forevermore79 Dark Rose- Czech & Speake... 19.06.05, 09:56 Dzieki elve, no i wczesniej taje- nie ma jak to forumowa wspolpraca :-) Na poczatku mnie odrzucil- teraz rozwija sie pieknie, juz nie tak chemicznie- roza, ambra- sam orient i lekki mroczny nastroj: www.czechspeake.com/products.asp?catid=106&deptid=1 Odpowiedz Link
modern_witch AA Menthafollia z próbki, po imprezie jak znalazł 19.06.05, 10:24 same korzyści, eliminacja próbek, starczy jeszcze na jedną "kurację po;-)" no a potem jeszcze pusta fiolka będzie;-) jak dojdę do siebie to może się na Chmielną do Douglasa wybiorę powąchać Fleur de Shanghai... Odpowiedz Link
mangos Re: AA Menthafollia z próbki, po imprezie jak zna 19.06.05, 11:12 Witam w klubie poimprezowiczów;) Tylko,że ja nie mam koncepcji na zapach dzisiaj. Może coś mi się nasusnie później to dopiszę. Za chwilę muszę się zająć tą stertą brudnych naczyń:(, więc będę pachnieć płynem "E" Odpowiedz Link
mangos Ja też!!!Grain de Folie,które mam dzięki Olesiam:* 19.06.05, 11:59 To chyba telepatia! Zajarzałam do mojej zapachowej półeczki i sięgnęłam po Grain de Folie właśnie. Dobre na poimprezowy ból głowy;)! Potem ponownie weszłam na forum ,by dokonać wpisu i...okazało się,że nie pachnę tym sama:):) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 19.06.05, 13:43 Dziś pachnę czymś co moze nie jest najoryginalniejsze na świecie ale mi się podoba i juz! Pachnę Miracle So Magic - w piątek kupilam sobie pięknie pachnące mleczko do ciała z tej linii (wode mam juz od dawna). Balsam jest super, ma maleńkie drobinki, cudny :) Odpowiedz Link
sorbet Jardin Ottomans Gobin Daude + 19.06.05, 17:15 Tearz już czuję paczulę. + słodka, apteczna (aldehydowa:-) słodycz i coś o dziwo ogrzewającego, imbir, kardamon. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 20.06.05, 09:27 Sabatini Magnetic Po wczorajszych ostrych emocjach potrzeba mi siły... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś testuję... 20.06.05, 12:09 VI czyste perfumy. ciekawe, czy wypadną lepiej niż EdT. Odpowiedz Link
benita5 rano Cristalle a teraz wygrzebalam z torebki probk 20.06.05, 12:51 Cerutti Image i kontempluje slonko ktore akurat w weekend mialo wolne ... Odpowiedz Link
sharlotka przeprosilam sie z Angel Innocent i.. 20.06.05, 13:44 mimo slonecznej pogody w Sopocie, jest mi z nim bardzo dobrze i znowu go czuje. Sloneczne pozdrowienia z Sopotu (zawalonego plazowiczami, hehhee) Sh. Odpowiedz Link