magdzie 17.04.05, 10:11 najlepiej w roli glownej lub drugoplanowej z gory dziekuje za propozycje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 15:02 nowa les belles cherry fantasy niny ricci - tak mówią :) Odpowiedz Link
mangos Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 15:22 Ja wiśnie czuję w Glorii chociaż sa to takie wiśnie "spożywcze" bym powiedziała. W ogóle Gloria powoduje u mnie apetyt na ...słodkości. Odpowiedz Link
salma88 Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 15:42 Cos mi sie wydaje ze wisnia Niny Ricci nie jest na razie dostepna w Polsce:( I pewnie dlugo nie bedzie. Dajcie spokoj, nowych Angeli nie ma, nawet Britney jeszcze nie sprowadzili (a powinni, bo przeciez duzo osob by sie an to rzucilo, szczegolnie mlodych). Widac w modzie jest Aguilera i C-thru;) He he. Odpowiedz Link
dori7 Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 17:12 Jak psialy poprzedniczki: Cherry Fantasy i Gloria. Cherry Fantasy z serii Les Belles Niny Ricci pachna slodkimi, bardzo dojrzalymi wisniami - calkiem ladny, slodziutki i trwaly zapach, swietny dla mlodej dziewczyny czy na wakacje. Gloria az ocieka wisniowym likierem, nie przepadam za nia, nie pasujemy do siebie. Z tych dwoch zdecydowanie wole Nine Ricci. Podobno wisniowo pachna tez trudno juz dostepne Oblique Rewind Givenchy, ale tych niestety nie znam, tylko opisy i od jakiegos czasu mam na nie apetyt :)) Odpowiedz Link
renia30 Oblique Rewind Givenchy w pierwszej nucie... 26.04.05, 18:53 ... pachną faktycznie wiśniami, raczej jak gęsta konfitura z wiśni, zapach w tej nucie jest świetny ale potem wiśnie znikają i zapach robi się nijaki, pudrowy. Nuta wiśni jest bossska i gdyby się utzymywała dłużej na pewno stałyby sobie już na mojej półeczce. Odpowiedz Link
dori7 Re: Do dori7 - masz maila na gazecie :o) 27.04.05, 20:42 Wiem, juz odpisuje skrajnie uszczesliwiona!!! Odpowiedz Link
dori7 Reniu - odpisalam! 27.04.05, 20:51 Daj znac, czy mejl doszedl, bo ta poczta dziala jakby chciala i nie mogla :(( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Dori!!!!!! 27.04.05, 23:26 Dorciu, nie szalej - jestem umówiona z F. na piątek, idziemy się czegoś napić of course oraz po najnowszy boski samoopalacz Clarinsa dla mnie - mam fiolkę, jesli tester będzie to przepsikam :) Odpowiedz Link
asjak Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 22:56 Hanami- AnnaYake Przy okazji baaardzo proszę kogoś o odpowiedź, czy sa one dostępne w Polsce? Odpowiedz Link
elve Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 17.04.05, 23:19 wydaje mi się, że widziałam ją w sieci polskich perfumerii (olimpia? dobrze kojarzę, foerever? :) ), ale to było jakieś pół roku - rok temu. i bywają na allegro. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: coś w i ś n i o w e g o [?] 27.04.05, 09:09 Tak- Hanami sa w Olimpiach. Cos wisniowego jeszcze? Cherry Bloosom Guerlaina, Maddness Choparda. Odpowiedz Link