Dodaj do ulubionych

LAGERFELD FEMME-JAK PACHNIE?

01.05.05, 10:34
Jeśli znacie te pefumy to proszę o krótki opis odnośnie zapachu i trwałości.Z
góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • renia30 Dołączę sie do pytania o Karla L - jak pachnie... 01.05.05, 12:15
      Lagerfeld Bottled? chyba tak się te perfumy nazwały, to była edycja dostępna w
      przez chwilę w H&M, a może jeszcze jest?
      • renia30 Re: Dołączę sie do pytania o Karla L - jak pachni 01.05.05, 12:48
        Chodzi mi Liquid Karl :o)
        • amelka231 lagerfeld femme 01.05.05, 20:39
          Nie Liquid Karl tylko chodzi o Lagerfeld Femme.
          www.allegro.pl/show_item.php?item=49941431
          Naprawdę nikt ich nie zna?Widziałam na wizażu opinie o nich ale z roku
          2002,podejrzewam że ich już są niedostępne w Polsce.
          • renia30 Re: lagerfeld femme 02.05.05, 06:48
            Jeśli chodzi o lagerfeld femme to są w spehorze, nie wiem niestety jak pachną :(
            • amelka231 Re: lagerfeld femme 02.05.05, 08:43
              Dziękuję Reniu za odpowiedź,Sephory u mnie nie ma,ale może niedługo będę w
              Kraku to sobie powącham,jest za to Douglas ale tam nie widziałam tej marki.
    • ewena Re: LAGERFELD FEMME-JAK PACHNIE? 04.05.05, 19:22
      jestem w posiadaniu tych perfum, ale przyznam szczerze, że są bardzo trudne do
      opisania(tym bardziej, że nigdy tego nie robiłam:)). Klasyfikowane sa jako
      kwiatowo aldehydowe, mój mąż określił je jako miłe, słodkie, kwiatowe...i
      podobaja mu się. Na pewno zwracają uwagę, bo zawsze ilekroć się w nie ubiorę
      słyszę "czym tak ładnie pachniesz". Dla mnie jest jednak trochę męczący ze
      względu na sztuczną nutkę, którą wyczuwam, tym bardziej, że jest niewiarygodnie
      wręcz trwały i czuję go przez cały dzień z jednakową intensywnością. Dopiero po
      umyciu zapach nieco słabnie, ale często czuję go jeszcze na drugi dzień, pomimo
      że pachnę juz czymś innym:)
    • luloo1 Re: LAGERFELD FEMME-JAK PACHNIE? 04.05.05, 20:28
      Wciąż fascynuje mnie ten zapach. Dla mnie jest leśny, pachnie jak igły sosny
      lub odświeżacz powietrza, ale fajnie i ciekawie, leśno-zieolono.
    • silence-dreamer Re: LAGERFELD FEMME-JAK PACHNIE? 31.05.05, 16:59
      Tak jest to zapach leśno -cytrusowy, bardzo podobny do Green Jeans`a Versace,
      jednak nie jest zbytnio kobiecy, raczej unisex, bardzo dobry na lato,
      odświeżający, lekko ostry, czuć w nim mandarynki i igliwie, poźniej staje się
      bardziej łagodny musujacy, przypomina mi odrobinę zapach ginu z tonikiem, z
      absyntowym powiewem, jednak jego zapach zależy głównie od osoby, pory roku ,
      dnia, napewno jest to zapach ciekawy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka