - dziękuję Ci za wspaniały zapach:) Odpowiedz Link
vanilia72 Modern_Witch jest Pani fantastyczna !! 12.11.05, 17:11 Bardzo dziękuję za Etrę, dzięki Pani poznałam kolejny niesamowity zapach ;*** Odpowiedz Link
mangos Nitulina,PuciPuci-uściski ... 15.11.05, 15:22 za przesyłki,które sprawiły mi wielka radosc. Odpowiedz Link
toula Chatko i Miko281 > wielkie dzięki *** 15.11.05, 18:23 rozświetliłyście mi ten ponury dzień.Buźka* Odpowiedz Link
mika_1 Mangos 15.11.05, 20:07 Bardzo dziękuję za worek zapachów. Mam zajęcie na kilka dni:) Odpowiedz Link
senta Nitulina i Toula 15.11.05, 21:48 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
renia.renia graża4 i senta - Wielkie Dziękuję, sprawiałyście.. 16.11.05, 18:10 mi wielką radość mimo okropnego dnia w pracy - teraz jestem w niebie :o*** r Odpowiedz Link
graza4 Re: OLESIAM - jest Pani wielka :-) 17.11.05, 22:01 Tytuł wątku jak najbardziej aktualny, Olesiu :). A takie najświeższe podziekowania należą się Nitulinie za piękne Ambre Sultan i moc innych wrażeń zapachowych :) Poza tym przy okazji chcę podziękować wszystkim, którym jeszcze nie dziekowałam, i nie tylko. Za próbki, wymiany i inne transakcje i atrakcje :). Mangos, Renia, Kaloo, Toula, Modern_witch, Marli, Agmusz... i wiele innych, (będę wpisywać w miarę przypominania) dziekuję! Odpowiedz Link
kalooo Nitka- no ja to już słów nie mam..;DDD 17.11.05, 22:16 ..żeby Ci podziękowac- no po prostu jesteś wielka i tej wersji będę się trzymać;))) +dziś wyjatkowe buziaki dla naszej Grazy kochanej-bardzo mi miło z Wami moje drogie panie;DDD A ta Gentiana myślę będzie powodem kolejnego spotkania,hiehie..;))) Odpowiedz Link
marta_nurka Re: Nitka- no ja to już słów nie mam..;DDD 18.11.05, 09:39 Nitulina, dziekuje za Le Feu i wielka zyczliwosc :) Dziewczyny, bardzo milo bylo Was poznac. Pozdrawiam cieplo ! Odpowiedz Link
nitulina Re: Nitka- no ja to już słów nie mam..;DDD 19.11.05, 15:37 :) Do usług :) Mam nadzieję że chociaz troszkę spełniłaś pragnienia o Le Feu ;) Odpowiedz Link
elve Reniu! 19.11.05, 11:45 Jesteś super-ekstra-błyskawiczna! Wielkie dzięki, mam masę radości, nie zdawałam sobie sprawy, jak bardzo tęskniłam za Pampleluną :) Stokrotne dzięki raz jeszcze :) :* Odpowiedz Link
renia.renia Elve! bardzo się cieszę, że mogłam Ci sprawić... 19.11.05, 16:18 radość. A przesyłka wysłana na dzień przed Twoją do olesiam idzie już 5 dzień i nie dotarła, ale się martwię, oby tylko nie przepadła ojoj. Cmoki r Odpowiedz Link
toula Wanilko - dziekuję za bombowa słodycz Flowerbomb** 19.11.05, 20:43 bardzo dobry na dzisiejszy mroźny wieczór, tak mnie otulił:-)) Odpowiedz Link
kalia_t Mangos jesteś super.:-))) 22.11.05, 19:49 Dziękuję za przemiłą korespondencję i tradycyjnie znakomitą wymianę.:-))) Odpowiedz Link
kalia_t Kochana Balbinko:-))))) 22.11.05, 19:51 brak mi słow by wyrazić uznanie i wielką wdzięczność. Zresztą jesteś super babka.:-))) Uściski.:))) Odpowiedz Link
olesiam Reniu- jest Pani wielka :-) 23.11.05, 20:38 o pocztexie tego powiedziec sie nie da:)hehe... Odpowiedz Link
merolik Re: Madlaine, dzięki wielkie ****** 23.11.05, 20:40 za Manię i niespodzianki :))))) Odpowiedz Link
mangos Escape i Kalia:) 23.11.05, 21:55 Jesteście przekochane! dziekuję za milutkie paczuszki:) Odpowiedz Link
renia.renia Olesiu ! 24.11.05, 17:11 Twoja cierpliwość powinna być nagrodzona ;o) Wykazałaś się opanowaniem godnym podziwu. cmoki wielkie r Odpowiedz Link
agmusz Escape:) jesteś wielka:) 24.11.05, 12:59 Dziękuję za super wymmianę i możliwość poznania Absolute BLV, który mnie urzekł. Nigdy bym nie pomyślała, że może mi się spodobać taki zapach:)Za Addict to Cię ozłacam wręcz:). Sprawiłaś mi wielką radość. Bardzo dziękuję:* Odpowiedz Link
haska-mi Renia - wielkie dzięki!!!!! 24.11.05, 16:17 Za szybkość, zaufanie i prze, przesympatyczny kontakt! Dziękuję jeszcze raz! Odpowiedz Link
renia.renia haska-mi ! bardzo się cieszę, ze jesteś ... 24.11.05, 17:13 zadowolona z zapachu :o)) buziaki ren Odpowiedz Link
rawita Kaloo i Toulo! Jesteście super!!! 26.11.05, 01:00 A ja jestem Wam niezwykle wdzięczna za przesłanie mi cudownych zapachów Etro oraz Charlesa J. Otworzyły one przede mną nowe perspektywy :) Odpowiedz Link