cynamonowegruszki 30.05.05, 22:28 czy ten zapach jest trwały??i jak nosi się w lecie??lubię słodkawe zapachy, a ten właśnie mi tak słodko pachnie:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Addict Eau Fraiche 30.05.05, 23:11 Tak jest piekielnie trwały i kilka osób już n/t pisało. :) Odpowiedz Link
mangos Re: Addict Eau Fraiche 31.05.05, 06:11 Trwały bardzo, ale mniej słodki od klasycznego Addicta i na upały średnio się nadaje. Ale na takie chłodniejsze, umiarkowane lato, czemu nie?;) Odpowiedz Link
nuna_77 Re: Addict Eau Fraiche 31.05.05, 11:59 Jak na mnie to w lecie jest bardzo nietrwały, ja go wogóle nie czuje chociaz uzywam 3-4 psikniecia.W zimie 2 lekkie były bardzo wyczuwalne dla otoczenia, ale to wszystko zalezy od skóry Odpowiedz Link
luloo1 Re: Addict Eau Fraiche 31.05.05, 14:01 na mnie też jest nietrwały, nadaje się na cieplejsze dni (z lekkim powiewem chłodu), ale nie na upały. Odpowiedz Link
merolik Re: Addict Eau Fraiche 31.05.05, 16:37 :))) Dla mnie to i na upały, ostrożnie dawkowany, jest super :) A trwałość- nie narzekam, zapach jest cały czas blisko i wyczuwalny dość długo. Co do słodyczy - moje subiektywne odczucie - dla mnie wcale nie jest słodki :)), lekko duszny, wilgotny,soczysty :)) Lubię nie tylko latem :) Odpowiedz Link