Dodaj do ulubionych

DUNHILL MEN BRĄZOWY

25.05.05, 12:40
CO myslicie o tym zapachu.Dla mnie osobiscie jest to przepiekny meski zapach,nie wachalam nic bardziej uroczego, pytalam czy sa podobne nutowo zapachy meskie-slyszalam ze nie maja.Zastanawiam sie tylko czy jest on trfaly???.Moze ktoras osoba z forum go testowala.Prosze o szczere opinie.Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • kkml_mav Re: DUNHILL MEN BRĄZOWY 25.05.05, 13:00
      Hej

Faktycznie "dunhill" (ten z korkiem po boku) to najlepszy zapach dunhilla. Co
      nie znaczy ze jest wogole najlepszy. Oceniam go jako przeciętność, faktycznie
      ma pare nutek ciekawych ale szybko gaśnie i sie ulatnia.

Polecam szukać dalej bo jest setka zapachów ladniejszych
      • alex1608 Re: DUNHILL MEN BRĄZOWY 25.05.05, 13:55
        hej ,moze mnie na cos szczegolnego nakierujesz bede zobowiazana.pozdrawiam
        • kkml_mav Re: DUNHILL MEN BRĄZOWY 25.05.05, 21:55
          Hej
          Moge polecic poweszyc wokoł versace dreamer, koniecznie l'instant homme
          guerlaina, silver romance laurena i lacoste style in play.

Myśle ze jak pokrecisz sie przy polkach caroliny herrery to znajdziesz cos w
          stylu dunhilla, bodajze chic (ale nie wiem czy mnie pamiec nie myli).
          Najpredzej do dunhilla moglbym porownac boss soul, ale pachnie krociutko.

Pozdrawiam
        • sorbet Re: DUNHILL MEN BRĄZOWY 26.05.05, 02:05
          Nie znam zapachu, ale zgaduję , że może być tam fajny tytoń:-) A tytoń jest w
          Carolinie Herrerze właśnie:-). Givenchy Ultramarine, bodajże w jednym z zapachu
          Lalique.

• kkml_mav Re: DUNHILL MEN BRĄZOWY 26.05.05, 10:50
      Zerknalem na bukiet Dunhilla, niestety nie ma tam tytoniu :(, raczej tak
      klasycznie:
      cedr, drzewo sandalowe, bob tonka, mech pizmo, troche cytrynki- i troche kwiatów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka