mangos Re: Gentiana AA 10.06.05, 21:03 Dixi Kochana, czy masz może jeszcze Sun Jil Sunder? Moja koleżanka z pracy zachorowała na ich punkcie. Odpowiedz Link
merolik Re: prośba o próbkę Gio 11.06.05, 21:19 Może ktos ma i mógłby mi przesłać próbeczkę?? Testowałam 10 lat temu :O)i teraz okazjonalnie wraca do mnie chęć zakupu tego zapachu, a nie ma gdzie przetestować. Kilka razy byłam bliska zakupu w ciemno, ale resztki rozsądku mnie powstrzymały. Gdyby ktoś z Was przesłał mi próbkę, byłabym bardzo wdzięczna :))) Odpowiedz Link
fa25 Re: prośba o próbkę Gio -do Merolik 12.06.05, 10:20 Patrz jak zabawnie -teraz ja mogę pomóc Tobie. Tylko proszę wyślij koniecznie razem z próbką dla mnie pustą fioleczkę bo mi wszystkie "wyszły " i nie mam w co przepsikać. I wyślij mi swój adres na maila gazetowego. Cieszę się, że mam okazję do rewanżu. Odpowiedz Link
merolik Re: do Fa :))) 12.06.05, 10:37 Świetnie, bardzo się cieszę :)))))))) Później do Ciebie napiszę, bo teraz za chwilkę wychodzę. Odpowiedz Link
fa25 Re: prośba o próbkę Femme Joop 12.06.05, 10:24 A teraz ja popiskuję - a może jakaś dobra dusza mogłaby podesłać próbeczkę Femme Joop ? Kręci mnie opis tego zapachu ale już tyle popełniłam błędnych zakupów, że chciałabym trochę rozsądniej podejść do sprawy. Odpowiedz Link
kalia_t Próbki: Aquaflore i Maroussia poszukiwane:))) 13.06.05, 20:08 chętnie wymienię na jakieś ze swoich zbiorów.:) Odpowiedz Link
escape5 Premier Jour i Naomi-korki. 14.06.05, 12:14 Moze ktoś ma zbędne?Posiadam dwa testery i nie chcę żeby mi zapach zwietrzał(zwłaszcza PJ-mam setkę,więc nie zuzyję jej szybko).Co do Naomi-nie chodzi juz o ten zapach,ale buteleczka bardzo mi się podoba a korek to cała jej ozdoba.W zamian służę różnymi próbkami,ewentualna przesyłka oczywiście na mój koszt. Odpowiedz Link
damona Re: Poszukiwana, poszukiwany 21.06.05, 17:43 poszukuje probki zapachu Mandragore Annick Goutal Odpowiedz Link
renia.renia Gucci edp, kupię lub wymienię się na coś z mojej.. 21.06.05, 18:12 kolekcji :o) mój mail renatka.renatka@op.pl buziaki r Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwana, poszukiwany 22.06.05, 06:54 Nikos Sculpture jest poszukiwany -bardzo zaintygował mnie ten zapach. Odpowiedz Link
agmusz Celine Oriental Summer 23.06.05, 18:13 marzę o powąchaniu tego zapachu. Chociaz małą próbeczkę plissss. Odpowiedz Link
chatka_ Grain de Folie i Cabotine 23.06.05, 18:35 Od dawna ciekawa jestem tych zapachow, ostatnio czesciej o nich na Forum, wiec pora sie z nimi zapoznac :) Odpowiedz Link
agmusz Re: Grain de Folie i Cabotine 23.06.05, 18:38 hej, mam miniaturę cabotine. Byłabyś zainteresowana? Jeśli tak proszę o maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link
chatka_ Re: Grain de Folie i Cabotine 23.06.05, 18:50 Witaj, dziekuje za propozycje, wstrzymam sie jeszcze przez chwileczke z kupnem/wymiana, moze ktos jednak zrobi mi probeczke, staram sie nie miec jeśli nie musze ;)) Odpowiedz Link
madzia2kk 212 carolina herrera 23.06.05, 21:41 kupie nawet resztki :) madzia2kk@gazeta.pl Odpowiedz Link