dori7 osiolkowi w zloby dano... 07.06.05, 11:50 w jeden Jardin en M., a w drugi Skin! Osiolek w koncu wybral Skin i wlasnie pekajac z zadowolenia pisze sprzedawcy megazpoytywny komentarz :)) Odpowiedz Link
czarna_a Re: Dziś pachnę... 07.06.05, 12:05 Dziś mi zimno jak cholera, więc Organza Indnecence mnie ogrzewa;-) Odpowiedz Link
olesiam Versace Crystal Noir 07.06.05, 15:26 bardzo ładna piwonia. Nadgarstek-Tresor pozdrawiam O. Odpowiedz Link
mangos Samsara EDP 07.06.05, 16:50 Skąd ja je znam?? Chyba używała ich jakaś moja ciotka w czasach,gdy ta tematyka była mi zupełnie obca... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 07.06.05, 22:33 24 Faubourg... nie wytrzymalam rano jednak i noszę caly dzień;-) Odpowiedz Link
renia30 Szarlotką - czyli mieszanką olejku cynamonoego, .. 08.06.05, 12:48 waniliowego i jabłkowego - super ! Odpowiedz Link
charade Strenesse Gabrielle Strehle 08.06.05, 13:36 Świeżo-migdałowo-waniliowy otulający zapach. Odpowiedz Link
urstina Przeważnie Eternity Love, ale... 08.06.05, 14:50 to mam na sobie w większości, że tak powiem. Byłam na testowaniu w perfumerii, czego efektem jest: - lewy nadgarstek L'or de Torrente EDP - lewe przedramię L'or de Torrnete EDT - prawy nadgarstek Eau d'ete Cerruti 1881 - prawe przedramię Summer Kenzo. Summer mogę z czystym sumieniem polecić jeśli chodzi o trwałość! Ten orient mnie wykończy, a w początkowej fazie nic się źle nie zapowiadało - delikatnie, kwiatowo, letnio. Ale Japończyk przemycił co chciał, jak dla mnie - niestety:-( L'or ciekawe, ale miałam wrażenie, że wsadziłam nos w ciepłe, słodkie ciasto (a nie przepadam za słodyczami). Odpada. Jedynie Cerruti jak na razie się obronił na mnie, ale nie mogę się doszukać nic intrygującego. Odpowiedz Link
mangos Python ... 08.06.05, 23:01 ...a lewy nadgarstek Hiris. Po 15 minutach zrobiły sie ładne, na poczatku poraziły mnie i moich znajomych zapachem marchewki, ale wierze, że mogą zauroczyć . Prawy nadgarstek Aubusson coś tam ( skleroza zaawansowana!;)a pisownia chyba zła:/) i nawet, nawet... Odpowiedz Link
kalia_t Plus Plus Feminine:))))) 09.06.05, 08:06 boszszsz jak ja lubię mleczne zapachy;)))) Odpowiedz Link